Krogbyggeraadgivning Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ADVARSEL brug IKKE Krog Byggeraadgivning

ADVARSEL. Brug ALDRIG WMH ENTERPRISE A/S og KROGS BYGGERÅDGIVNING APS til renoveringsprojekter.

Det er dårlige undskyldninger, flere års forsinkelse på arbejdet og elendige håndværkere. Rent FUSK.

Vores københavnske andelsforening skulle have nye døre på bagtrappen. Et overskueligt projekt men alligevel svine-dyrt.

KROG BYGGERÅDGIVNING lovede maj 2024, at dørene ville blive skiftet fra marts 2025 af WMH ENTERPRISE. Alverdens dårlige undskyldninger fulgte. Omsider blev det varslet til færdiggørelse med udgang maj 2026. Flere dårlige undskyldninger fra WMH ENTERPRISE - der mangle folk, der manglede materialer, dørene var låst på trods af udleveret nøgler, én havde fået noget i øjet osv. Så blev der varslet juni 2026, så juli midt i ferien, så august. Her i september 2026 efter flere nytteløse eftersyn er WMH ENTERPRISE endnu ikke færdig med forgæves at forsøge at udbedre mangler og male over efter det ELENDIGE og SJUSKEDE arbejde.

Med års forsinkelse på udførslen kunne man jo håbe på et minimum af standard på arbejdet. Det er IKKE tilfældet – TVÆRTIMOD.

Min bagdør blev skiftet i juli 2026. Der var blevet lovet 1,5 meter arbejdsafstand og tæpper på gulvet – også det var løgn. Jeg brugte en hel dag på at vaske gulve i køkkenet og entre for IKKE at tale om de skrabe mærker som arbejdet har efterladt i køkkengulvet. Lyset brændte stadig da WMH ENTERPRISE gik og havde gjort det i 4 uger i min ferie.

Overalt i dørkarmen stak sømmene ud fra panelerne. Dørkarmen var flækket 15 cm to steder i øverste højre hjørne og ikke inde på plads. I fodlisterne var sømmene ikke undersænket. Den nederste meter af karmen på indersiden var ikke fuget. Der manglede en flad fod liste i gulvet på bagtrappen. Det er SJUSK, DÅRLIG UDFØRT og gået ALT FOR HURTIGT.

Jeg indberettede manglerne. Den flækkede dørkarm blev ”udbedret” ved at smadre karmen ind på plads med en hammer. Panelerne på ydersiden forskubbede sig og gabte nu med en centimeter i samlingerne. Sømmene blev også bare smadret ind i karmen.

Manglerne på indersiden valgte jeg selv at udbedre. Jeg vil IKKE ha' de totalt svindende uprofessionelle WMH ENTERPRISE ind i lejligheden igen - de gør mere skade end gavn...

Igen, indberettede jeg manglerne ikke mindst den pulveriserede dørkarm. 1.september 2026 var der så endnu et af de nytteløse eftersyn fra KROG BYGGERÅDGIVNING med WMH ENTERPRISE. Sømhuller og de gabende karme fik lidt silikone. Det pulveriserende hjørne i dørkarmen ville blive malet over. Fodlisten på bagtrappen mangler stadig.

Det er en mangelfuld udskiftning til ny bagtrappedør, når der følger en smadret dørkarm med. WMH ENTERPRISES arbejde er ikke komplet, ikke færdigt og på INGEN måde i orden.

Det frarådes, at bruge KROG BYGGERÅRGIVNING til et renoveringsprojekt med WMH ENTERPRISES SJUSKEDE OG UPROFESSIONELLE ANSATTE.

Det er den mest kaotiske mangelfulde, uprofessionelle og langtrukne istandsættelse jeg har oplevet i 26 år i andelsforeningen – vi har ellers haft mange store renoveringsprojekter.

15 juli 2026
Review zonder uitnodiging