4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds! Bestilte nogle lækre produkter fra Ksisters og modtog en fin pakke med mine produkter samt ekstra prøver.
Jeg var en smule nervøs da der var en del tekstfejl på hjemmesiden, som så lidt mistænkelige ud, men er glad for at jeg tog chancen!

25 maart 2026

Antwoord van Ksisters

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛

Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med dine produkter og din pakke og at du kunne lide de ekstra prøver ✨

Vi sætter også stor pris på din ærlighed omkring hjemmesiden. Vi arbejder løbende på at forbedre den, så din feedback er meget værdifuld for os 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har modtaget min pakke i dag

Jeg har modtaget min pakke i dag , alt ok 👌.
Ingen problemer 🫶

17 maart 2026

Antwoord van Ksisters

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi håber, du bliver glad for dine produkter ✨

Alt som det skal være

Jeg fik mine varer i en fin pakke og mange små vareprøver som overraskelse

13 maart 2026

Karina ✨
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din ordre og de små vareprøver. Det betyder meget for os.
Vi håber at se dig igen hos Ksisters 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super priser og fantastiske produkter …

Super priser og fantastiske produkter samt rigtig god info under hele ordreforløbet

12 februari 2026

Antwoord van Ksisters

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder virkelig meget for os 💚
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både priserne, produkterne og informationen undervejs i dit ordre­forløb.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart! 💫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ægte virksomhed med ægte produkter

Ægte virksomhed med ægte produkter. Var selv lidt skeptisk grundet oversættelsrn af tekst som har en del fejl. Men alt er altså reelt nok. Kan klart anbefale! Leveringstiden var ca. en uge. Lækker indpakning og med mange små vareprøver OG to full size gaver (en lip oil og en anti-age solcreme). Kommer helt sikkert tilbage og ser frem til at være en del af "community" delen.

11 februari 2026

Antwoord van Ksisters

Tusind tak for din ærlige og fine anmeldelse , det betyder virkelig meget for os 💚

Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at både produkterne, leveringstiden og de små (og store 😉) gaver faldt i god smag.

Og tak for din feedback omkring oversættelserne. Vi arbejder løbende på at gøre teksterne endnu bedre og mere præcise. Det sætter vi stor pris på, at du nævner 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker vare og tusind tak for den fine…

Lækker vare og tusind tak for den fine vare😍 Jeg handler med glæde hos jer igen 🥰

10 februari 2026

Antwoord van Ksisters

Tusind tak for din søde anmeldelse 😍
Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med varen og din oplevelse hos os 🫶
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos Ksisters 🥰✨

Leveringen var hurtig

Leveringen var hurtig, og der var også en behagelig bonus i form af gaver😊

27 januari 2026

Antwoord van Ksisters

Yuliia 🤍 Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at de små gaver bragte ekstra glæde 😊

Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse hos Ksisters. Vi håber, du får stor glæde af dine produkter og vi glæder os til at forkæle dig igen 💚

I love it❤️

Det var første gang, jeg købte koreansk kosmetik i denne butik, og jeg er fuldstændig tilfreds med min ordre! 😍
Jeg købte 3 produkter til en rigtig god pris, og der blev lagt 2 produkter med som gave – det er simpelthen fantastisk!
Den gave, der virkelig overraskede mig i sættet, var en koreansk ansigtsserum! Ikke en tester, men et serum på 50 ml – det gjorde mig så glad!
Tusind tak! 🙏
Jeg har købt koreansk kosmetik på så mange forskellige hjemmesider, men aldrig har nogen lagt et serum på 50 ml med 🤯🫣
Det har altid kun været små testere, som endda ikke engang var nok til halvdelen af ansigtet.
Endnu en gang tusind tak 🫶🏻❤️

9 januari 2026

Kære Victoria,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os ✨
Vi er så glade for, at du er tilfreds med din ordre og blev glad for gaven 🎁
Det er netop vores mål at give lidt ekstra glæde med i pakken og hvor er det dejligt at høre, at serum-overraskelsen ramte plet.

Tak fordi du valgte os vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen 💚

5⭐️ fuld tilfredshed.

Bestilte den 30 dec fik pakken den 7 januar, så meget tilfreds med hvor hurtigt den kom, pga ferie og snestorm. Nogle syntes siden kan virke som fusk, men tog chancen, og det ikke sidste gang jeg køber derfra, da alt var som det skulle være, og sikkert pakket ind.

