Koop hier NOOIT
Koop hier NOOIT. Zeer slechte pasvorm en kwaliteit. En je geld krijg je ook niet terug. Ze beloven van alles maar na diverse mails heb ik de moed maar opgegeven. GELD KWIJT.
Nog geen 1 ster waard. Beha's zijn veel te klein ook de xxl. Heb ik aangegeven, maar ze willen geen geld terug storten. Het zijn oplichters,en de beha's van waardeloos materiaal. Bestel hier vooral niet. Je bent je geld kwijt al zeggen ze dat je het geld terug krijgt. Doen ze dus niet. Je bent je geld kwijt. Waardeloos bedrijf!!
Zeer slechte kwaliteit. Maten kloppen totaal niet. Op de advertensie zien ze er stevig en solide uit. Maar in werkelijkheid zikn het slappe waardeloze bh s. Maat klopt niet. En geen geld terug. Waardeloos voelt me belazerd
Mijn bh's passen niet, maar ik krijg geen fatsoenlijke reactie om her op te lossen
Zeer slecht. Maand geleden besteld, maar nog niks ontvangen. Ik heb ondertussen gezien dat het uit China komt.
De bh's zijn van zeer slap materiaal; totaal niet ondersteunend. Retourneren is een probleem. Nergens staat duidelijk aangegeven waar het heen moet. Je krijgt ook geen retour briefje erbij. Klantenservice reageert niet
de bh's met voorsluiting zien er comfortabel uit maar het is verschrikkelijk nep en op de vraag hoe te terugsturen komt er een ingewikkeld antwoord in het Duits?
De maattabel klopt voor geen meter. Heb mini bh's ontvangen!
De maten van de producten kloppen niet. De kwaliteit is slecht. Op hun website staat dat jij de product retour kan sturen en jouw geld zal worden teruggestort. Niets is minder waar! Ze geven niet eens een retour adres. Ze zeggen de product hoeft niet terug en jij mag een andere product uitzoeken voor 50% van de waarde van de eerste. Ik hen inmiddels 10 emails gestuurd masr kom niet verder. Ze buigen niet en houden zich niet aan hun beloften.
Ik vind dat de bh's van slechte kwaliteit zijn omdat het materiaal erg slap is. Tevens is niet mogelijk om de producten te retourneren! Ik heb binnen de bedenktermijn aangegeven dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden. Ze bieden echter alleen een tegoedbon aan. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik mijn geld terug wil ontvangen en dat ik niet verplicht ben om akkoord te gaan met een tegoedbon. Daarop zeggen zij dat ik niet heb gereageerd en dat de terugbetalingstermijn inmiddels is verstreken! Ik koop hier nooit meer!
Als je het retouradres vraagt, krijg je zelf de vraag waarom je iets wil terugsturen. Ook een foto van het product moest erbij.
Vervolgens hoor je niks meer!
Bovendien was het geleverde product van slechte kwaliteit.
Minder dan 1 ster!!
Slechte bh, ondanks xxl maat veels te krap en geen ondersteuning. Ook geen mogelijkheid tot retourneren alhoewel dat wél op de website stond. Ik kreeg als antwoord op mijn mail dat retourneren niet kon. Weer mail gestuurd maar na een week nog geen antwoord.Levering duurt ook 10 dagen. Bestel hier niet !!
Zoals anderen al aangeven: je kan je aankoop niet terugsturen. Ondanks meerdere verzoeken krijg ik geen retourgegevens. Daarnaast: beha's zijn te klein, en geven totaal geen support. 40 euro door de drain inderdaad.
Ze zijn zelfs geen 1 ster waard.
Had gewild dat ik deze site eerst had gecheckt. Oplichters zijn het.
Minder dan 1 ster...oplichters zijn het !!!
Zelfde verhaal als iemand van 13 september
Er ging heel veel mis! Bestelling klopte niet, dat gaf ik via mail twee dagen later aan.Een bh paste en de andere twee waren veel te klein. Er werd eerst dagen niet op gereageerd en nu 15 mails later heb ik nog niets. Er werd gezegd dat retourneren niet mogelijk was terwijl in jullie voorwaarden staat retourneren binnen 14 dagen.40 euro in de put. En de artikelen zijn vodjes.
Voel me opgelicht. Ze verdienen zeker geen ster!
Wil graag iets retourneren, maar er wordt niet gereageerd op mails.
Voel me opgelicht. Ze verdienen zeker geen ster!