Koebenhavns Soestre Reviews

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Københavns Søstre tror vi på, at tøj er mere end stof, det er en forlængelse af den, du er. Hvert stykke, du tager på, fortæller en historie, og vores mål er at hjælpe dig med at fortælle din med ærlighed, selvtillid og lethed. Københavns Søstre er grundlagt på tanken om, at mode aldrig skal føles tvunget, og vi udvælger kollektioner, der hylder det personlige og en skønhed, som ikke går af mode. Fra de trygge hverdagsfavoritter til de stykker, der virkelig sætter tonen, er vores tøj skabt til at følge med dig, gennem travle gader, stille morgener, bare fødder i solnedgangen og aftener, du husker længe efter. Vi jagter ikke flygtige trends; i stedet fokuserer vi på at skabe tøj, der føles lige så godt, som det ser ud, sæson efter sæson.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så varme at jeg glemmer dem

De kom hurtigt. Fóret er tykt nok til at jeg holdt op med at mærke mine fødder, og det er hele pointen med en vinterstøvle. Jeg skrev godt nok til dem om ruskindskanten, for jeg kunne se saltet på fortovene og ville nødig ødelægge dem i første uge. Der var en der fortalte mig hvad jeg skulle bruge, og det har jeg gjort siden.

15 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hængte den op i to dage før jeg kunne bruge den"

Stod på en perron i februar med blæsten ind fra siden, og der kom ikke noget igennem. Fleecelommerne opdagede jeg slet ikke på siden, og nu stikker jeg hænderne ned og lader dem bare blive der.
Den kom foldet sammen i en plastikpose, flad og krøllet, så den hang i to dage før jeg kunne bruge den. Jeg havde bestilt den til netop den weekend og tog min gamle på i stedet.

4 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde plastre med, fik ikke brug for dem

Jeg har altid plastre med i nye sko, fordi jeg har lært det på den hårde måde. De blev liggende i tasken. Første dag gik jeg en lang tur og tog direkte ud at spise i de samme sko. Læderet var blødt fra første minut. Jeg venter stadig på den dag hvor de vender sig mod mig.

25 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var lige ved at lade være

Jeg var lige ved at lade være. På min skærm så mønstret fladt ud, næsten mudret, og den lå i kurven i en uge. I virkeligheden er farverne dybe, og blomsterne ligner faktisk blomster. Den har vægt nok til at den falder i stedet for at klistre til mig når jeg sætter mig. Tre gange på to uger, og der var ingen anledning til nogen af dem.

11 juni 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lynlåsen....

De ser præcis ud som de støvler jeg havde i hovedet, og det sker næsten aldrig. Tykt læder, rigtig facon, rigtig til efteråret.
Anklerne rører sig ikke. Jeg kan sagtens få dem på, det er det med at gå bagefter. To uger med dem på derhjemme og jeg går stadig sidelæns ned ad trappen.
Og så lynlåsen. Den hænger i cirka hver fjerde gang og føles som noget der hører til på en billigere støvle. Jeg har bare ikke haft dem på en hel dag endnu.

20 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tre vaske og ingen nopper

"Jeg har smidt to cardigans ud på lige så mange år, fordi de blev noprede under armene inden november. Den her har været i maskinen tre gange, og der er ingenting. Den er tyk, og jeg smider den over det jeg nu har på, når jeg ikke gider tænke over det. Hvilket er de fleste dage, så der er en grund til de tre vaske.

6 juli 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ikke den creme jeg bestilte, har den på alligevel...

Den er det blødeste jeg ejer, så lad os starte der. Tykt garn, rigtig vægt, og den har båret mig gennem kolde morgener uden jakke.
Farven er ikke farven. På siden er den lys creme. Det der kom er en mørkere beige. Jeg opdagede det først rigtigt da jeg holdt den op ved siden af den cremefarvede skjorte jeg havde tænkt mig at have indenunder, og så kunne jeg ikke lade være med at se det.
Kom hurtigt. Jeg har den på hele tiden alligevel. Det er bare ikke helt den sweater jeg troede jeg købte.

17 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik dem aldrig af til brylluppet!!!!

Udendørs bryllup, græs, seks timer. Jeg har prøvet den tur før og er endt med at bære mine sko over en plæne ved midnat ligesom alle andre. Ikke denne gang. Jeg havde dem stadig på da musikken stoppede.
Og så er de bare smukke, hvilket virker næsten uretfærdigt oven i det første.

17 juli 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.