Deze mannen zijn een georganiseerde criminele organisatie. Ze werken steeds onder een andere website en lichten zo mensen op. Geloof me, je gaat geen bestelling ontvangen. Maar ze proberen alles mooi... Toon meer
Koffiekeuken
Koffieapparaat besteld maar niet ontvangen. Ook wij een mail ontvangen dat er wat problemen waren en dat hij snel opgestuurd zou worden....still waiting! Sindsdien is het stil, internetsite niet me... Toon meer
Helaas lijkt het dat ook wij, net als een aantal anderen (zoals ik verschillende recensies kan lezen) de dupe zijn van oplichting. Ondanks een aantal contactmomenten blijft het angstvallig stil wannee... Toon meer
Het zijn Oplichters koop hier helemaal niks ik heb aangifte gedaan. Iemand vroeg om hun adres dit staat op hun site: Albert Plesmanweg 39A, 3088 GB Rotterdam Doe zoveel mogelijk online aangifte,... Toon meer
Ik heb vorige week een koffiemachine…
Ik heb vorige week een koffiemachine besteld en deze is helaas nog niet geleverd.Afgelopen vrijdag contact opgenomen met deze zaak en kreeg als antwoord dat deze dinsdag 1-4 geleverd zou worden. Kreeg vandaag een lange mail van keukenwinkel.com dat door een storing bij Microsoft in de mailserver er iets was fout gegaan en dat de zending helaas vertraagt is. Heb contact opgenomen via de whatssapp met ze zojuist maar daar geeft niemand gehoor. vreemde zaak dit en ik hoop toch echt wrl dat ik mijn koffiemachine nog krijg want hij is al betaald !!!
maar ik heb er geen goed gevoel over !!!

Oplichter eerste klas!
Oplichter eerste klas!
GAAN WE ALLEN EVEN AANGIFTE DOEN? Binnen een uur had ik door dat ik bedonderd werd en meteen geappt dat ik mijn bestelling wilde annuleren en mijn geld terug wilde. Deze vraag werd continu genegeerd. Wel vage berichten dat hun systeem eruit ligt en ze handmatig alles moeten invoeren, daardoor niet kunnen zien welke pakketen al verzonden zijn en welke niet.
Als je eens goed op internet gaat speuren zul je zien dat je nooit iets zult ontvangen!
Ik raad iedereen aan om online aangifte te doen. NAW gegevens bij de bank op te vragen en een procedure te gaan starten! Als ik zijn adresgegevens heb gaan ze meteen door naar mijn oom en neven, die zullen zijn kop zo verbouwen dat hij nooit weer wat flikt!!
Bestelling 'nog' niet geleverd
Beste koffiekeuken, of wie erachter koffiekeuken zit.
Afgelopen donderdag 27 maart 2025 een bestelling geplaatst, en daarvan bevestiging ontvangen. Op de website staat keurig: voor 21.00 uur besteld, andere dag in huis. Nou, dat is dus niet het geval. Zo ook geen bericht dat de bestelling verzonden is of verzonden gaat worden.
Heb nu al op meerdere manieren proberen contact op te nemen, telefonisch: geen gehoor, en als ik kijk naar het nummer in mijn toestel wordt er aangegeven: vermoedelijk spam!!!
Via het contact mailadres eergisteren een mail gestuurd, maar ook hierop geen antwoord.
Ben daarom enorm benieuwd of ik op deze review wel een antwoord ga krijgen, want ik begin me een beetje zorgen te maken na het lezen van andere reviews.
Vriendelijke groet,
CJG Coenraad

Antwoord van Koffiekeuken
Vorige week bestelling geplaatst en…
Vorige week bestelling geplaatst en betaald. Telefonisch niet te bereiken en
aanmelding via post nl blijft uit.
Via app geven ze aan dat i.v.m. drukte de
Levering is vertraagd.
Dit ruikt naar onraad. Jullie komen nog wel op de koffie 😡
Update: gerapporteerd door de oplichter die deze pagina gebruikt voor zijn oplichtingspraktijken
Daarna een reactie op recensie , echter nog geen track en trace ontvangen. Ook gek dat de site niet meer te vinden is op Facebook. dat zegt genoeg.
Je recensies zakken in als pudding omdat deze fake zijn.
Klantenservice ben jijzelf en levert verder niets. Pinokkio kan beter liegen 🤥.
Hoop dat ze je snel pakken
Update 3/4: vandaag een pak koffiebonen ontvangen , dank daarvoor , nu nog de machine , die ik besteld heb, anders heb ik er niks aan.
Update 4/4: aangifte gedaan, consuwijzer op de hoogte gebracht en trustpilot aangeschreven , waarom deze oplichter met al verschillende bedrijven op trustpilot actief is geweest. Ben benieuwd wat trustpilot hier aan gaat doen !!

Levering te lang.
Op hun website staat, "levering volgende dag".
Donderdag middag een bestelling gedaan. Vrijdag nog niet geleverd. Contact opgenomen met Koffiekeuken. Hun excuus was dat het druk was. Zaterdag een berichtje gekregen dat het pas dinsdag geleverd wordt.
Niet iets op website schrijven wat niet voldaan kan worden.

Oplichters met dreigmails
Eerst had ik een review geschreven maar natuurlijk werd dit gerapporteerd met als gevolg ook nog eens een DREIGMAIL van hen waarbij ze verschillende zaken dreigen indien ik het niet verwijder.
Bij deze de raad voor die dat (echte) reviews willen lezen: Filter op negatieve reacties en je leest dat dit oplichters zijn.

Antwoord van Koffiekeuken
De moderne en openlijke manier van Webshop Fraude vervolg 4!
Een goededag meneer K. Groeneveld,
Weer opnieuw begonnen met koffiekeuken.com na de websites Mediaplaza365.nl / Koffietools.nl / Mediapaleis.com / Mediadeals4u.com die uiteindelijk allemaal positief beginnen op Trustpilot maar uiteindelijk eindigen met echte klanten die daadwerkelijk betalen en uiteindelijk niets geleverd krijgen. Toch knap dat je dat iedere keer voor elkaar krijgt en er mee wegkomt. Nu maar de 4e BV gebruikt die net zoals met een beetje Google werk te vinden zijn onder hetzelfde adres waaronder Groeneveld installatie BV en Groeneveld software services BV en Groeneveld Klussen BV etc die bij de bovenstaande inmiddels uit de lucht gehaalde websites zijn gebruikt. Het vermelde adres op de website hoort niet bij Groeneveld Elektra B.V. !
De bestelde koffiemachine is overigens nog steeds niet ontvangen toen je nog met Mediaplaza365.nl bezig was als net zoveel andere klanten die er nog op wachten zoals te lezen is op de trustpilot pagina’s van deze bewuste websites.
Je mag deze review wel weer als illegaal en schadelijk melden en dan is hij een tijdje niet zichtbaar zoals het altijd is gegaan maar in deze review staat niets illegaals of schadelijk in en dus zal gewoon weer opnieuw online komen.
En je mag ook zeker onder deze review reageren dat je het spijtig vind dat een andere website ons allen heeft opgelicht maar dat is wederom niet geloofwaardig.
Dus we gaan weer afwachten hoe lang deze website in de lucht blijft en hoeveel klanten die daadwerkelijk betalen en nooit wat krijgen zich hier gaan melden.
Update 1-4-2025:
Zoals aangegeven al in de review heeft zo’n reactie geen zin en is niet geloofwaardig. De eerste gefrustreerde klanten plaatsen inmiddels al hun reviews dus benieuwd wanneer deze website weer uit de lucht gaat.