Gewoon top
Ik zou al 5 sterren geven voor slechts en alleen de klantvriendelijkheid, en de snelheid van reageren op vragen in de vele emails die ik ze gestuurd heb zelfs toen ik nog niet zeker wist waar ik het beste een scooter kon gaan kopen, er zijn er online 10 tallen de ene nog goedkoper dan de andere, met nog meer opties enz enz, maareh Kuijpers scooters en motoren deed veruit de meeste moeite om me verder te helpen en was het meest bekwaam, ze nemen gewoon de tijd om alle vragen aan te horen en er tijdig op te reageren, heeft geen verkooppraatjes maar eerlijk advies en kwam zelfs kosteloos mijn defecte scooter ophalen, heeft hem proberen te fixen maar was niet meer te redden, uiterst behulpzaam.
Maar ook in de winkel zelf krijg je dezelfde service, is niet zo van vlug wat verkopen zoals bij sommigen. Kuijpers scooters en motoren heeft voor elk stadium in de verkoop mensen die er verstand van hebben. Zeggen precies hoe of wat, denken met je mee en nou mijn dagje was weer goed nadat ik super tevreden met mijn Piaggio naar huis kon rijden, die wederom precies is zoals beschreven en zoals ik wilde, hebben er zelfs nog ongevraagd maar zeer gewaardeerd een superdegelijk slot bij gedaan kosteloos.
Met stip de beste scooterwinkel regio Deurne, Helmond en omstreken, en ik heb er een 15 tal gesproken, deze is het kundigste en het meest klantvriendelijk en laat de anderen ver achter zich.
3 oktober 2023