Philips Lattego 5500
Heb een Philips Lattego 5500 gekocht. Nu een maand in ons bezit. Echt een top apparaat!
De beste koffiemachines van 2020: we weten précies welke koffiemachine je nodig hebt voor jouw koffie situatie. Bekijk de beste machines...
Nederland
In juni 2024 een Philips koffiemachine EP2339/40 gekocht maar nu al kapot 😱😪 Hij maalt de bonen niet meer. Gelukkig nog garantie...hopelijk krijgen we hem snel weer terug😔
net heeft mijn schoonvader de philips koffiemachine 2200 serie binnen gekregen.
er zit een bon bij dat je voor 60€ een Gratis proefpakket aan kan vragen.
DIT IS NIET WAAR WANT JE MOET EERST VOOR 30€ BESTELLEN DAN KRIJG JE HET PAKKET PAS DIT STAAT NIET IN DE FOLDER! meneer Philips dit vind ik niet netjes. plus bezorgkosten!
Als fervent liefhebber van latte macchiato veel aan deze website gehad om tot de keuze van mijn nieuwe koffiezetapparaat te komen. Ook mijn visite is erg enthousiast over de koffie!
Nespresso service is echt beneden alle peil.
Allerlei kwarts verhalen om jouw de schuld te geven dat het apparaat niet goed functioneerd.
Hele fijne website als je op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine of als je een koffieliefhebber bent! Uitgebreide informatie en tests. Nuttig maar ook gewoon leuk om te lezen☕
Goede website. Heb hierdoor de Sage Impress gekocht. Bedankt!
Ik kreeg geen reactie op een aantal vragen die ik gesteld heb. Erg jammer!