Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været ovenud tilfreds med alt hvad jeg har købt især mormorretter hjælper mig i en snæver vending når der kommer gæster og helbredet svigter i køkkenet. Mine gæster roser maden. Deres hakket... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har prøvet Kødkrogen og bestilt 10 retter og det har jeg ikke fortrudt, det smager så dejligt og god kvalitet, de mormor retter jeg har købt er jeg ovenud tilfreds med. Jeg vil hel sikkert bestille ig... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God service men kan ikke anbefale hverken frikadeller eller boller i karry. Begge var meget gummiagtige og man fik ikke indtryk af godt kvalitetskød - desværre. Så jeg er tilbage ved de frosne frikade... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slagerij
  2. Viswinkel
  3. Vleesproductleverancier
  4. Online voedselbezorgdienst

Geschreven door het bedrijf

Her hos Kødkrogen er vi en flok kokke og slagtere som alle har stået i mesterlære og derfor har vi været så heldige og lære ALT fra bunden af. Det gør at vi er meget passionerede omkring alt inden for gastronomiens mange aspekter, og elsker at lave kvalitetsprodukter helt fra bunden af. Vi har indgående kendskab til opkøb af kød, fisk, skaldyr, samt grønt til vores hjemmelavede mormorretter, og det vi ellers sælger. Vi ønsker at der skal masser af smag på bordet, vi ønsker at levere kvalitetsprodukter fra allerøverste hylde, vi ønsker at inspirere til spændende nye produkter – blot til en rigtig SKARP PRIS.

4,2

2 sterren
1 ster

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisk levering

Fantastisk levering - kom nedfrosset og forsvarligt emballeret- kødet er perfekt. Kan ikke blive bedre.

14 april 2026

Kære Jytte,

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Kødkrogen 🥩

Vi sætter stor pris på din feedback og vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere den samme gode service i fremtiden.

Gennemgående dårlig oplevelse

Levere ikke som aftalt, har ikke det på lager som de reklamere med, fjerner selv varer fra ordren og svarer ikke når man stiller spørgsmål til fakturaen. Jeg vil ikke anbefale folk at handle her.

10 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har prøvet Kødkrogen og bestilt 10…

Har prøvet Kødkrogen og bestilt 10 retter og det har jeg ikke fortrudt, det smager så dejligt og god kvalitet, de mormor retter jeg har købt er jeg ovenud tilfreds med. Jeg vil hel sikkert bestille igen.👍

17 april 2026

Kære Birthe,

Ikke som lovet

Jeg købte 400 g ribeyes, men de var alle omkring 300 g. Kødet var desuden af dårlig kvalitet og slet ikke som det annonceres.

12 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Generelt fin oplevelse med en enkelt skuffelse

Startede med at søge på røget ål og fik bestilt 3 pakker, og de var super gode. Bestilte også en pakke hjemmelavede pølser og det var en hel anden oplevelse end de pølser man køber i supermarkedet, købte også nogle billige kyllingespyd som er helt ok og nogle vikingekøller som jeg ikke har smagt endnu. Det eneste der skuffede var købet af et kilo oksehaler, der var kun 760 gram i posen og jeg er helt med på at man ikke kan ramme vægten 100%, men jeg synes det er uden for det man bør acceptere. Hentede selv varerne og det var nemt at komme til butikken

1 april 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en generelt god oplevelse med flere af vores produkter – især den røgede ål og vores hjemmelavede pølser 🙌

Vi er dog kede af at høre om oplevelsen med oksehalerne. Det skal vi selvfølgelig have rettet op på.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@koedkrogen.dk, så finder vi en løsning til dig.

Fy for pokker ...

Mormor-retter ... jeg kan godt sige dig at hvis du serverede det sjask for min mormor gjorde du det helt sikkert kun én gang.

En ting er kvaliteten på maden, den er elendig, en anden er kundeservicen ... jeg skrev en venlig mad og gjorde opmærksom på mine oplevelser cirka halvvejs igennem min bestilling ... der var _intet_ forsøg på at undskylde eller imødekomme min utilfredshed.

Pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen, så det bliver et nejtak herfra!

6 februari 2026

Kære Mike,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, hverken på kvalitet eller kundeservice.

