1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Echt waardeloze apparatuur en ze zijn…

Echt waardeloze apparatuur en ze zijn totaal niet bereikbaar.
2 combi ovens die niet naar behoren werken en ook nog eens vocht tussen het glas na gebruik. Wat er ongeveer 1,5 dag niet uitziet…..Vaatwasser na 4 jaar kapot…. Echt nooit meer dit merk

9 maart 2026

Waardeloos

Waardeloos, stoomoven werkt niet meer en staat constant aan kan het niet eens uitzettten, het is maar 3 jaar oud en moet vervangen worden. Het was zo’n goed merk nieuwe Duitse technologie was mij verteld. Helaas heb ik het advies opgevolgd. Nooit kopen.

6 februari 2026

Slechte inductieplaat en slechte…

Slechte inductieplaat en slechte oven/stoom combinatie. Er zijn maar een paar pannen die werken op deze inductieplaat, en na 1x gebruik van de stoomoven moet deze al ontkalkt worden. Vervolgens laat het process van ontkalken de stoppen doorslaan. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Gemeld bij klantenservice maar die doen er niks aan.

22 november 2025

Combi magnetron wederom kaputt!

De combi magnetron, ondertussen 6e of 7e exemplaar, is wederom kapot.
Afgaande op de ervaringen hier neergeschreven, kan er een groepsklacht aangemaakt worden tegen Kupperbusch? Of consumentenorganisatie aangeschreven worden? Of media campagne gestart worden om druk te zetten? Want eerlijk gezegd ik ben dit materiaal en ondermaatse service kotsbeu. Je zou op z'n minste wat meer verwachten van dergelijk overpriced materiaal...

6 september 2025

Meerdere problemen met een combi magnetron en een combi stoom oven

Meerdere problemen met een combi magnetron en een combi stoomoven.
Na een aantal reparaties aan beide apparaten waarbij beide nagenoeg een geheel nieuw binnenwerk hebben gekregen, zijn de apparaten omgeruild.
En...
Na nog net geen half jaar is het eind april 2025 wederom raak. Net als de vorige keer begeeft de combi magnetron het. De enige oplossing die de leverancier (Keukenloods) biedt (wellicht; kan bieden) is wederom reparatie.
Om moedeloos van te worden, want je weet nooit wanneer de volgende keer komt. Dat hij gaat komen is welhaast een zekerheid.
Voor de duidelijkheid dit zijn geen goedkope apparaten en bevinden zich qua prijs op het niveau van Bosch en Siemens.
Ons advies: blijf bij dit merk weg. Vroeger goed. nu niet meer.

29 april 2025

Slechtste merk ooit...Oven en…

Slechtste merk ooit...Oven en microgolfoven al verschillende problemen mee geweest. Wifi Werkt niet en K connect app is in België niet beschikbaar !? En dat wordt dus nog steeds verkocht zo! Dus uploaden van recepten, vergeet het maar. Verlichting oven is ook al stuk gegaan, display defect en ovenvenster dampt binnenin aan. Klok springt om de paar minuten met 2 minuten vooruit en terug. Is niets aan te doen volgens Kuppersbush, en dat zou aan de netspanning liggen. 🤔 Dit is zo al enkele jaren aan de gang, ik ga er alles van buiten zwieren hier.

24 april 2025

Brol

Brol. NIET KOPEN. Afzuiging werkt voor geen meter. De kookdamp loopt langs de muur naar beneden, zelfs met afzuiging op volle stand.
Inductiekookplaat werkt slechter dan een gasketeltje op de noordpool. Een pot water koken duurt een half uur. Laat staan een volledige maaltijd in elkaar flansen. Wat trouwens zeker al niet zal lukken aangezien je geen 2 potten naast elkaar kan zetten omdat de indeling zo slecht is.

