Bedrijf heeft geantwoord
Vše bylo v naprostém pořádku, rychlost doručení, komunikace a topná sezóna s novým sklem v krku perfektní, teploučko, příjemné dívání na praskající dřevo, prostě relax. Děkuji Nesvadbová.
Sklo bylo levné funguje ,bylo dobře zabalené ,hodně se špiní
Bedrijf heeft geantwoord
O společnosti Krbové sklo na míru Krbove-sklo.cz je specializovaný internetový obchod zaměřený na vysoce kvalitní skla do krbů a kamen, vyráběná přesně podle požadovaných rozměrů. Naším cílem je nabídnout zákazníkům jednoduché, rychlé a spolehlivé řešení pro výměnu krbových skel – individuálně vyrobených dle zadaných parametrů. Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti žáruvzdorných skel (od roku 2009) dodáváme přesně nařezaná skla, která splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Pracujeme s vysoce kvalitním německým sklem ROBAX, které je známé svou mimořádnou odolností vůči vysokým teplotám a dlouhou životností. Naše produkty se vyznačují vynikajícím zpracováním a spolehlivostí. Klademe přitom velký důraz na pečlivý výběr materiálů i precizní výrobu. Náš online konfigurátor vám umožní objednat si krbové sklo na míru pohodlně a jednoduše, a to v několika krocích. Ať už potřebujete obdélníkový, kulatý tvar nebo sklo s individuálními výřezy, vyrobíme jej přesně podle vašich požadavků. Vedle kvality produktů je pro nás klíčový také zákaznický servis. Provázíme vás od výběru až po doručení a jsme vám kdykoli k dispozici pro vaše dotazy. Rychlé dodací lhůty, transparentní procesy a bezpečné balení jsou pro nás samozřejmostí. Mnoho spokojených zákazníků v České republice i na Slovensku již důvěřuje našim řešením. Naším cílem je nabídnout vám nejen produkt, ale dlouhodobě spolehlivé řešení pro váš krb.
760 01, Zlín, Tsjechië
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sklo bylo dodáno v naprostém pořádku a včas.
Vlastní neopatrností jsme si rozbili na cimprcampr vnitřní sklo dvířek sporáku Bosch, náhradní díly už se samozřejmě dávno nevyrábí. Nechala jsem si proto uříznout žáruvzdorné krbové sklo na rozměr 280x380x4 mm a poslat ze Zlína poštou. Přišlo obratem, vzorně zabalené. Na internetu jsem pak objednala elastický silikonový žáruvzdorný tmel. Společně jsme to zvládli rozebrat i sestavit. Nejhorší bylo tam ty úchyty s pérem pak znovu vsadit, ale i to šikovný manžel nakonec zvládnul. Jsme nadšení, sporák je jako nový a krbové-sklo.cz vřele doporučuji.

Antwoord van Krbové sklo na míru
Ok, dobrý, rychlá precizní doprava

Antwoord van Krbové sklo na míru
Dobrá rada při objednání , rychlé dodání, dobrý popis správné instalace. A slouží skvěle. Ode mne vše Top. Děkuji.

Antwoord van Krbové sklo na míru
Osobní přístup k realizaci objednávky. Velmi hladký průběh až po vyzvednutí materiálu.

Sklo bylo levné funguje ,bylo dobře zabalené ,hodně se špiní

Antwoord van Krbové sklo na míru
Zpracování a funkčnost dobra. Jenom na výšku nesedělo o 8cm… kamna Stockholm..

Osobní vyzvednutí
Rychlost výroby-dodání
přesný rozměr dle objednávky
snadno se čistí

Antwoord van Krbové sklo na míru
Jednoduché objednání a rychlé dodání.

Antwoord van Krbové sklo na míru
Krbové sklo bylo přesně takové, jaké jsem potřeboval. Jeho instalace byla naprosto jednoduchá. Objednávka byla snadná a dodání proběhlo velice rychle. Sklo bylo pečlivě zabaleno, aby nedošlo k poškození během přepravy.

Antwoord van Krbové sklo na míru
Naprostá spokojenost.Sklo skvěle pasovalo a zabroušené hrany prostě super.

Antwoord van Krbové sklo na míru
Sklo s příslušenstvím dorazilo ve správných rozměrech, v dohodnutém termínu i ceně a navíc nepoškozené - takže super - dívám se na něj dnes a denně a zatím pořád drží :-D

Antwoord van Krbové sklo na míru
Skvěle, bezpečně zabaleno, s popisy jaká strana skla je samočistící. Sklo perfektně funkční, Děkuji.

Antwoord van Krbové sklo na míru
Vše v pořádku,doprava i cena skla ok. slouží v krbových kamnech skvéle.

Antwoord van Krbové sklo na míru
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.