Banner for Koning Aap

3. Excursiebedrijf
  4. Reisbureau

Over Koning Aap

Over Koning Aap

Koning Aap is een reisorganisatie die al meer dan 40 jaar avontuurlijke groepsreizen organiseert naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Vanuit ons kantoor in Gent werkt een team van gepassioneerde reisspecialisten dagelijks aan het samenstellen van unieke reiservaringen.

Groepsreis met Koning Aap

Wij geloven dat reizen méér is dan alleen een bestemming bezoeken. Daarom brengen onze reizen je dichter bij de lokale cultuur, natuur en bevolking. Met een breed aanbod van rondreizen, familiereizen en avontuurlijke pioniersreizen ontdek je meer dan 90 landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa op een authentieke manier.

Ontmoeting met lokale cultuur tijdens een reis

Betrouwbaar en erkend
Koning Aap is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je reis goed beschermd is en je met een gerust gevoel kunt boeken.

Heb je met ons gereisd? We horen graag hoe jouw ervaring was. Jouw review helpt andere reizigers bij het kiezen van hun volgende avontuur.

Promotion box for Koning Aap

Al meer dan 40 jaar reizen van Aap tot Z

Ga met ons op reis naar meer dan 90 landen wereldwijd.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

3 weken China met Koning Aap waren top

3 weken China met Koning Aap waren top! Alles goed geregeld. Ik kon zelf mijn vlucht kiezen met vertrek uit Zaventem. Ter plaatse comfortabele en propere hotels met goede bedden en douche. De verplaatsingen deden we met de hogesnelheidstrein. Heel comfortabel en stipt. China is een zeer verrassende bestemming, ik vind de rondreis echt een aanrader

1 november 2025

De perfecte mix tussen vrijheid en groepsgezelligheid

Ik ben nu reeds 2x met Koning Aap op reis geweest en beide keren heb ik een perfecte ervaring gehad. Vluchten goed geregeld, goede reisbegeleider en een perfect uitgestippelde reis vol verwachten en onverwachte hoogtepunten. Gewoon echt prachtige reizen gehad. Ik ging vorig jaar naar Vietnam en dit jaar ontdekte ik het unieke Egypte. Ik hou er van dat je binnen de groepsreis ook gewoon de vrijheid hebt om zaken in te plannen zoals jij het wilt. Zo heb je het gemak van in een groep te reizen maar ook de mogelijkheid om de reis te beleven zoals jij dat wilt.

4 oktober 2025

Goed verzorgde reis met Koning Aap

Reisbegeleider Samuel heeft ons in 3 weken op een fantastische manier Maleisië laten zien. Een reis met imposante steden (Kuala Lumpur en Singapore), fantastische natuur bij Belum en Taman Negara en een paradijselijk strand bij Tioman.

Mocht je twijfelen tussen 2 of 3 weken kies dan voor deze 3-weekse reis want Belum en Tioman waren echt wel wat minder toeristische plekken wat wij als gezin erg fijn vonden. Goed georganiseerde groepsreis door Koning Aap.

12 augustus 2025