5 januari 2025

Had ik dit maar eerder gelezen

Had ik dit maar eerder gelezen. Kookplaat die van alles niet doet.
Maar geïnstalleerd door Bruynzeel, dus die hebben het niet goed gedaan, Kupperbusch wijst naar Witgoedservice, die zeggen dat het aan Bruynzeel ligt. Die zijn al 3x langs geweest en zeggen dat het aan de kookplaat ligt. Witgoed wil nog wel langs komen, maar dan moet ik het zelf betalen, of Bruynzeel als er tenminste iets aan mankeert. En er mankeert volgens hun niets aan, want dan kunnen ze door de telefoon zien! Het is heel erg normaal dat pannen die het bij een andere inductieplaat wel doen het bij Kupperbusch het niet doen. Dat krijg je met een 3x zo dure kookplaat, dan doet de helft van de pannen het niet meer. Ook zijn de lampjes nauwelijks zichtbaar, maar dat hoort, zeggen ze. Mensen houden niet meer van hard brandende lampjes die je ook kunt lezen. En dat een ei bakken minuten lang duurt is ook heel normaal. Dis het ligt allemaal aan mij en niet aan de kookplaat.Wat een ruk service en super slechte kookplaat, als het tenminste klopt wat ze bij witgoed service zeggen. Nooit kopen, zeer slechte prijs kwaliteit. Een kookplaat waar je niets aan hebt!!

7 augustus 2024

Afgelopen zomer een spiksplinternieuwe…

Afgelopen zomer een spiksplinternieuwe keuken gekocht met apparatuur van Kuppersbusch, de oven deed het al op het moment van aansluiten niet. Vervolgens een een aantal weken moeten wachten op een monteur. Enige tijd later hetzelfde probleem. Het ging een paar maanden goed en nu is de oven weer defect, we zijn al 3 weken aan het wachten op een monteur. Ik zou nooit meer kuppersbusch kopen, denk je voor je dure geld goede kwaliteit te hebben, niet dus

24 juli 2024

Bij problemen niet bereikbaar

De glasplaat van de klimaatkast is versplinterd toen we de deur open wilde doen, dacht bel even voor reparatie. In Nederland is er geen leverancier dus hoofdkantoor Duitsland gebeld, ze hingen tot 3x op omdat ze alleen Duits willen praten 🤨 laat ik dat nou net niet kunnen. Gevraagd om een medewerker die Engels spreekt en de hoorn weer erop. Pfff als ik dit had geweten had ik toch echt voor een andere gekozen

17 april 2024

NOOIT KOPEN

Wij hebben alle apparaten van dit merk en hadden gelukkig 5 jaar garantie. De monteur kennen we inmiddels persoonlijk alle al een keer kapot geweest van oven inductie grill en vaatwasser. Spul nu 4 jaar oud en van de grill geen onderdelen meer te krijgen. Die kun je dus binnen de garantie periode gewoon weggooien wel €1200 gekost.... SCHANDALIG

9 april 2024

Oven kuppersbusch

Na aankoop van oven (via troostwijk), 1 minuut na eerste inbedrijfstelling reeds defect. E-Mails gestuurd tot en met Teka.com, de moedercompany van kuppersbusch. Via Teka toch een contactpersoon gekregen. Geen garantie meer op een nieuw! toestel en geen wisselstukken meer te krijgen. Ondanks de faam dat dit merk heeft is de kwaliteit minderwaardig en dienst na verkoop onbestaande. Onderdelen zijn trouwens gemerkt Teka…..
Weggesmeten geld dus, blijf ver weg van dit merk!

15 januari 2024

Klantenservice onbestaande

Vijf jaar geleden keuken besteld met onder andere wijnkoeler van Kuppersbusch.
Toestel was onlangs defect, we hebben beroep gedaan op de herstelservice van deze firma.
Diagnose : onherstelbaar defect.
Dit kan natuurlijk gebeuren, maar is toch wel erg snel voor een toestel van +- 3000 EUR. Toch vond Kuppersbusch het absoluut niet nodig om een commerciële geste te doen. Zelfs een korting op een nieuw toestel kon er niet vanaf.

8 januari 2024
Toon reviews in alle talen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken