Fantastisk service! Jeg kontaktede kundeservice for at høre, om det var muligt at købe nye hjul til min kontorstol, som er omkring 6 år gammel. De tilbød straks at sende nye hjul helt uden beregn... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har købt en kontorstol ved kontorstole.dk for under 1 år siden. i løbet at få tid gik gaspatronen i stykker (hvilket kan ske). det tog mere end 2 måneder at tilsendt en ny efter utallige henvendelser... Toon meer
Vi fik hurtigt den bestilte stol - lidt problemer med sæde frem og tilbage - skrev mail sent aften og fik svar med det samme - ringede dagen efter og super service ved betjeningsproblemer af stol ( må... Toon meer
Venligt personale, købte en stol i læder XXL... fint pakket ind..derfor let at pakke ud .leveret indenfor de 3 dage .......faktisk en meget pæn stol... Sidder behageligt i stolen......... Eneste lill... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dansk forhandler af gode ergonomiske kontorstole. Køb en god kontorstol med tilfredshedsgaranti hos Kontorstole.dk
Contactgegevens
Naverland 34, 2600, Glostrup, Denemarken
- salg@kontorstole.dk
- kontorstole.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service og kvalitet
Tilbage i november 2021, købte jeg en kontorstol (Ergo-Body) hos kontorstole.dk, og det kan jeg klart anbefale andre at gøre.
Hele vejen i gennem havde jeg en rigtig god oplevelse hos kontorstole.dk. Jeg fik en rigtig god vejledning til at finde en kontorstol som ville passe mig og min krop bedst muligt, stolen kom hurtigt frem, og indtil nu har den levet op til alle forventninger.
Helt fantastisk service fra start til…
Helt fantastisk service fra start til slut. Bari tvivl om hvilke kontorstole ville være bedst for mig og mine kollegaer men Thomas har virkelig styr på det og vi sidder nu ingela fantastisk kontorstole - Stort tak ❤️
Fusk med pris mens man chatter med dem!
Fusk med pris mens man chatter med dem!
Jeg har netop været inde på Kontorstole.dk hvor jeg fandt en kontorstol som jeg var interesseret i. Der var tale om en Ergo-Tron kontorstol som var sat ned til DKK 2.750 inkl moms. Jeg synes stolen så fin ud og lagde 2 stk. i kurven til i alt DKK 5.500 inkl. moms.
Jeg havde så et spørgsmål til stolen og skrev derfor på chatten til dem. Her anbefalede medarbejderen som jeg chattede med mig at købe en anden stol som var dyrere. Det var jeg ikke interesseret i og skrev så at jeg ville fastholde købet af de 2 stole som jeg havde lagt i kurven til DKK 5.500. Så siger medarbejderen til mig at jeg skulle prøve at opdatere kurven og vupti så var prisen ændret til DKK 8.790 i stedet for DKK 5.500.
Mens vi sad og chattede blev prisen således lige sat DKK 3.290 op.
Da jeg skrev tilbage på chatten at det var noget fusk at de havde ændret prisen efter jeg havde lagt varen i kurven skrev de bare tilbage at de have sat prisen ned da en storkunde skulle købe mange stole og at det kun var kortvarigt at prisen havde været annonceret til den pris jeg havde lagt i kurven.
Sikke noget svineri!!!
Efter jeg har lagt en vare i kurven går de simpelthen ind og ændre den og prøver i stedet via chat at overbevise mig om det kun har været kortvarigt at prisen har været sat ned og samtidig prøver de at sælge mig en meget dyrere kontorstol.
Da jeg skrev til dem at jeg havde et skærmbillede af kurven og at jeg havde chatkorrespondancen ville de give mig en rabat på en anden stol men altså ikke lade mig købe den som jeg havde lagt i kurv til den annoncerede pris.
Sikke et fuskerfirma!!!!

Antwoord van Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning
Flinker fyr i kundeservice :)
Haft min stol i noget tid og har virkelig været glad for den, min stol gik desværre i stykker for et par uger siden og havde lidt svært med at komme i kontakt til kundeservice, men da jeg endelig kom igennem til en flink fyr, så fik vi styr på det hele :)
Fantastisk kundeservice
Jeg havde en stol som gik i stykker.
Thomas fra kontorstole.dk var meget løsningsorienteret og kunne hjælpe mig med at få erstattet den ødelagte del.
Kan kun anbefale deres produkter og service.
Bestilte en kontorstol
Bestilte en kontorstol, som ifølge faktura ville blive leveret inden for 1-3 dage. Efter et par uger rykkede jeg for bestilling. Vi fandt en løsning med en anden model, mod et afslag i prisen.
