Billigt og nemt at bestille, kom hurtigt. Det skal også bemærkes, at valueringen fra Trustpilot kom nogle dage efter pakken var hentet, og ikke da den var bestilt, som sker andre steder.
Lees wat reviewers zeggen
Købte et stort Gram køleskab via hjemmesiden. Butikken kontaktede mig straks telefonisk, og takkede for handlen. De orienterede mig om, at skabet ville blive transporteret til Bornholm snarest.. Skabe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har brugt butikken ifm. opgradering til ny Siemens kogeplade med integreret emhætte. Når nu manualen er dårlig og aldeles utilstrækkelig, så er det guld værd at man kan få kvalificeret hjælp. De... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi er et lokalt firma beliggende i Korsør, der har fokus på at levere den bedst mulige service til alle vores kunder.
Contactgegevens
Brogade 1-3, 4220, Korsør, Denemarken
- info@korsorhvidevare.dk
- korsorhvidevare.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Den bedste emhætte
Den bedste emhætte.
Fantastisk service fra Phillip
Altid en fornøjelse

Antwoord van Korsor Hvidevarecenter
Kundeservice og priser i topklasse
Når man handler i Korsør Hvidevarecenters webshop, føles det som at handle med din lokale fagprofessionelle. Du får lynhurtigt svar fra Phillip, når du sender en mail eller taler i telefon med ham. Han yder venlig og kompetent service. Hjælpsomhed og kommunikation er i højsædet. Og læg så dertil hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Man skulle tro, jeg er på lønningslisten. Men jeg er er bare en virkelig tilfreds kunde 😊 Jeg har handlet her før, og jeg handler her gerne igen.

Nemt at bestille.
Nemt at bestille.
Hurtig forsendelse og levering.
Tak!

Antwoord van Korsor Hvidevarecenter
Rigtig god kommunikation og vejledning…
Rigtig god kommunikation og vejledning vedrørende transport. Rar betjening + køleskabet er pænt og kom til tiden

Ekstrem hurtig levering.💪🏻💪🏻
Jeg bestilte en vare i går formiddag, og i dag er der allerede her kl 10.00 kommet meddelelse om, at min pakke kan hentes i pakkeboks. Det sætter jeg stor pris på. Ikke sidste gang der bliver handlet hos dem.

Antwoord van Korsor Hvidevarecenter
Hurtig ekspedition og forsendelse.Meget…
Hurtig ekspedition og forsendelse.Meget imødekommende tilbud om evt. spørgsmål

Fair pris
Fair pris, hurtig levering og en følgeseddel der indeholder ale de oplysninger man har brug for hvis der er spørgsmål eller reklamation.
Handler der gerne igen.

Antwoord van Korsor Hvidevarecenter
Super hurtig levering selvom det var…
Super hurtig levering selvom det var mellem jul og nytår

Antwoord van Korsor Hvidevarecenter
Helt fantastisk service fra Korsør…
Helt fantastisk service fra Korsør Hvidevarecenter! Jeg kunne ikke finde et nyt filter til min emhætte nogen steder på nettet, og så endte jeg med at skrive til Korsør Hvidevarecenter for at høre, om de kunne skaffe det. Phillip, som jeg skrev med, var så hjælpsom og tog sig tiden til at finde det rigtige filter, selvom modellen egentlig var udgået ifølge producenten selv, og bestilte det hjem til mig. Kan ikke anbefale dem nok!

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.