Enkelt å navigere på nettsiden deres til ønskede produkter. Nødrasjonsmaten både ser god ut og smaker godt i tillegg til å gi den nødvendige energi. Koster ikke så alt for mye å kjøpe det nødvend... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Väldigt bra informatin om vad som både behövs och krävs i kritiska situationen, allt är inte bara handling om krig utan även hur man ska hantera och klara av båte naturkatastrofer till längre strömavb... Toon meer
Gode produkter, rask levering, hva mer kan man ønske. og ja gode priser har dere også. jeg har kjøpt radio, lommelykt og soveposeaktig for å ha i bilen. Husker ikke dato, men satt en dato litt tilbak... Toon meer
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket tillmötesgående och hjälpsam när…
Mycket tillmötesgående och hjälpsam när Postnord strulat med avisering om mitt paket.
Dropshipping från Kina
Prylarna kommer från Kina och kan köpas för en spottstyver på Ali Express. Därav enormt långa frakttider. Drivs av ökänd man med flera företag som fungerar likadant.

Stort tack Lovisa
Stort tack Lovisa för fin service och ett fantastiskt bemötande!
Företaget är bara lurendrejeri
Företaget är bara lurendrejeri. Dom skickar ut dina varor men skickar inga aviseringar varken på mejl, sms eller i app, man får inget, sen tar dom tillbaka paketet och debiterar 350kr ca utan att du får några varor. VARNING VARNING (varför ha så hög retur om det inte är för att luras inte skicka ut avi få retur och tjäna pengar?) BESTÄLL INTE

345 kr i avgift för icke hämtat paket
Jag fick ett sms om paketet som jag nissade, ingen påminnelse, särskilt som jag bara hade 5 dagar på mig att hämta ut. Därefter fick jag ett mail om att paketet returnerats och att jag fått betala 345 kr (!) för detta. Tack för ingenting, jag kommer aldrig handla här igen.

Antwoord van Krisskydd
Absolutely worst customer experience…
Absolutely worst customer experience ever. Been waiting on my product for months and they send me to coworkers, email, phone etc. and nothing happened. Would NOT recommend

Antwoord van Krisskydd
Snabb leverans! Tyvärr fattades en del av min beställning, men fick svar på mejl inom 2 timmar efter jag kontaktat dem! Cirka 1 dygn senare är de saknade delarna påväg. Stort tack till Lovisa på Krisskydd för fint bemötande och fantastisk service!
Oseriöst
Leveransen aviserades inte. Krisskydd kräver 345 kr i straffavgift (ej uthämtat paket) för att skicka ut produkten igen, trots att kunden aldrig haft möjlighet att hämta ut paketet. Företaget påstår sedan att det kostar 99 kr att häva köpet, men det grundar sig i att frakt tillbaka kostar 99 kr i ett läge då kunden fått sin leverans och vill skicka tillbaka den, vilket alltså inte var fallet. Kundtjänst klarar inte av att fatta beslut om att helt enkelt häva köpet och betala tillbaka hela summan som kunden (som aldrig fått produkten) betalat. Bara lös det! Så kanske vi hade undvikit att häva köpet. Oseriöst och oskäligt.

Haveri i transporten
Krisskydd är fullt medvetna om att kunderna inte får avier som de ska från Postnord, men de skickar notan till sina kunder. Omöjliga att resonera med. Har en "computer says no" mentalitet. Jag beställde 4 produkter som kom och skickades tillbaka efter en vecka. Jag fick ingen avisering över huvud taget. Detta var tydligen mitt fel och jag skulle betala 345 kr enligt köpvillkor. Jag försökte häva köpet. Det skulle också kosta 345 kr. Lösningen: Jag får beställa om allt för 99kr, sedan retunera för 99kr. 198kr är mindre än 345 kr, men för miljön blir priset skyhögt. Nej, Krisskydd blir det inga mer affärer med.

Antwoord van Krisskydd
Andra gången jag handlar och helt ok!
Var beredda på att få vänta väldigt…
Var beredda på att få vänta väldigt länge på att få paketet, jag har väntat nästan en månad snart och paketet har fortfarande inte skickats. Hörde av mig och fick svar att deras produkter var väldigt populära just nu så det kan ta lite längre tid. Detta borde man fått information om innan man beställde paketet kanske.

