min kammerat købte en af deres dyre…
min kammerat købte en af deres dyre kendama og den gik i stykker efter få dage og han kunne ikke få en refund
Jeg købte en kendama for 10 dage siden og spiken gik i stykker og når jeg prøvede at for en refund sige de bare at det er mit egen problem og at jeg har spillet for hårdt med kendamaen. Men jeg har næsten ikke brugt den. Ville aldrig købe noget der mere det er virkelig dårlig kvalitet de har!
Når man bestilte fra KROM før i tiden, blev det sendt fra Danmark og blev leveret som alle andre pakker indenfor 1-3 hverdage. Men uden at skilte med det på deres site fik pakken denne rejse:
17-03-2023 bestilte jeg
20-03-2023 blev den pakket
23-03-2023 blev pakken overgivet til fragt i Tyskland.
24-03-2023 transporteres pakken til Holland
28-03-2023 Greve, DK
29-03-2023 Modtog jeg pakken i Kolding
Hvis det stod tydeligt at det ville tage 12 dage før jeg modtog min pakke når jeg bestiller deres .DK site, ville jeg genoverveje mit køb. Jeg køber delvist fra KROM fordi jeg ved at de er danske, og at jeg også gerne vil støtte dem. Ellers havde jeg nok bestilt fra et andet sted. Kvaliteten er også lidt svingene efter min mening der kan være træ der er splintret en lille smule eller andre små fejl.
Træ faldt af fra første måned. Efter få måneder var kendamaen ubrugelig. De skrev af det var normalt. Vi har andre kendamaer som ikke falder fra hinanden indenfor få måneder. Der er ingen reklamation i denne butik, men de ser da meget pæne ud, hvis det er til dekoration. Det var en Viking model.