Kullagergrossisten AB Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great experience! Staff were very helpful and kind. I could find everything I need and got extra support on the equipment use and maintenance.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag måste tyvärr ändra mitt betyg här. Trivts väldigt bra med den här butiken och handlat en hel del här. Men när jag köpte en bil där drivlinan krånglade redan under första körningen hörde jag såk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlade på deras hemsida men bestämde mig för att hämta i butik eftersom jag ändå hade vägarna förbi. Hemsidan må inte se ut att vara den mest moderna men beställningen var väldigt straight forward o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ypperlig service,finns inte produkter på lager så ordnas det snabbt,ska tilläggas att allt finns,åtminstone det jag behöver och övrigt bra utbud. Trevligt personal som tar sig tid och lyssnar på k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Modelbouwwinkel
  2. Lagers leverancier
  3. Cash & Carry groothandelaar
  4. Hobbywinkel
  5. Industriële supermarkt
  6. Groothandelswinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi är en komplett leverantör inom RC-hobby, RC-sport och kullager. Sedan 1985 har vi hjälpt entusiaster, tävlingsförare, nybörjare och företag att hitta rätt produkter – från kullager, reservdelar och tillbehör till kompletta RC-modeller. Hos oss hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment inom radiostyrda bilar, båtar, flyg och drönare, tillsammans med ett stort utbud av kullager för RC och många andra användningsområden. Vår styrka ligger i djup produktkunskap, snabba leveranser och personlig service. Med över 40 års erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt lösning, oavsett om du söker ett specifikt kullager, vill optimera din RC-modell eller behöver reservdelar och tillbehör.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Great experience

4 september 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Thank you so much for your kind review! We’re delighted to hear that you had a great experience and received the support you needed with both the equipment and its maintenance.

We really appreciate your feedback and wish you the very best of luck with your project!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Trevliga, bra service

Trevliga, löste ett problem direkt som uppstått från huvudleverantör vid en beställning.

18 augustus 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att vi kunde hjälpa dig och lösa problemet snabbt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 😊

Ändrar mitt femstjärniga betyg

Jag måste tyvärr ändra mitt betyg här.
Trivts väldigt bra med den här butiken och handlat en hel del här. Men när jag köpte en bil där drivlinan krånglade redan under första körningen hörde jag såklart av mig till kundtjänst. Dom svarade och bemötte mig trevligt. Sa att det skulle gå som garantiärende och att dom skulle hjälpa mig att lösa det. När jag svarar att jag helst inte vill felsöka växellådan själv upphör kontakten helt. Skriver igen men dom fortsätter ghosta.
Tycker det är riktigt tråkigt med ett så seriöst företag. Hade förstått om jag kört sönder bilen själv eller burit mig dumt åt. Men så är inte fallet här och jag är sjukt besviken

17 augustus 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du väljer att handla hos oss gång på gång! 😊 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både vårt utbud och våra snabba leveranser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint bemötande och guidning genom…

Fint bemötande och guidning genom djungeln av bilar för en ny som mig. Väldigt nöjd, kommer handla här igen!

28 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att vi kunde hjälpa dig hitta rätt. Välkommen tillbaka – vi hjälper dig gärna nästa gång också!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig personal, bra utbud!

Bra butik med bra utbud! Jag är nybörjare på rc och är tacksam för den profsiga hjälpen jag fått i butiken!

28 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att vi har kunnat hjälpa dig komma igång med RC. Vi hoppas att vi får följa dig på resan – varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde reservdelar till mina…

Beställde reservdelar till mina Crawler. Allt från leverans till vad jag beställde var toppklass.
Bra service & stort utbud vilket gör dem till det självklara valet vid köp av RC, reservdelar & tillbehör🤗

23 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att du är nöjd med både leveransen, vårt utbud och servicen. Tack för förtroendet – och varmt välkommen tillbaka!

Toppen service snabba leveranser

Toppen service snabba leveranser, enkla att ha å göra med vid garanti ärenden

8 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att du är nöjd med både servicen, leveranserna och hur vi hanterar garantiärenden. Varmt välkommen tillbaka!

Fantastiskt butik!!

Fantastiskt butik!!! Gå hit!!

17 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack så mycket för de fina orden! 😊 Det gör oss verkligen glada. Varmt välkommen tillbaka – vi hoppas att vi ses snart igen!