Extrem lång leveranstid
Jag beställde min vara den 9/1 och den 27/1 fick jag meddelande om att min beställning har skickats. Fakturan skickades ut och paketet är registrerad i Postnord appen. Idag den 10/2 har Postnord fortfarande inte mottagit paketet från Krisskydd och efter mailkontakt med dem säger de bara att leveranstiden är längre just nu. Om de inte var redo att skicka min vara skulle de heller inte ha skickat iväg fakturan och informerat mig om att varan är på väg. Jättedålig service.

Dålig kvalité och kundservice
Dålig kvalité på produkter och ingen god kundservice. Det finns inget intresse från personalens sida att leverera service eller lägga ner tid på en enskild kund.

Antwoord van Krisskydd
Useful safety products in Sweden !
Useful safety products delivered directly at home. Great service and quality!
Måste betala returavgift för…
Måste betala returavgift för beställning har INTE fått samt INTE heller avisering. Vill helst INTE ha med PostNord att göra. Så långt jag kan undvika detta USLA företag

Ej prisvärda varor
Jag köpte fyra varor men endast tre levererades. Det värsta var att jag betalar som det vore förstklassiga varor men upptäcker att det är rent smäck som levereras. Jag bryr mig inte ens om att reklamera den produkten som saknades eftersom den med säkerhet håller samma kvalitetsnivå som de tre andra varor som jag fick. Söker du prisvärda varor ska du leta någon annanstans. Inte ens om de ger 75% rabatt är det prisvärt.

Oseriöst och dåligt kundbemötande
Motsvarande produkter är billigare att köpa hos andra. När man ber dem att annullera en order som ännu inte skickats, vägrar de göra detta och hänvisar till sina köpvillkor om att man inte får makulera en ”bekräftad order”. Jag har aldrig varit med om ett så dåligt kundbemötande, med ett oseriöst intryck.
Om man väljer att inte hämta ut paketet, så att det skickas tillbaka till dem, kostar det närmare 300 kr. De är inte heller intresserade av att bemöta kunders besvikelser på hanteringen.
Jag är glad att jag insett hur de bedriver sin verksamhet och istället kan vända mig till deras konkurrenter. :)

Spam mejl skrämmer
Skriver skrämmande annonser, försökte avsluta tjänsten mejl men där stod Error återkom vilket är ett sätt att göra det svårt för kund att avsluta och säga upp abonnemanget spam mejl

Undvik detta företag!
Krisskydd har bristande leveransrutiner och är helt omöjliga att resonera med när något gått fel. För att göra en lång historia kort har jag först betalt 419 kr för en produkt, sedan ytterligare 99 kr i adminstration när jag aldrig fick notis om leverans. Varan har fortfarande inte kommit två månader senare och de är ovilliga att lyssna utan hänvisar bara till köpvillkor. Denna typen av lurendrejar borde inte få finnas.
Svar till Krisskydds svar från 2026-02-27:
Svaret är skrattretande och har tydligen som syfte att få er att framstå som hjälpsamma och proffesionella. Jag har blivit varse era leveransinstruktioner och köpvillkor och att ni strikt följer och konstant hänvisar till dessa. Det är just dessa jag vänder mig mot. Ni tycker att det är rimligt att jag betalar ca 500 kr utan att få någonting i gengäld och lutar er mot era köpvillkor. Det är just detta jag vill dela med till andra så att andra kan slippa lära sig det den långa och dyra vägen.
När jag i telefonsamtal och mail, till just den kundservice ni nu rekommenderar att jag ska kontakta, försöker förklara situationen så är det som att prata med en robot. Det finns en förklaring till att ett missförstånd uppstod mellan er, postnord och mig. Jag kan se den, jag försöker förklara den, även postnord förstod den, men ni är helt oförmögna och ovilliga att lyssna och förstå. Jag kan bara anta att ni är nöjda med att ni nu tjänat in 500 kr utan att behöva skicka någon vara och att detta är en del av er strategi med tanke på att den är kopplad till era leverans- och köpvillkor. Jag har lagt ner alltför mycket tid och energi på detta ärende nu och vill ni att jag ändrar uppfattning om er så är ni välkomna att kontakta mig.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.