Koning Legal Services Reviews 10

4,4

Ik ben Mr. Lars Koning. Ik geloof dat goede juridische hulp toegankelijk moet zijn. Daarom combineer ik persoonlijke betrokkenheid met jarenlange expertise in het ontslagrecht, zodat u altijd kunt rekenen op deskundige en betaalbare dienstverlening. Ik heb inmiddels vele werknemers succesvol bijgestaan bij vaststellingsovereenkomsten, ontslagtrajecten en andere arbeidsrechtelijke vraagstukken. Die ervaring zet ik graag ook voor u in.

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Betrokken en proactief

Lars is betrokken, biedt een luisterend oor en denkt actief mee. Hij weet precies de juiste woorden te vinden om je in je kracht te zetten. Juist op momenten van twijfel of wanneer je zelf wat afwachtend bent, is zijn proactieve en zelfverzekerde houding ontzettend fijn.

8 mei 2026

Geweldige service

Wat zijn wij dankbaar voor de geweldige begeleiding die mijn man heeft gekregen bij zijn VSO (vaststellingsovereenkomst) traject. Lars Koning van Koning Legal Services heeft ons hierin fantastisch geholpen.

Hij is zeer deskundig, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen en advies. Lars denkt actief mee en zet zich volledig in om het beste resultaat te behalen. Alles is perfect geregeld en er is echt het maximale uitgehaald.

Dat geeft enorm veel rust en vertrouwen voor de toekomst. Mijn man kan nu met een goed gevoel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij kunnen Lars Koning van Koning Legal Services dan ook van harte aanbevelen.

6 mei 2026
Logo Koning Legal Services

Antwoord van Koning Legal Services

Hey Paula,

Hartelijk dank voor de goede woorden. Fijn dat ik wat kon betekenen voor jullie!

Veel succes gewenst in de toekomst!

Lars Koning

Lars heb ik ervaren als betrokken en…

Lars heb ik ervaren als betrokken en effectief en heeft met zijn prettige stijl het meest haalbare bereikt. Ik zou direct weer met hem in zee gaan.

20 april 2026
Logo Koning Legal Services

Antwoord van Koning Legal Services

Hey Flo,

Hartelijk dank voor jouw positieve review! Ik ben blij dat we dit hebben kunnen regelen voor je.

Ik wens je alles goeds toe in de toekomst!

Lars Koning

Super tevreden

Lars heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij nam echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en kan alles in begrijpbare taal uitleggen. Hij heeft echt verstand van zaken. Ik zou hem aan iedereen aanraden!

12 februari 2026

Juridische bijstand inzake VSO

Ontslag zet je wereld op zijn kop. Erg blij met de gegeven nuchtere en heldere hulp. De uiteindelijke VSO is er een stuk beter van geworden. Blij mee.

11 februari 2026

Samenwerking ontwikkeling website

Heb samen met Lars gewerkt aan het ontwikkelen van zijn nieuwe website. Zeer fijn en vriendelijk persoon om mee samen te werken, is erg flexibel en staat open voor veranderingen. Ik merkte tijdens het maken van de website, dat hij erg werkt in het belang van de mensen zelf. Een fijne gedachte dat er toch mensen zijn zoals hij!

1 februari 2026

Juridische bijstand inschaling KLM

Lars heeft mij uitstekend geholpen met mijn inschalingsprobleem bij KLM. Hij heeft meegedacht en uitstekend juridisch advies gegeven. Het conflict loopt nog en ik zal hem zeker om juridische ondersteuning vragen indien nodig. Hij is goed bereikbaarheid denkt actief mee.

8 december 2025

Hulp bij relatiebeding

Lars heeft mij uitstekend geholpen met een relatiebeding. Hij begreep mijn situatie snel, gaf helder advies en zorgde voor een sterke brief. Dankzij zijn inzet kon ik zonder problemen bij mijn nieuwe werkgever starten. Zeker een aanrader!

13 augustus 2025
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)