Vi valgte at holde vores bryllupsfest på Kolvig med 38 gæster og vi fik en fantastisk oplevelse. Fra start til slut var der virkelig styr over alt. Serveringen var helt i top, og maden var virkel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bare jeg dog havde læst anmeldelser her, før jeg valgte hotelpakke med 4 retter på Kolvig. Forret velsmagende og "kun" 15 min ventetid. De næste 3 retter var ordinære og kedelige f.eks.grå skiver k... Toon meer
Skulle holde min 60 års fødselsdag som damefrokost i et telt i vores have. Kolvigs ejer og jeg fandt frem til en rigtig lækker menu, som passede perfekt til mine gæster, som var kvinder i alle aldre... Toon meer
I dag for præcis 10 år siden havde vi en uforglemmelig bryllupsfest på restaurant Kolvig i Ribe. Efterfølgende har vi hvert år fejret vores bryllupsdag på Kolvig. Vi har i aften nydt en udsøgt 3 -... Toon meer
SUPER lækkert julemad
Aldrig har julemad været så mørt, velsmagende og lækkert, jeg har selv lavet julemad i 53 år så når jeg skriver dette er det fordi,
em stjerner ikke er nok, afhentet kl. 10 i morgen, kan i den grad anbefales.
John Damgaard
Sjældent har vi oplevet så dårligt…
Sjældent har vi oplevet så dårligt lavet pariserbøf, vi tog desværre alle fire pariserbøf, bøffen var kold, nærmest ingen brød...... som var våd, æggeblomme var meget fortyndet med et eller andet. Ikke pengene værd.
Kold smagsløs blomkålssuppe
Bestilte blomkålscreme med spegeskinke
Vi fik en tallerken kold blomkålssuppe med baconkrummer - smagsløs Iflg os
Fik dog en tallerken varm suppe
De vi fik, svarede Iflg os ikke overens med hvad menukortet lagde op til.
Kan ikke anbefales
Tør og kedelig oplevelse
Omgivelserne får 1 stjerne, ellers en rigtig kedelig og tør oplevelse. Min burgerbolle var så tør, at den gik i stykker når gaflen blev stukket i. Min mands moules frites var uden fløde/hvidvins sauce.
Målrettet menu
Alle roste maden, som blev leveret lækkert anrettet på tallerkner.
Tre små forretter, tre små hovedretter, ost og dessert. Alt veltilberedt og med gode råvarer - lækkert!
Ikke pengene værd
Nu har jeg to gange besøgt Kolvig. Første gang til en ikke billig middag. Sjældent har jeg set en mere skrabet tallerken. Ikke så meget som et stykke grønt!
Forleden fik vi valgfri kaffe og dagens kage. Jeg valgte en latte og det er ved gud den mindste latte til den højeste pris, jeg nogen sinde har fået. Der var et halvt glas kaffe, resten var skum. Der var ikke mere kaffe i, end der kan være i et gammeldags plastkrus fra en kaffeautomat. Øv! Dertil kom et mikroskopisk stykke gulerodskage. Altsammen til den nette sum af små 100 kr.
Oven i det en ikke smilende tjener.
Det er bare ikke godt nok!
Vi har netop holdt fest hos Kolvig
Vi har netop holdt fest hos Kolvig. I får de bedste anmeldelser fra os. Tobias lovede at vi ikke skulle tænke på noget på dagen. Og han holdt ord. Rigtig lækker mad. Fantastiske vine. Hyggelig lokale med flot bordpyntning. Og selv vejret havde I sørget for😉Der var bare styr på det hele. Tusind tak. Vi kommer gerne igen. Hilsen Annette
Hyggeligt sted, men skidt mad
Hyggeligt sted, god atmosfære
Men maden er virkelig ringe.
2x burgere, 1 børneburger, fish&chips og moules frites.
Alle burgere var tørre, både brød og kød. Ikke meget smag.
Kun en lille klat ketchup i børneburger. Ikke remoulade eller ketchup til kartoflerne, det måtte vi selv bede om at få. (Fik så en stort set tom bøtte)
“Chips” og kartofler til al maden er små runde kartofler - virkede ikke frisk-stegte.
Moules frites/blåmuslinger smagte godt, men i 7 var der ikke muslinger og flere var gået i stykker, så der lå stumper af skal i suppen. Ikke så lækkert at skulle sidde og fiske op.
Fisken og brødet til blåmuslinger var det som var bedst og det eneste som kan anbefales.
En super lækker forret
En super lækker forret, men derefter gik det ned af bakke desværre. Vi ventede 1,5 på hovedretten og ingen bemærkede at der var tomme vinglas. Selv om der ikke var fyldt. Vi havde bestil en 2 rettes vin menu.
Var forbi til frokost idag den 2/8-22
Var forbi til frokost idag den 2/8-22. Jeg bestilten fish n' chips, og må
Sige det var en sørgerlig omgang.
Der var ingen smag i hverken fisk, kartofler eller dips. Oven i det viste det ene stykke fisk sig at være undertilberedt, og dejen var helt rå på indersiden. Dette påpegede jeg overfor tjeneren, som gav mig ret og tog min tallerken med ud til kokken. Han kom dog tilbage med beskeden om at det bare skyldtes damp fra fisken, og at dette var helt normalt. Jeg har nu fået meget fish n' chips i mit liv, og aldrig oplevet dette. Det var helt tydeligt ikke tilberedt ordentligt, og selvom jeg brokkede mig blev vi alligevel præsenteret for en regning på det fulde beløb.