Det bekymrer os også, at du ikke har oplevet at blive mødt ordentligt, da du rakte ud til os. Det tager vi meget alvorligt, da god service er en vigtig del af vores ansvar overfor vores kunder.

Vi vil meget gerne rette op på din oplevelse. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på info@koedkrogen.dk, så vi kan finde en løsning sammen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kød vi modtager her på Bornholm er…

Det kød vi modtager her på Bornholm er altid rigtig rigtig godt saftigt lækkert og mørt.

17 april 2026

Kære Jessica,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Upåklageligt alt ser godt ud og smager…

Upåklageligt alt ser godt ud og smager godt.

6 april 2026

Kære Jan Bo,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skæve udskæringer

Jeg bestilte 12stk. Ribeye 400g. Til en stor fødselsdag. 4 stk. af bøfferne var skåret så skævt ud fra ca.10mm til 35-40mm at de var umulige at tilberede ordentligt. 8 af gæsterne fik fine bøffer og vi andre fik noget være hø! Det er sgu for dårligt…

Kære Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse – det er selvfølgelig ikke i orden, at udskæringerne har været så ujævne, at de har været svære at tilberede, især når det er til en særlig anledning.

Vi vil samtidig gerne bemærke, at der her er tale om samme ordre, som du har anmeldt to gange. Vi tager naturligvis din feedback seriøst, men én samlet henvendelse gør det nemmere for os at hjælpe og følge op korrekt.

Det skal selvfølgelig være i orden, og vi vil meget gerne finde en løsning. Du er derfor velkommen til at kontakte os på info@koedkrogen.dk, så vi kan tage hånd om sagen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god handel og nem handel og hurtig

16 april 2026

Kære Finn,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mormorretterne smager virkelig godt…

Mormorretterne smager virkelig godt 😁👍de røget ål er fantastisk gode jeg er glad for at handle ved kødkrogen og kan anbefale det til andre 👍😁

3 april 2026

Kære Berit,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk mad og super hurtig levering

7 april 2026

Kære Connie,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi finder kødet for sejt til steaks, som de var købt som

Jeg har købt en del af deres gigant steaks. Kødet er efter vores mening klart for sejt til steaks. Da prisen også er lav, har vi ikke reklameret, vi bruger blot kødet på anden vis. Levering mv var i orden.

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at I har oplevet kødet som for sejt til steaks. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Selvom I ikke har reklameret, vil vi meget gerne høre fra jer, da det selvfølgelig skal være i orden. I er meget velkomne til at kontakte os på info@koedkrogen.dk, så vi kan kigge på det og finde en løsning.

Vi er dog glade for at høre, at levering m.m. fungerede som det skulle.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det er som altid rigtig godt.

15 april 2026

Kære Bjørn,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtig leverin og super møre sparerips

8 april 2026

Kære Tage,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

rigtig lækkert mad de retter er så…

rigtig lækkert mad de retter er så lækker og keres katoflemos h¨ber de kommer i støre størlse det jeg savner rigtig meget er katoflesalat til jeres lækker frikadeler og flødekatofler men rigtig lækkert også levering og den måde det er pakkert på kan varmt anbefales til alle

8 april 2026

Kære Tina,

Mormor mad er god mad

Nemt og overskuelig hjemmeside og "mormor",retterne er bare super gode

25 maart 2026

Kære Knud,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ville rigtig gerne bestille mad fra…

Jeg ville rigtig gerne bestille mad fra Koedkrogen - men der er SÅ mange retter, der er "ikke på lager" eller er "Temporarily unavailable"
Det er useriøst i mine øjne - spild af min tid. Hvis I ikke kan levere de fleste af de populære retter, skal I gøre opmærksom på dette fra start.

13 april 2026

Kære Isabelle,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når varer står som utilgængelige.

Hos os producerer vi selv vores varer, og det betyder desværre også, at vi i perioder kan have udsolgte produkter, når efterspørgslen er høj. Vi arbejder hele tiden på at øge produktionen, så vi kan have flere varer på lager konstant.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at blive bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

gode sparrerips med meget kød og god…

gode sparrerips med meget kød og god smag

Kære Lars,

Kødkrogen-teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.