1. Tegelwinkel

Koedam Tegels is een familiebedrijf dat al 48 jaar bekend is in Utrecht en omstreken. Gevestigd op bedrijventerrein Strijkviertel in De Meern is onze showroom makkelijk te bereiken. Vanaf de A12 bent u er binnen vijf minuten. U kunt uw auto makkelijk parkeren en laden op ons ruime parkeerterrein. Geen vervoersmiddel ter beschikking om de tegels thuis te krijgen? Geen probleem! Wij bezorgen uw producten graag aan huis met onze bezorgservice. Met een divers team staan wij elke dag klaar om u te helpen en adviseren. Door onze ruime expertise op het gebied van tegels en sanitair te combineren met persoonlijke hulp, komen we samen tot een mooi ontwerp voor uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet, hal of slaapkamer. Onze medewerkers kunnen u genoeg vertellen over soorten tegels, merken, toepassingen, tegelzetters en leverdata. Ons doel? Ervoor zorgen dat u de showroom met een glimlach verlaat en vol vertrouwen aan uw verbouwtraject begint. Dit doen wij door het aanbieden van kwalitatief goede tegels van de grootste merken, persoonlijk advies te geven en onze expertise over te brengen op onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en er bij ons een gevoel van ‘thuis’ wordt gecreëerd. Wij zijn immers thuis in tegels, en u binnenkort ook!

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

ook tegelvoordeel is nu failliet

ook tegelvoordeel is nu failliet
het is gewoon een kort bestaat bedrijf die constant doorgaat onder andere namen maar uiteindelijk gewoon niet lang kan bestaan omdat ze failliet gaan.
ik zou nooit in zee gaan met dit bedrijf

28 maart 2025

Professioneel, flexibel en zeer klantgericht!

Onder het genot van meerdere heerlijke bakjes koffie zijn we uitstekend geholpen bij dit bedrijf voor bij het uitkiezen van vloer- en wandtegels voor onze nieuwe badkamer en toiletten. Na een keuze te hebben gemaakt kregen we ongevraagd het zeer welkome advies welke type tegellijm het beste te gebruiken per tegelsoort tegel en welke kleur voeg het mooiste resultaat oplevert. Als klap op de voorpijl werd gezorgd voor het kosteloos verzagen en rond afwerken van plinten uit een tweetal van onze vloertegels. Inmiddels zijn de tegels keurig op tijd vanuit Italie afgeleverd bij onze nieuwe woning en kunnen we aan de slag. Echt top!

24 februari 2024

Tegels niet geleverd, komen afspraken niet na en slechte communicatie

Koedam tegels is voortgezet onder de naam Tegelvoordeel in De Meern. Ons werd tijdens afsluiten order door Tegelvoordeel gegarandeerd dat de tegels op tijd geleverd zouden worden. In de week vóór de afgesproken leverweek geïnformeerd naar de status. De tegels waren onderweg uit Spanje en zou teruggebeld worden over datum levering. Hoorde maar niets. Weer gebeld en zou weer teruggebeld worden. Weer niets gehoord en dat ging zo maar door. Inmiddels was de afgesproken dag van levering verstreken en moest ik de tegelzetter afbellen. Na nog eens dagen Tegelvoordeel proberen te bereiken over status eindelijk reactie ontvangen. De tegels konden niet geleverd worden. Dit heeft extra onkosten met zich meegebracht en een hoop tijd en irritatie. U bent gewaarschuwd.

13 november 2023

top service

top service , mensen hebben daar echt verstand zaken. Je wordt er erg prettig geholpen met veel ervaring echt een aanrader.
super !!!

11 januari 2023

Bestelling was niet compleet

Bestelling was niet compleet, moest er veel moeite voor doen om zaken geregeld te krijgen, nog steeds niet compleet, aannemer is klaar, moet weer terugkomen als alles geregeld is

18 december 2022

Koedam is een zeer fijn bedrijf

Koedam is een zeer fijn bedrijf en wij werken al jaren met hun samen. Altijd keuze uit mooie producten van hoge kwaliteit en up to date met de laatste trends. En wat een leuk team van mensen, altijd hulpzaam en gezellig.

1 oktober 2022

Zeer goed geadviseerd!

Zeer goed geadviseerd!
Aanreiken van diverse mogelijkheden, hetgeen onze keuze duidelijk heeft vereenvoudigd.
Één artikel wordt later geleverd dan wij hadden verwacht!
Jammer, anders was het een dikke tien geweest!

25 oktober 2022

In principe klopt het, maar…

In principe klopt het allemaal wel. Als auto die tegels levert kapot is en ze komen met een andere auto dan mag je zelf meesjouwen. Maar dan ligt het ook meteen binnen op de juiste plek. Geen probleem. Vervelend wordt het als niet de juist hoeveelheid tegels is geleverd omdat verkoper, ondanks dat alles op mail staat, de vloer vergeet mee te rekenen. Meer dan een week de verbouwing stil moeten leggen. Geen tegemoetkoming, extra korting of gewoon een sorry. In eerste instantie zou het onze eigen schuld geweest zijn. Had het inderdaad allemaal na moeten rekenen. Maar je verwacht het niet van zo’n bedrijf.

29 september 2022

Echte service wordt pas duidelijk als er iets mis gaat

in de winkel keurig geholpen met het kiezen van de juiste tegel. Tegel zou prima op voorraad zijn, maar paar weken van tevoren kregen we te horen dat de tegel er niet meer in 60*60 was. Wel nog in 70*70. Keurig afgestemd en zouden op tijd voor de tegelzetter geleverd worden. Dat werd nog even spannend maar uiteindelijk zouden de tegels op de afgesproken dag geleverd worden. Op de dag zelf gaat het echter mis. De tegels vallen met pallet en al van de vrachtwagen 🫤. Menselijke fout maar kan gebeuren. Direct gebeld en gelukkig was het merendeel op miraculeuze wijze heel gebleven. De pakken tegels die wel waren gebroken werden binnen een uur (!!!!!) keurig afgeleverd+ een aantal extra tegels voor de zekerheid! Dit noem ik nu service! Al met al een zeer tevreden klant

7 oktober 2022