Butiken i Umeå

Va in i butiken och vart sjukt imponerad över utbudet. Jättetrevlig personal! Rekommenderas

6 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att du blev imponerad av vårt utbud och trivdes i butiken. Vi uppskattar de fina orden om vår personal – varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har hållit på med rc i många år

Jag har hållit på med rc i många år, och för mig har Kullagergrossisten varit guld. Alltid bra service och grym support. Rekommenderas

17 juni 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack så mycket för de fina orden! 😊 Det betyder extra mycket att höra från någon med lång erfarenhet inom RC. Tack för ditt förtroende – och varmt välkommen tillbaka!

Stort utbud

Stort utbud, bra priser

10 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att du uppskattar vårt stora utbud och våra priser. Varmt välkommen tillbaka!

Beställt rc bil

Beställt rc bil, snabb leverans och även varit i kontakt med supporten angående vissa uppgraderingar super proffsig support, verkligen att rekommendera

13 juli 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och hjälpen från vår support. Vi hoppas att du får mycket glädje av din RC-bil och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ypperlig service,finns inte produkter…

Trevligt personal som tar sig tid och lyssnar på kunden.
Kommer att vara en trogen kund.
Mvh Jörgen Hansen

4 juni 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack så mycket, Jörgen, för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattar både vårt sortiment och vår service. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kontakt vid leverans fungerar jättebra…

Kontakt vid leverans fungerar jättebra och man får god hjälp, men när dyra bilar (4k+ och katastrofalt dåliga batterier) börjar krångla upphör kontakten och intresset för att hjälpa till.

Jag fick initialt intrycket av att de sålde kvalitetsprylar, men så är det inte. Det är Kina-standard på kvaliteten.

24 mei 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tråkigt att du känner så. Vi delar inte bilden av vare sig produkterna eller hur ärendet har hanterats.

Kullagergrossisten säljer uteslutande produkter från välkända och etablerade tillverkare inom RC-hobbyn. Många av dessa varumärken används av både tävlingsförare och entusiaster världen över och håller generellt en mycket hög kvalitet.

Om en produkt visar sig vara felaktig hjälper vi naturligtvis alltid våra kunder genom den reklamations- och garantiprocess som respektive tillverkare tillämpar. Däremot kan vi som svensk återförsäljare inte driva eller företräda en kund i rättsliga processer mot en internationell tillverkare som ni hade intentionen att göra.

Vi har under hela ärendet försökt hjälpa till inom de möjligheter vi har som återförsäljare och står fortfarande till förfogande om det finns något ytterligare vi kan bistå med inom ramen för garanti- och reklamationshanteringen.

Mvh

Toppenfirma!

Snabba leveranser och bra hantering när det strulade med beställda grejer.
Har bara positivt att säga om dem.

20 mei 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och hur vi löste det när det strulade. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb och hjälpsam personal

Snabb och hjälpsam personal. Rekommenderas av mig!!!

14 mei 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Stort tack för rekommendationen och de fina orden! 😊
Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och personal. Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har gjort två beställningar med en dags…

Har gjort två beställningar med en dags mellanrum samt markerat att dom skall samskickas. Den första orden ligger kvar obehandlad den andra har fått ett spåningsnummer hos dhl. Det verkar som att man bör se över sin logistik. När företaget var i Arlöv så fungerade det utmärkt. sedan att man upptäcker efter tre dagar att första ordern inte är skickad och man påstår att ordra tas i turordning,det enklaste vore att man erkände har gjort fel vore det enda rätta svaret.

12 mei 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Tack för din feedback. Vi har kontrollerat orderna och kan se att alternativet “Komplettera” tyvärr inte valdes vid beställningen, och det fanns heller ingen kommentar om samskick på ordrarna. Därför har de hanterats enligt våra ordinarie rutiner och packats i turordning. Den ena ordern var vald "Brev" som gick samma dag, den andra ordern var med DHL och inkom kl 15.42 och packades dagen efter.

Vi uppskattar ändå synpunkten och tar med oss den i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Outstanding service

Företaget och personalen är mycket kunniga och trevliga. De har snabb service och tydliga och uttömmande svar på alla frågor. Jag kommer att använda dem i fortsättningen för allt jag behöver beställa. Helt toppen helt enkelt!!!

11 mei 2026

Antwoord van Kullagergrossisten AB

Stort tack för det fantastiska omdömet! 😊
Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar både servicen, kunskapen och bemötandet från vår personal. Vi ser fram emot att få hjälpa dig även framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Dit is Trustpilot