Great experience! Staff were very helpful and kind. I could find everything I need and got extra support on the equipment use and maintenance.
Bedrijf heeft geantwoord
Jag måste tyvärr ändra mitt betyg här. Trivts väldigt bra med den här butiken och handlat en hel del här. Men när jag köpte en bil där drivlinan krånglade redan under första körningen hörde jag såk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Handlade på deras hemsida men bestämde mig för att hämta i butik eftersom jag ändå hade vägarna förbi. Hemsidan må inte se ut att vara den mest moderna men beställningen var väldigt straight forward o... Toon meer
Ypperlig service,finns inte produkter på lager så ordnas det snabbt,ska tilläggas att allt finns,åtminstone det jag behöver och övrigt bra utbud. Trevligt personal som tar sig tid och lyssnar på k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi är en komplett leverantör inom RC-hobby, RC-sport och kullager. Sedan 1985 har vi hjälpt entusiaster, tävlingsförare, nybörjare och företag att hitta rätt produkter – från kullager, reservdelar och tillbehör till kompletta RC-modeller. Hos oss hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment inom radiostyrda bilar, båtar, flyg och drönare, tillsammans med ett stort utbud av kullager för RC och många andra användningsområden. Vår styrka ligger i djup produktkunskap, snabba leveranser och personlig service. Med över 40 års erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt lösning, oavsett om du söker ett specifikt kullager, vill optimera din RC-modell eller behöver reservdelar och tillbehör.
Gräddvägen 7B, 90620, Umeå, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Mycket bra blev bra behandlad när jag var i kontakt med dom

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Trevliga, löste ett problem direkt som uppstått från huvudleverantör vid en beställning.

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Jag måste tyvärr ändra mitt betyg här.
Trivts väldigt bra med den här butiken och handlat en hel del här. Men när jag köpte en bil där drivlinan krånglade redan under första körningen hörde jag såklart av mig till kundtjänst. Dom svarade och bemötte mig trevligt. Sa att det skulle gå som garantiärende och att dom skulle hjälpa mig att lösa det. När jag svarar att jag helst inte vill felsöka växellådan själv upphör kontakten helt. Skriver igen men dom fortsätter ghosta.
Tycker det är riktigt tråkigt med ett så seriöst företag. Hade förstått om jag kört sönder bilen själv eller burit mig dumt åt. Men så är inte fallet här och jag är sjukt besviken

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Mycket bra service och bra bemötande.

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Fint bemötande och guidning genom djungeln av bilar för en ny som mig. Väldigt nöjd, kommer handla här igen!

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Bra butik med bra utbud! Jag är nybörjare på rc och är tacksam för den profsiga hjälpen jag fått i butiken!

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Beställde reservdelar till mina Crawler. Allt från leverans till vad jag beställde var toppklass.
Bra service & stort utbud vilket gör dem till det självklara valet vid köp av RC, reservdelar & tillbehör🤗

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Toppen service snabba leveranser, enkla att ha å göra med vid garanti ärenden

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Va in i butiken och vart sjukt imponerad över utbudet. Jättetrevlig personal! Rekommenderas

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Jag har hållit på med rc i många år, och för mig har Kullagergrossisten varit guld. Alltid bra service och grym support. Rekommenderas

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Beställt rc bil, snabb leverans och även varit i kontakt med supporten angående vissa uppgraderingar super proffsig support, verkligen att rekommendera

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Trevligt personal som tar sig tid och lyssnar på kunden.
Kommer att vara en trogen kund.
Mvh Jörgen Hansen

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Kontakt vid leverans fungerar jättebra och man får god hjälp, men när dyra bilar (4k+ och katastrofalt dåliga batterier) börjar krångla upphör kontakten och intresset för att hjälpa till.
Jag fick initialt intrycket av att de sålde kvalitetsprylar, men så är det inte. Det är Kina-standard på kvaliteten.

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Snabba leveranser och bra hantering när det strulade med beställda grejer.
Har bara positivt att säga om dem.

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Snabb och hjälpsam personal. Rekommenderas av mig!!!

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Har gjort två beställningar med en dags mellanrum samt markerat att dom skall samskickas. Den första orden ligger kvar obehandlad den andra har fått ett spåningsnummer hos dhl. Det verkar som att man bör se över sin logistik. När företaget var i Arlöv så fungerade det utmärkt. sedan att man upptäcker efter tre dagar att första ordern inte är skickad och man påstår att ordra tas i turordning,det enklaste vore att man erkände har gjort fel vore det enda rätta svaret.

Antwoord van Kullagergrossisten AB
Företaget och personalen är mycket kunniga och trevliga. De har snabb service och tydliga och uttömmande svar på alla frågor. Jag kommer att använda dem i fortsättningen för allt jag behöver beställa. Helt toppen helt enkelt!!!