En fin løsning og en god service.
mvh Henrik
Super flot tak for kontor stole som i…
Super flot tak for kontor stole som i send til mig !!!!
Rigtig venlig og hurtig kundeservice
Gode stole, rigtig venlig og hurtig kundeservice.
Rigtig god service og vejledning
Jeg var på udkig efter en god kontorstol til hjemmearbejde, og efter flere kig hos IKEA og Jysk uden held, besluttede jeg mig for at investeringen nok var lidt ud over, hvad de billigere butikker kunne tilbyde. Jeg faldt over kontorstole.dk på google, og jeg prøvede at skrive i deres chat for vejledning i valg af stol til mit behov. Jeg blev anbefalet at købe en Ergo-Body, og jeg følte mig ret godt vejledt - også i kraft af, at jeg kunne benytte mig af tilfredshedsgaranti, såfremt jeg ikke var tilfreds med stolen - hvilket de nu ellers var sikre på, at jeg ville blive. Derfor besluttede jeg mig for at bestille stolen som anbefalet.
Først var jeg lidt skeptisk i og med, at den blev sendt fra Tyskland, og at den altså ikke har været i deres hænder egentlig. Men jeg må bare sige, at alt er gået helt problemfrit og fuldt ud tilfredsstillende.
Jeg bestilte stolen mandag d. 13. marts 2023, og jeg modtog den med PostNord i dag, torsdag d. 16. marts 2023.
Stolen var let at samle og ligeledes let at indstille, og jeg synes, den virker super god at sidde i. Det virker til at være det helt rigtige valg til en, der har brug for meget støtte til ryg og lænd.
5 stjerner for god service, vejledning, hurtig levering og et godt produkt!
Har købt en fantastisk lækker sort…
Har købt en fantastisk lækker sort læderstol. Den bedste jeg har haft (og jeg har siddet i mange efter 30 år på
Arbejdsmarkedet). Prisen er absolut fornuftig og designmæssig er den flot.
Servicen i top. Drøftelser om behov mm. Ledte til denne stol. Mine varmeste anbefalinger gives.
Impeccable service and quality chairs
Kontorstole.dk offers impeccable service and amazing and quick assistance so you can get the best chair for you. i was so happy visiting their showroom and i know i will only purchase chairs from them from now on! I highly recommend their service!
Virkeligt en dårlig forretning!
Ordre #2046782
Virkeligt en dårlig forretning!
Jeg køber en stol til 6000kr der dingler og rasler og der kommer sædefyld ud nede under fra.
De nægter at komme og hente den på en reklamation.
Vi skal transpotere en genstand af værdi til 6000kr i vores egen bil eller via en flyttemand ?
Vi har aldrig hørt noget ligende før.
De er uforskammet og kan ikke engang svarer tilbage på deres mails.
Vi må derfor tage kontakt til deres leverandør, yderst sjusket.
Underligt at i vælger at give mig en ny stol på baggrund af jeg var forbi nævnets hus og i mødte ikke engang op til en telefonisk samtale ?
men jeg er svær at kommunikere med :)
Tak for jeres fine køb

Antwoord van Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning
Høj kvalitet og god vejledning!
Jeg har længe kigget efter en ny stol, da jeg måtte indse den jeg brugte ikke længere var god nok. Jeg arbejder i IT, og bruger derfor mange timer foran computeren, og havde nu brug for en stol der understøttede dette formål.
For at få den stolen der passede mig bedst skrev jeg ind og fik god vejledning. Jeg endte op med en dejlig stol der er både behagelig og høj kvalitet.
Butikken kan klart anbefales til andre. Der er tale om solid service og gode produkter. Mere kan man ikke bede om.
De ved hvad de snakker om
De ved hvad de snakker om.
God service.
Bestemt et sted at anbefale hvis du står og mangler en ny kontorstol.
Great service, great chair
Great service. I went down to choose a new chair for my home office, and got plenty of assistance in selecting the right model for my needs. The chair is very comfortable and has been without issue for the three weeks since I purchased it. There was a manufacturing defect on one component, but a replacement part was immediately shipped to me after I wrote an e-mail.
I'll keep them in mind next time I'm in the market for an office chair!
Stoleproblem
Den var købt på Zalando Lounge, og jeg havde søgt en løsning flere steder.Men så lykkedes det på en god måde her.
Alt igennem god oplevelse
Alt igennem god oplevelse, hurtig levering og kvalitets produkt.
God service, der blev lyttet til mine behov. Hurtig levering og stolen var nem at samle.