Udover dette ventede vi urimeligt længe på vores mad i forhold til hvor få gæster der var, og personalet var også utrolig uengagerede.
Bestemt ikke et sted vi har lyst til at komme igen.
Lang ventetid og kedelig mad
Vi var i dag på jeres restaurant til frokost måtte vente i 50 min på vores mad.
Maden var ok men jævnt kedelig og levede slet ikke op til forventningen ift. prisniveauet.
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted, lige op af vandet. Centralt i Ribe. Venligt og serviceminded personale. Vi valgte Sous vide laks til forret, Surf and turf, grisemørbrad og alt var lækkert tilberedt. Her kommer vi gerne igen.
Vi fik i dag en udsøgt lækker brunch
Vi fik i dag en udsøgt lækker brunch. Ikke en bugnende brunch, men rigeligt, og det der var, var virkelig lækkert. Laks og håndpillede rejer, 3 slags pålæg, syltetøj, 2 slags lækre oste, frugt, en lækker græsk yoghurt med rabarberkompot og lækre nødder i sirup. Der var 3 slags lækre hjemmebagt brød, og så den bedste røræg ever, med lækre pølser og bacon.
Kan absolut kun anbefales👍
God service og hyggelig lokaler.
Vh Winnie og Lars
Vi var på kæreste-weekend, og besøgte Kolvig i Ribe
Min kone og jeg valgte spontant at spise frokost på stedet da vi var i Ribe for en kæreste-weekend. Vi blev hurtigt anvist plads (stedet var i forvejen godt besøgt) og bordet blev sprittet af inden vi satte os. Min kone bestilte et stjerneskud og jeg selv valgte en pariserbøf, og tjeneren spurgte som en selvfølgelighed hvordan jeg foretrak bøffen (jeg holder af medium). Det lave loft og rustikke indretning gav os den Ribe-stemning, der ellers kredser i byen. Vi forventede ikke hurtig servering pga. antallet af gæster, men maden kom overraskende hurtigt. Stjerneskuddet var et festmåltid med alt godt for havet, og mine kones udbrud, gang efter gang, var ikke til at misforstå. Det hele sad i skabet: fisken(e.. plus østers!) var perfekt tilberedt! Min bøf var rosa i midten, præcis som jeg havde bestilt den, pickles var.. ja.. den skal smages, og der var tilpas af peberrod, rødbeder (som også var uovertrufne), ualmindeligt velsmagende kapers og den obligatoriske æggeblomme. Oven i det var brødet, bøffen jo ligger på, sprødt hele vejen igennem måltidet. Brødet var en blanding af hvidt brød og surdej (tror jeg) og konsistensen og ristningen gav et bid og crunch jeg ville ønske jeg selv kunne lave. Vi satte vores forventninger efter prisen (vi gav ca. kr. 170,- pr. ret) og vi blev begge mere end tilfredsstillet. Det var langt over hvad vi forventede. Det er en helt særlig fornemmelse at spise noget, hvor kokken har kælet for tilberedningen og smagen. Nu er jeg selv musiker, og.. at spise maden her var som at høre en dygtig instrumentalist: der var personlighed, inspiration og glæde i oplevelsen.
Skøn mad og god service. Prøv det!
På vore minitur til Ribe nød vi den dejlige aftenmenu "Kokkens surprise" på Restaurant Kolvig, en rigtig lækkerbidsken med supermørt kalvekød med skønne grøntsager og sauce, efterfulgt af en chokoladedessert, der var så let og elegant, at vi alligevel sagtens kunne spise op, selvom vi faktisk var mætte af hovedretten. Hertil en skøn dessertvin anbefalet af kokken, en herlig fyr, som også bød på mange gode grin og hyggelig snak. Også super service fra tjenerne, der var opmærksomme og hurtige til at tale med os hele vejen i gennem. Alt i alt en dejlig oplevelse, som vi kun kan anbefale, hvis man kommer forbi Ribe.
En dejlig middag
Min hustru og jeg nød en 4-retters aftensmenu med tilhørende vinmenu. Maden var fremragende og vinene gode. Restauranten er super hyggelig og betjeningen venlig og imødekommende. Tak til restaurant Kolvig
Vi var i lørdags på jeres restaurant…
Vi var i lørdags på jeres restaurant til frokost og måtte som stort set alle dem der sad der i forvejen vente i 50 min på vores mad . Min søn og mig havde bestilt tapas, min mand 1 ribeye bøf og min barnebarn spaghetti. Tapas det kan man ikke byde gæster: to reje, lidt skinke, spegepølse, og en stave af nogle ubestemmelig som smagte grimt.To ostestave, lidt grønt pynt, en klat rød pesto klasket sammen med en lille kage som fik lidt smagen af pestoen. Brød der var tørt og kedelig. Min man fik fem små kartofler med ribeye og intet andet. Intet grønt og sovsen måtte vi betale oveni. Efter hovedrattet vil min barnebarn en pandekage med is, hun ventede 30 minutter inden hun fik den pandekage. En virkelig dårlig oplevelse tros personalet venlige betjening.Vi kommer her aldrig igen. Vi kan ikke engang give en stjerne.
Supreme!
Det var i den grad en dejlig oplevelse og maden og serveringen var i særklasse!
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse
Super god mad - god betjening - hyggeligt sted
Rå kød
Bestilte en bøf til næsten 400 kr,efter tjeneren kom med maden så vi ikke tjeneren igen før vi var klar til at gå,bøffen var sej halv rå men der var desværre ikke en tjener at klage til da der ikke kom nogen,ravioli serveret i en papagtig bæger så man tror man er på macdonald,har prøvet bedre sted
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.