Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Servicemanden kom som aftalt og udførte sit arbejde hurtigt og godt. Han matsleb og efterbehandlede vores 2 bordplader i badeværelserne, og de er nu stort set som nye. Han gav desuden gode råd om de f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har overtaget et hus med en 20 år gammel bordplade fra KUMA, der fik 2 dybe hakker ifm. renovering af badeværelse. Et servicebesøg har været det hele værd. Bordpladen er blevet meget fin og så god... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog 2 stk white corian bordplader, så man snart kan blive færdig med le grande projekt badeværelse. Professionel indpakning, hvor der virkelig er tænkt på kunden. Så handler 100% der igen, når le... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvorlænge skal en håndvask kunne holde? 5 år ifølge Kuma. Og nuvel vores vask har da holdt i godt 7 år før der kom revner ved afløber som vandet pibler igennem. Kumas reaktion - det ligger uden f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

KUMA producerer helstøbte vaske og bordplader til badeværelser og køkkener. Derudover løser vi specialopgaver indenfor eksempelvis højttalerindustrien, møbelindustrien og elektriske varmeløsninger.

• Industriparken 12, 7321, Gadbjerg, Denemarken

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet - kan ikke anbefales

Jeg kontaktede selvskabet, da der var kommet revner i vores håndvask omkring hullet til afløbet på badeværelset. Da håndvasken er over 5 år, kan de ikke yde nogen form for kompensation.

11 april 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

KUMA Care Kit - dyre dråber i fin indpakning, men uden virkning.

I forbindelse med renovering af vores hus, købte vi bl.a. i HTH to håndvaske af mærket KUMA.

Efter noget tid, kom der nogle misfarvninger pga. kalkaflejringer og det pyntede bestemt ikke på de hvide vaske.

Derfor gik jeg i gang med at undersøge hvilken løsning, samt hvilket rengøringsmiddel der kan benyttes på vaskene.

Efter noget søgning på nettet kom jeg frem til, at KUMA har flere produkter som passer til deres vaske m.m.

På deres hjemmeside er der flere videoer, hvor de bl.a. viser hvordan besværlige pletter fjernes uden problemer, lignende pletter jeg har på vores to vaske.

Vi følger brugsanvisningen der medfølger produkterne, men pletterne forsvinder slet ikke.

Derfor ringer jeg til KUMA for at høre, om jeg må benytte en almindelig skuresvamp på vaskene.
Medarbejderen spørger ind til pletterne, og til min store overraskelse får jeg at vide, at jeg skal prøve med almindelig hvid eddike, da det er den bedste måde at fjerne pletter fra vasken.

Nu føler jeg mig godt og grundig snydt, da jeg har brugt 316 kr. på et KUMA Care Kit, hvor ikke et eneste produkt kunne fjerne en forholdsvis simpel plet/rende.

Det produkt der virker bedst, er en eddike til max. 10 kr. og ikke et produkt til 316 kr.

Der er gjort meget ud af, at KUMA Care Kit ser godt ud, da det ligger i en flot sort papkasse, samt plastikflaskerne med rengøringsmidlerne, er lavet i en flot sort plast med flotte stilrene etiketter.

Men i stedet for at se flot ud, bør I arbejde på produktets kvalitet, så det kan leve op til hvad det lover.

Jeg håber, vi kan finde en løsning på problemet.

(Denne anmeldelse bliver også skrevet hos HTH, det var min forhandler)

17 februari 2020

God og professionel oplevelse

Havde besøg af KUMA igår for at får shinet vores helstøbte vask op i badeværelset. Mailkorrespondancen forud for besøget fungerede upåklageligt. Hurtige svar og fik nemt en aftale i stand. Servicemedarbejderen ringer 10 min før forventet ankomst og fortæller at han allerede er der. Han er venlig og forklarer grundigt hvad han gør og giver gode tips til løbende vedligehold af vasken. Alt i alt en super god og professional oplevelse. Kan klart anbefale Kumas service af din vask hvis den trænger til en genopfriskning.

6 december 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kuma - en service som ligger noget ud over det sædvanlige

Vi havde en vask som vi ikke var helt tilfredse med. Vi ringede og spurgte om de kunne hjælpe. Og det kunne de.

Har aldrig oplevet en bedre kundeservice.

Kuma service er meget hjælpsomme og vi fik en service som ligger noget ud over det sædvanlige og hvad man må forvente.

Jeg vil anbefale et Kuma produkt til dem som søger kvalitet og som regner med at få hjælp, hvis der er brug for det.

Hilsen
Bjørn

4 december 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.