Mooie spullen, echter de aankleedkussens zou ik niet aanraden. Binnenkant voelt en oogt erg "goedkoop" en is niet af te nemen/schoon te maken. Hoes buitenkant is gewoon stof, hoes past helaas niet o... Toon meer
Altijd een feestje om een pakketje van Konges Slojd te krijgen. Collecties zijn prachtig, kwaliteit is top & ook nog heel leuk verpakt.
Zeer goede communicatie gehad via chat. Daarna enkele dingen besteld. Dit is snel geleverd en alles was in mooie staat zoals omschreven op de site.
Welcome to the official brandsite of Konges Sløjd of Copenhagen. Browse the entire collection and shop online.
Kulgegårdsvej 13-17, 1434, København K, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Retourzending verstuurd en na 3 dagen al aangekomen maar is nog steeds niet verwerkt!

Antwoord van Konges Sløjd
Ik helemaal verliefd op de producten van Konges Sløjd. Ik shop er vaak! Wat het vooral aantrekkelijk maakt, is dat de kleding vaak van katoen wordt gemaakt.

Antwoord van Konges Sløjd
Bij mij was er iets misgegaan tijdens het bestellen. Ik kreeg een verkeerde maat toegestuurd en niemand van de klantenservice was bereid om constructief te helpen. Ik moest een officiële klacht indienen, maar dit kon niet, want mijn ordernummer was niet bekend (er was duidelijk iets verkeerd gegaan in het systeem daar). Het enige wat ik terug krijg is dat ik de trui zelf moet retourneren (€10) en dan weer opnieuw moet bestellen met verzendkosten. Ik heb meerdere mails gestuurd en alleen maar onaardige reacties ontvangen of geen reactie. Dus ik raad niemand aan hier iets te kopen.

Antwoord van Konges Sløjd
Alles valt behoorlijk groot. Ik vind dit niet echt duidelijk aangegeven. Ik ben ook best geschrokken van de hoge verzendkosten. Ik zal niet zo snel meer bestellen op deze manier.

Antwoord van Konges Sløjd
Product wel online te bestellen, maar niet leverbaar.
Belooft retourlabel, zit niet bij @ in bijlage.
Telefonisch niet bereikbaar.
Na @ 7 aug, geen reactie opnieuw verzoek retourlabel.
Bestelling NL-31220

Antwoord van Konges Sløjd
Het duurde even voordat mijn klacht werd opgepakt maar daarna werd het wel goed opgelost. Mijn favoriete merk

Antwoord van Konges Sløjd
Alles van Konges Slojd is leuk en daarnaast van buitengewoon prachtige kwaliteit. Het is dat het aan de prijs is anders zou ik mijn dochter niets anders laten dragen 🥰

Antwoord van Konges Sløjd
Na 2 maanden nog steeds geen verwerkte retour. Geen contact te krijgen met iemand van klantenservice

Antwoord van Konges Sløjd
Snelle levering en geweldige producten.
Het zou top zijn als jullie iDeal toevoegen als betaal optie.

Antwoord van Konges Sløjd
Beautiful clothes and accessories.
Always a quick delivery.

Antwoord van Konges Sløjd
Altijd blij en tevreden met de bestellingen! Nooit problemen gehad :)

Antwoord van Konges Sløjd
Eind juli al een bestelling geplaatst waarvan er maar een deel geleverd is. Het jurkje staat nog ‘voorbereiden voor verzenden’. Echter nog steeds niks ontvangen. Ik heb al drie e-mails gestuurd met de vraag waar mijn jurk blijft of mijn geld maar ook hier geen antwoord op.
Waardeloze aftersales.

Antwoord van Konges Sløjd
Altijd mooie artikelen en van kwaliteit.
Jammer dat de verpakking zo slordig is en de pakjes dan ook verfrompeld toekomen.

Wafelijzer aangekocht.
Slechts één keer gebruikt en zit al een barst in. Klantenservice blijft beweren dat deze is gevallen, wat niet klopt.
Ook de lak van de bakplaat is deels al los gekomen (tefal).
Hoge prijs voor slechte kwaliteit.
Twee jaar garantie, niet dus.

Antwoord van Konges Sløjd
Onlangs een uv werend zwempakje gekocht voor ons 14 maanden oud zoontje om te zwemmen in het zwembad en op het strand tijdens onze vakantie. Echter na 1x 2 uurtjes dragen is dit zwempakje kapot (draadje in het stofje is losgekomen). Er zijn geen buitensporige gekken dingen gebeurd waarbij ik mij kan indenken waarbij een kwalitatief goed uv werend zwempakje kapot zou kunnen gaan. Kan gebeuren, helaas. Desalniettemin contact opgenomen met de klantenservice. Deze staat echter niet achter de kwaliteit van hun producten want ze verleggen het probleem bij de verkoper ipv bij hun productie. De verkoper verlegt het probleem helaas bij de producent, en zo is de klant te dupe. Echter is dit niet het enige product dat kapot is gegaan van Konges, nee ook de aluminium (rietjes) drinkbeker laat de wensen over. De stickers van de fles laten na minder dan 2 weken gebruik los, waardoor het onderliggende aluminium zichtbaar wordt. Kortom, teleurstellend kwaliteit voor de absurde prijs die Konges Slojd zich durft te vragen, waarbij ze zich niet bekommeren om de kwaliteit van hun eigen producten. Voor ons geen Konges Slojd meer

Antwoord van Konges Sløjd
Van dit merk een pla bordje gekocht. Binnen 5 maanden laat hiervan de plastic bovenlaag los. Het bedrijf geeft aan dat dit door de vaatwasser komt (het bord zou vaatwasser bestendig moeten zijn). Dit bij zowel webshop als fabrikant gemeld. Beide geven aan dat dit erbij hoort, gebruikersschade.
Koop dus niet het pla servies, zeer matige kwaliteit.
Hoezo duurzaam als het zo snel vervangen moet worden.

Antwoord van Konges Sløjd
Er was een onderdeel van de lunchbox van mijn kleinzoon kapot gegaan. Na mijn mail hierover snelle reactie om een nieuwe lunchbox te sturen. Superfijn en een dankbaar kleinkind