Bedrijfsgegevens

1. Craniosacraal therapie

Geschreven door het bedrijf

Hos Terapi Bølgen tilbyder jeg kranio sakral terapi, der arbejder med det kranio-sakrale system for at fremme balance og helbredelse i kroppen. Terapien fokuserer på at løsne spændinger og forbedre bevægelsen i kranie, rygsøjle og hjernehinden. Hos mig er alle velkomne, og især folk med ADHD, Autisme, Angst, Depressioner, Sportsskader, Piskesmæld og lign. Rygproblemer har jeg god erfaring med.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Simpelthen bare fantastisk.

Simpelthen bare fantastisk hele vejen rundt.
Mick som er behandler møder altid en med et kæmpe smil.
Han er super dygtig og har virkelig hjulpet både mig og min mor.
Vi er så taknemlige for Mick.

29 april 2024

Jeg opsøgte behandling hos Mick

Jeg opsøgte behandling hos Mick, grundet stress samt spændingshovedpine. Mick er meget dygtig og professionel, han er god til at få en til at komme helt i ro og få skabt balance i kroppen. Min hovedpine samt spændinger i nakke gik væk allerede dagen efter behandling. Han kan varmt anbefales herfra👌🏽

3 oktober 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tak for dine varme ord, det giver mig en stor glæde at kunne hjælpe 🙏🏽🪷 Mick

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mick hjalp mig med mit søvn besvær

Mick hjalp mig med mit søvn besvær. Fantastisk behagelig og afslappet terapi i gode rammer. En fantastisk oplevelse og man føler at være i trygge hænder.
Kan kun anbefales.
Mvh Keld Theodor

9 oktober 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tak for de varme ordet glæder mig at du er begyndt at finde roen 🙏🏻🪷Mick

Inge mødte op hos Mick

Inge mødte op hos Mick; med undt i nakke og ryg, skaden er sket af træk, men efter behandlingen var smerterne gået i sig selv, derefter lå jeg et kvarters til for mig selv, og det var ligesom, jeg svævede i min ejen krop, en god oplevelse, og i alt var det meget proffesionelt,

4 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tak for din skønne besked, glæder mig at må behandle dig 🙏🏻🪷Mick

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super behandling .Det gjorde det ved…

Super behandling .Det gjorde det ved mig at jeg var både overrasket over hvor godt det hjalp mig og i den modne alder som man nu er så kan jeg kun anbefale den behandling. Vh. Den travle pensionist Tom Henry Hansen

20 juli 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tusind tak Tom. Du er jo en ældre herre der ikke giver op på sundheden. Det er en glæde at kunne behandle dig tak for det 🙏🏻🪷Mick

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mick er en MEGA dygtig behandler!!!

Mick er en MEGA dygtig behandler!!!
Man mærker med det samme,at man er i trygge og profesionelle hænder!!
Jeg har fået flere behandlinger hos Mick.Ikke to behandlinger er ens og jer er hver gang gået derfra med en fantastisk følelse i krop og sind.
Dyb respekt og de aller bedste anbefalinger herfra!!🙏🏽

10 december 2022

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tak for dine varme ord og altid skønt at se dig lyse op. 🙏🏽🪷Mick

Piskesmæld og sovende fingre

5 stjerner er ikke ros nok for de professionelle og virkelige effektive behandlinger som jeg har fået af mick.
Efter piskesmæld har jeg døjet med sovende fingre om natten og nakkesmerter i flere måneder, men efter effektiv gennemgang af hele min krop med ekstra fokus på nakke og skuldre, er mine fingre stoppet med at sove og mine nakkesmerter er reduceret.
Jeg forventede absolut ikke et kvick fix men var utrolig overrasket over den positive effekt det havde efter 1 behandling og jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg kommer igen fordi mick er yderst professionel og dygtig. Atmosfæren er behagelig hvilket hjælper til at man slapper af og får det optimale ud af behandlingen.

