Ik heb laatst een bestelling geplaatst bij kpactive, dat was een gele pak. Ik was helemaal blij ik dacht dat het goede kwaliteit zou zijn aangezien het aardig prijzig is! Ik heb hem vervolgens gewasse... Toon meer
Helaas bij een aantal sportleggings pech gehad. Bij de ene sprongen de naden spontaan (maar een paar keer gedragen) en de andere begon heel snel te pluizen. Bij andere leggings (zelfde soort) had ik d... Toon meer
De pyjama zit op zich prima en heeft een leuke uitstraling, maar de kwaliteit valt mij helaas tegen. De stof is van polyester en komt uit China, wat je ook duidelijk merkt aan het materiaal. Het... Toon meer
Een artikel besteld, waar ik helaas niet tevreden over was. (Pasvorm en maatafmeting) Na hierover te hebben gemaild samen met KP Active een oplossing gevonden! Klantenservice reageert ook binnen een d... Toon meer
De officiële webshop van Enzo Knol
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mooi metal broodtrommel met KP logo.
Mijn zoon blij gemaakt met een mepal beker en broodtrommel kp logo.
Makkelijke site om te bestellen en vlot geleverd.
Kwaliteit van mepal is altijd goed.
Geen aan merken op knolpower.nl alles…
Geen aan merken op knolpower.nl alles wordt netjes geregeld
Ga zo door
Snelle levering en ziet er goed uit.
Altijd snel geleverd en mooie producten
Ik bestel met enige regelmaat iets voor mijn kids, de levering is altijd snel en als er iets is, is de klantenservice heel snel met reageren op de mail. De producten zelf zijn van goede kwaliteit en vallen hier altijd goed in de smaak!
Dikke vette prima ;)
Zoals altijd, makkelijk bestelproces, en een snelle levering en ook niet onbelangrijk happy kids ;)
Beoordeling webshop van Jennifer
Ik vind het een geweldige webshop en ik heb van alles wel wat. Ga zo door Enzo❤️
Groetjes Jennifer je allergrootste fan
(12 jaar) doeiii
#knolpower.nl
Snelle levering woensdag voormiddag besteld donderdag namiddag in huis
zeer mooi en leuk ingepakt ook
Super snel en geleverd kids weer blij
Echt super elke keer als ik wat bestel snel ingepakt en opgestuurd. En de kwaliteit is ook goed. Dus mijn kinderen zijn weer tevreden.
Super snelle levering netjes verpakt en…
Super snelle levering netjes verpakt en leuk kaartje er bij

Ik vind het top ✌️
Ik vind het top ✌️ leuke dingen,ik heb pas geleden twee voet ballen en de verkleurende zwembroek en frisbee gekocht, misschien ga ik ook voor de peace collectie.

Hoody en broek
Ik heb twee broeken gekrijgen en met terug sturen moest ik ook nog eens 7.95 betalen ik hoop de de hoody er nog is omdat er op de site stond dat er nog naar 1 was

Antwoord van Knolpower
Super service op tijd binnen eb leuke…
Super service op tijd binnen eb leuke dingen van knolpower.dikke vette peace

Antwoord van Knolpower
Super goed mijn kleindochter is…
Super goed mijn kleindochter is helemaal weg van je kleding en accessoires gr namens Esley