Kortkjelleren Reviews 6

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Still waiting for drop off

Bestilte 20 mai.
Kontaktet dem 2 juni. (null respons)
Jeg stoppet klarna betaling 3 juni.
Fikk beskjed at bestillingen var på vei 4 juni. (via app)
Nå er det 22 juni "still waiting for drop off".
25 Juli nå, og nettsiden dems er nede....
"still waiting for drop off"..

22 juni 2025

styr unna

Bestilte en vare for nesten en måned siden, står at varen ble sendt 8 dager etter bestilling men den har ikke dukket opp. Fikk beskjed av kundeservice de skulle hjelpe meg men de fulgte ikke opp. Dårligste opplevelsen jeg har hatt med en norsk nettbutikk.

30 april 2025

Bestilte 4stk kort 17 desember

Bestilte 4stk kort 17 desember, og det er nå 15 januar. Det var de siste fire kortene som var tilgjengelige på nettstedet, som jeg kjøpte og betalte for. Etter handelen stod det utsolgt. Kortkjelleren mottok ordre og betaling. Har fremdeles ikke fått tilsendt kortene, og kommunikasjonen sluttet etter et par meldinger frem og tilbake.
Andreas Bakke opplevde det samme som meg. "Klarna sender ikke faktura før leverandøren har markert ordre som utført/behandlet. Mao har kortkjelleren markert ordre som behandlet, fått penger fra Klarna men ikke sendt varen."

STYR UNNA! Dette er grådighet og svindel.

17 december 2024

Antwoord van Kortkjelleren

Hei Einar. Jeg beklager for dette, jeg har forsøkt å få tak i de gjeldene kortene til deg, da det er dårlig lagerstyring fra oss. Jeg har kansellert ordren og sluttet å forsøke å få tak i dem til deg.

Vi har aldri markert ordren som behandlet, noe jeg har bilde av fra dagens dato på dette. Så det er feil informasjon. Vi har heller ikke mottatt noen betaling fra klarna. Systemet fungerer ikke slik du antar.

Mvh

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avoid and don't buy from here

Avoid and don't buy from here. Made an order on December 17th. It's January 8th now, still haven't sent my order. Contacted me once to inform that one of items is not in stock. Agreed to switch it to another. He registered package in posten but never sent it. Silence since then. Scam

8 januari 2025

Hi jurijus.
Im sorry that it took so long. Hopefully you have received you order and was happy with it now.

Best regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svarer først raskt på kommunikasjon og…

Svarer først raskt på kommunikasjon og følger deretter ikke opp.
Produkter forsvinner fra nettsiden etter de er etterspurt forventet lagerdato.

27 september 2024

Hei Piees
Beklager inntrykket du fikk av oss. Det er ikke slik det burde være, det kan skje i noen tilfeller at vi får beskjed fra leverandør at produktet ikke er tilgjengelig, da vil vi etter beste evne fjerne produktet for å unngå at personer kjøper det. Vi ønsker ikke at kunder skal fungerer som bank for oss.

Mvh
Kortkjelleren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det har gått 1 uke siden bestilling og…

Det har gått 1 uke siden bestilling og varen er fortsatt ikke sendt. Har også sendt de 2 henvendelser uten å få noe svar tilbake.

Valgte faktura fra Klarna i checkout. Klarna sender ikke faktura før leverandøren har markert ordre som utført/behandlet. Mao har kortkjelleren markert ordre som behandlet, fått penger fra Klarna men ikke sendt varen. Får klage til Klarna også.

Styr unna.

1 februari 2024

Hei Andreas.

Jeg beklager at vi gav deg dette inntrykket, som jeg svarte deg på mailen tidligere i dag så er pakken din sendt og du har fått bekreftelse på dette per mail. Jeg beklager også på det dypeste svartiden på mail, jeg var rett og slett ikke tilgjengelig Tirsdag og Onsdag som mailene dine ble sendt.

Varen din ble sendt i dag og du har fått sendingsbekreftelse per mail.

Håper og tror at vi kan forbedre inntrykket hvis du gir oss tilliten igjen.
Skulle det være noe mer så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Med vennlig hilsen
Glenn Karlsen
Kortkjelleren.no

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.