7 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Wau tak for din søde anmeldelse ,det glæder mig at jeg kan hjælpe, så du kan udfolde dig i dit hårde fysiske job. Og tak for at jeg må behandle dig 🙏🏻🪷Mick

De bedste anbefalinger

Mick er en kanon dygtig behandler og jeg kan varmt anbefale ham til alt, man måtte døje med. Jeg har haft stor gavn af både KST og Traume behandling og har aldrig fortrudt jeg valgte Mick. Giver ham mine bedste anbefalinger.

1 oktober 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Stor tak for dine skønne ord, og det giver en stor glæde at kunne hjælpe. Tak for det 🙏🏻🪷Mick

Do it

For første gang i lang tid, formåede Mick at få mig til at være afslappet i hele kroppen.
Jeg har fået tre behandlinger og kan helt klart mærke en forskel.
Mick er en sympatisk, empatisk og rolig mand, som man kan mærke på, at han så gerne vil hjælpe andre mennesker.

26 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Stor tak for dine varme ord, glæder mig at kunne løsne og hjælpe dig 🙏🏻🪷Mick

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed oplevelse som alle burde…

Super fed oplevelse som alle burde prøve man får en hel ud af kroppen følelse bagefter

30 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tusind tak glæder mig at du for den dejlige følelse 🙏🏻🪷Mick

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling
Meget professionel behandler samt gode omgivelser
Man føler sig tryg

29 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tusind tak, glæder mig at du føler det 🙏🏻🪷Mick

Fantastisk! 🤩

Mick er en fantastisk behandler, han har nærværende og lyttende overfor de problematikker jeg kom/kommer med, og jeg har det fantastisk i min krop efter behandlingen, samt efterfølgende.
En klar anbefaling herfra, og jeg selv glæder mig til min næste behandling 😄

15 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Kæmpe tak og masser af glæde hver gang du går ud af døren glad og afstresset.🙏🏽🪷 Mick

Utrolig dygtig

Stor hjælp til min datter med angst

4 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tusind tak og tak for at jeg måtte hjælpe. 🙏🏽🪷

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil varmt anbefale denne behandler…

Jeg vil varmt anbefale denne behandler , som har fjernet en kronisk hovedpine samt reduceret mine fibromyalgi smerter så meget at jeg føler jeg har fået et nyt liv.

8 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tusind tak, vil aldrig glemme at din datter ringede dagen efter, og sagde hvad har du gjort ved min Mor, du har givet mig en ny Mor. 🙏🏽🪷 Mick

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mick er super sød og behagelig

Mick er super sød og behagelig, det er dejligt at komme forbi ham og få “rettet” lidt på kroppen.

25 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tak og jeg for en skøn glæde ud af at hjælpe. 🙏🏽🪷 Mick

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du vil give dig selv den bedste…

Hvis du vil give dig selv den bedste gave, så kan du med stor tryghed booke en behandling hos Mick.
Du vil få en behandler som er nærværende, super professionel og sætter dig i centrum. Mick formår at skabe trygge omgivelser og man kan mærke hans gode energi hele vejen igennem🙏🏼 allerede under og efter den første behandling, kunne jeg virkelig mærke dybdegående reaktioner i krop og sind, jeg havde en ro som jeg ikke har mærket før. Giver hermed de varmeste anbefalinger herfra ☺️

1 september 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tak for de søde ord, og jeg elsker at sende folk ud af døren afslappet,
. 🙏🏽🪷Mick

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun give mine varmeste anbefaling

Kan kun give mine varmeste anbefaling. Omhyggelig og orienterende hele behandlingen igennem, med fantastisk resultat og hovedepinefri for første gang i 12 år efter blot 1 behandling. Bedste gave jeg har givet mig selv

2 augustus 2023

Antwoord van Kraniosakralterapibolgen

Tak for det, det glæder mig at jeg kunne hjælpe 🙏🏽🪷 Mick

Lees meer over geverifieerde reviews.