7 januari 2026

Kære Louise, tusind tak for din anmeldelse 💜
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og oplevelsen, især under udfordringer som ferie og snestorm.
Vi arbejder hver dag på at vise, at vi er til at stole på, og det betyder meget, at du mærkede det.

Vi glæder os allerede til at sende dig din næste pakke 🌟
Tak fordi du handler hos Ksisters!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg var meget tæt på at lave et køb…

Jeg var meget tæt på at lave et køb herinde, men sprang fra, da der simpelthen er for mange fejl i sproget til at jeg turde smide penge til jeres virksomhed. Jeg valgte i stedet en anden udbyder, som jeg kender.

25 november 2025

Kære Trine 🌸

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at sproglige fejl på vores side gav dig en utryg fornemmelse det forstår vi godt.

Vi arbejder netop nu på at forbedre både sproget og hele brugeroplevelsen, og din feedback hjælper os med at blive bedre. Vi håber, du en dag vil give os en ny chance, så vi kan vise dig, at vores service og produkter lever op til forventningerne 💚

Excellent prices of Korean cosmetics

Excellent prices of Korean cosmetics.
Nicely packed with several tester products!
Very happy with the whole experience

8 november 2025

Dear Radka 🌸

Thank you so much for your kind words!
We’re thrilled to hear that you enjoyed both the prices and the little surprise testers in your package 🥰
Your satisfaction means the world to us, and we can’t wait to welcome you back soon!

With love,
Team Ksisters 💕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds og ingen klage herfra

Jeg var skeptisk men gav det et forsøg og jeg synes det var eb ganske god service, hurtig levering og produkterne var intakte.. Mange tak..

1 november 2025

Kære Alexandra 🌸
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er så glade for, at du gav os en chance og endnu mere glade for, at du blev positivt overrasket ✨
Det betyder meget for os, at du oplevede god service, hurtig levering og at produkterne kom frem i god stand.

Tak fordi du valgte Ksisters 💕
Vi håber at se dig igen snart!

De bedste hilsner,
Team Ksisters

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Это просто 🤩 очень быстрая доставка

Это просто 🤩 очень быстрая доставка, много подарков, упаковка как отдельный вид искусства

29 augustus 2025

Дякуємо, Олександро🌸
Нам дуже приємно, що Ви оцінили швидкість доставки, подаруночки та наше пакування ми дійсно вкладаємо душу в кожну деталь.
Сподіваємось, Вам сподобалися всі продукти, і будемо раді бачити Вас знову на Ksisters 💚

k-beauty til god pris!

Hurtig levering af lige de produkter jeg har savnet i så længe og til en pris der er holdt lav, for slet ikke at nævne alle de fine små prøver jeg fik i bonus! Dette er stedet for enhver fan af k-beauty!!

23 juli 2025

Antwoord van Ksisters

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Rose💚
Vi er så glade for, at du har fundet lige netop de produkter, du har savnet og til en god pris.
Tak fordi du handler hos os vi glæder os allerede til at forkæle dig igen🛍️✨

Sikkert sted at handle-fantastisk

Fantastiske produkter til gode priser. Var lidt nervøs pga lidt sjove formuleringer på hjemmesiden der virkede oversat. Og det samme i ordrebekræftelsen. Kan se gode anmeldelser fra de andre lande de sælger i, men ingen fra Danmark. Fandt dem derfor på Facebook, hvor de fortalte mig det var lidt nyt med salg i dk, derfor de lidt sjove formuleringer. Men nu efter 5 dage har jeg modtaget de lækreste produkter, pakket i fint silkepapir med små vareprøver i (ved ikke om det er fordi jeg lige er først) kan se anmeldelser på mine produkter og ja er bare mega glad. En lille folder med QR kode til deres Instagram. Kan kraftigt anbefale at købe produkter herfra, ikke min sidste ordre.

15 juli 2025

Antwoord van Ksisters

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse, Rita💚
Vi forstår godt din skepsis med formuleringerne og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores danske tekster, så tak for din tålmodighed.
Det glæder os enormt, at du er blevet så glad for produkterne og hele unboxing-oplevelsen 📦✨
Vi elsker, at du lægger mærke til de små detaljer som silkepapir, prøver og QR-kode vi lægger meget kærlighed i hver eneste pakke 🥰
Tak fordi du handler hos os vi håber, du snart kommer forbi igen🪻

Lees meer over geverifieerde reviews.