køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers Reviews 848

TrustScore 5 uit 5

5,0

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kørelærer Christian er en pissefin fyr. Jeg har sat stor pris på hans tålmodighed, og de gode snakke vi har haft på landevejen. Joos, der har stået for det meste af vores teoriundervisning, er en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god stemning og energi💪 Virkelig god teori lære, uddybende forklaringer, man forstår virkelig alt ved undervisningen og får svar på alle de spørgesmål man har! Min kørelære Ibo er en virkelig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Les
  3. Rijbewijsbureau
  4. Autorijschool

Geschreven door het bedrijf

Byens bedste køreskole i Århus, Risskov, Viby og Randers Hos vores køreskole er målet enkelt: Alle elever skal gå herfra med både et kørekort og et smil på læben. Vi sender ikke nogen videre, før de føler sig trygge, klar og tilfredse med deres forløb. Vi tilbyder personlig og individuel undervisning, hvor undervisningen tilpasses dine behov. Uanset om du tager kørekort for første gang eller vælger et lynkursus, er du i trygge hænder hos en erfaren køreskole. Med små hold og grundig teoriundervisning sikrer vi høj kvalitet og god forståelse - både i teorilokalet og på vejen. Hos os får du reel værdi for pengene og et professionelt kørekortforløb fra start til slut. Vi tilbyder lynkursus og kørekortforløb 12 måneder om året. Hvor mange køreskoler kun kører intensive forløb om sommeren, har vi specialiseret os i hurtige og effektive kørekortforløb året rundt. Det giver os stor erfaring i at planlægge og gennemføre et trygt og effektivt lynkursus. Du kan tage dit kørekort hos os i vores afdelinger i Århus, Risskov, Viby og Randers – uanset om du søger en køreskole i Randers eller en køreskole i Århus-området, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi glæder os til at undervise dig 💛

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køreskoleklubben er et fantastisk sted…

Køreskoleklubben er et fantastisk sted at få et kørekort hurtigt, nye venner og gode jokes med på vejen. Lærene er stille og rolige og vil med glæde forklare dig tingene flere gange hvis du er i tvivl om noget. Min kørelærer Christian Holck er fantastisk at køre med både fordi han tager det seriøst og vil sørge for du får den rigtige forståelse for tingene, samtidig med han er klar på at grine og høre musik. Klar anbefaling herfra.

Anbefales klart

Utrolig gode kørelærer, brænder for at lære elever på den bedst mulig måde. Timerne og køretimerne er sjove og lærerige. Kan klart anbefale køreskoleklubben i Skejby centret.
Credits til Joos🙌

Fra Samir

24 april 2026

100/10 køreskole

100/10 køreskole! Virkelig gode teoritimer med Christian og sjove køretimer med Thomas. Kan 100% anbefales

Den bedste Køreskoleklub

Et helt igennem fantastisk forløb hos Køreskoleklubben. Christian er en virkelig dygtig underviser og viser stor omsorg og interesse i hans elever.
Og en stor tak til Kenneth min kørelære for hans entusiasme og engagement.
Kan kun varmt anbefale Køreskoleklubben - dejlige mennesker og masser af kage til teori ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling herfra :))

Jeg tog et lynkursus i klubben, og kan kun snakke positivt om min oplevelse. Super godt struktureret forløb - jeg gik aldrig herfra og var i tvivl om noget. Christian er en virkelig dygtig teori underviser, han formåede altid at fremhæve det vigtigste, så man fik en følelse af at alt teorien blev indlært ordentligt. Han formåede også at man fik en følelse af at blive taget hånd om, og blive set som individ. Samt fantastisk personale, både i professionalitet og personlighed. Man kan mærke at alle indvolverede brænder for at skabe en god oplevelse. Jeg kørte med Ibrahim, og hver køretime var en leg:))

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en virkelig godt sted til at tag sit kørekort

Det er en virkelig godt sted til at tag sit kørekort. Godt forløb med masser sjov og læring fuld emmerne. Sødeste lærer og nogle af de bedste kører lærer. Hvis jeg skulle tag et kørekort igen så ved jeg hvor det skulle være. kan i vært fald anbefale. Læreren svarer voldsomt hurtigt og de er alle sammen gode til at hjælpe hvis der er nogle problemer.

Anbefales!

Super hyggelige undervisere, og god stemning hele vejen igennem. De går virkelig op i, at kurset er trygt og sjovt at være i - og det lykkes de med!
PS. Jeg kan anbefale Kim som kørelærer :)

Mega god stemning og energi💪

Mega god stemning og energi💪
Min kørelære Ibo er en virkelig god kørelærer han forklare tingene roligt tydeligt og er god til at vejlede en igennem. Jeg har følt mig klar til teoriprøve og køreprøven
Anbefaler 100%👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen finger at sætte på forløbet…

Ingen finger at sætte på forløbet overhovedet. Alt spiller både med det praktiske og teoretiske. Derudover er stemningen god. Dygtig og kompetent kørelærer og teori underviser. Bliver opdateret løbende om vigtige informationer.

Godt lynkursus.

Godt lynkursus.
Hyggelige teoritimer, med plads til fejl og læring.
Man får gode redskaber til teori træning.
Kan anbefale Kim som kørelærer - flink, forstående og har altid en god historie i baglommen.

30 maart 2026

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, mega rare, forståelig og overskuelig undervisning. Jeg har selv Christian som kørelærer, og han er en kæmpe champ🏆 mega åben, forstående og venlig og samtidig god til at lære fra sig. Alt i alt intet negativt, mega godt forløb på alle punkter!☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt forløb hos…

Virkelig godt forløb hos køreskoleklubben, både med teori og kørsel i praktik. Forståligt teori undervisning, og anbefalinger til Thomas( kørelærer)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så glad for Christians måde at…

Så glad for Christians måde at undervise på, han er god til at svare på spørgsmål, gentage vigtig information og gør det hele meget simpelt og forståeligt! Også rigtig glad for min kørerlærer Kim, og hans tålmodighed når jeg laver fejl 🫶🏼 Overordnet et virkelig godt forløb med god stemning og masser kage!

Mega god køreskole!!!

Mega god køreskole, god kage, mega sød teorilærer her på langenæs! Tog lynkursus her og det var et mega godt forløb🤗kæmpe anbefaling . Har også haft en mega god kørelærer så han er også en kæmpe anbefaling, Christian Holck🔥🐐

Jeg har hygget mig

Jeg har hygget mig!
Det er gået stærkt, det var spændende OG sjovt.
Jeg har været ualmindelig tilfreds med både min teorilærer og kørerlærer!
Den eneste downside: der er kun ét toilet…

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.