3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Geweldig assortiment

We zijn 2e pinksterdag op afspraak naar
Kreas gegaan om een rode Leolux bank te bekijken.
Werden heel vriendelijk door Ellen ontvangen en liet ons gewoon lekker kijken en ons gang gaan.
Daarna info gehad over de Leolux bank en met welke stof deze gestoffeerd is.
We kwamen eerst alleen voor de bank maar uiteindelijk ook de club erbij genomen.
Vrijdag bank netjes op tijd bezorg.
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en prijsverhouding.
Kreas zeker een aanrader als je een design bank zoekt!

Fam. Bernhard

13 juni 2025

Eettafel via marktplaats gekocht

Eettafel via marktplaats gekocht. Zou gelakt eiken zijn met klein butsje. Butsje was geen probleem. Wel dat het een geoliede notenhouten tafel was.
Heb er nu een hoop gedoe en verdriet van. En flink wat geld lichter.
Reactie via Marktplaats: ik ben geen meubelmaker. Advies om een meubelmaker te vragen wat te doen.

22 juli 2024

Blij met Rolf Benz en een prettige koop ervaring

Alleen kijken op afspraak, maar wat een prachtige tweedehands meubels. Ellen laat je rustig kijken en er is geen sprake van opdringerigheid of druk om te kopen. Daar ben ik echt allergisch voor. Ben erg blij met mijn aankoop en de communicatie en de bezorging waren ook dik in orde. Wil je iets anders dan anders, dan zou ik hier beslist eens kijken.

19 april 2024

onder de maat

we kochten 6 Arco stoelen. na een dag werden we door mevrouw Ellen onbehoorlijk benadert "waarom de aanbetaling er nog niet was". ze had nl. nog andere gegadigden voor de stoelen. Ook beloofde ze dat de op de foto zichtbare butsen er uit waren. Dit sprak ze later weer tegen. Zeer onbetrouwbaar adres.

7 augustus 2021

Slechte service

Slechte service
Twee jaar geleden een met stof beklede bank gekocht. Volgens Ellen van Kreas zat er “de Ploeg” wollen stof op wat geldt als heel goed. Echter hebben we nu ,als twee gepensioneerden, de bank al doorgesleten. Dit is opmerkelijk snel omdat we ook nog 4-5 maand per jaar in het buitenland zijn.
We hadden verwacht dat we van een bank van 1000 euro wel 4 jaar plezier zouden hebben. Dit hebben we aangekaart bij Kreas. Ellen zei dat ze geen garantie kon geven op tweedehands stoffen bank. Ze wou ons op geen enkele manier tegemoet komen. We voelen ons opgelicht.

20 mei 2021

Verschrikkelijk!!!!!

Verschrikkelijk!!!!!

Helaas heb ik 150 euro aanbetaald voor een wel in zeer goede staat zijnde stoel maar op de foto op marktplaats leek de kleur heel anders dan in het echt....een teleurstelling toen ik de stoel dus thuis kreeg
Ik kreeg mijn aanbetaling niet terug.... hoopte op alleen de transportkosten maar op een zeer onvriendelijke wijze werd me verteld dat ze geen rijdende showroom waren! tip is dus: ga eerst kijken!

25 september 2020

Is dit jouw bedrijf?