Bedrijfsgegevens

1. Keukenwinkel
  2. Binnenhuisarchitect
  3. Keukenvernieuwer

Geschreven door het bedrijf

I mere end 90 år har Kvänum Køkken leveret personligt tilpasset indretning til kvalitetsbevidste kunder.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kvänum Kolding , Joan Høgh

Vi har købt Kvanumkøkken igen da vi synes så godt om det , kvaliteten design og ikke mindst farverne 👍👌er bare helt i top.
Servicen/ betjeningen hos Kvänum i Kolding af Joan Høgh har hele vejen igennem fra første møde med ideer og videre til tegning ,bestilling og helt til det færdige resultat været meget professionelt , venlig , altid parat med hurtige tilbagemeldinger på diverse spørgsmål via mail , Joan sætter sig i den grad ind i opgaven stor som lille, og der er efterfølgende fulgt op på det færdige resultat. De bedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde.

8 juli 2025

Kvalitet for alle pengene

Jeg har netop fået installeret mit nye Kvänum køkken, og jeg er simpelthen så tilfreds! Fra start til slut har hele processen været præget af professionalisme og høj kvalitet.

Indretningsarkitekten i butikken i Kolding var fantastisk. Hun hjalp mig med at finde den helt rigtige løsning, som både matchede mine ønsker og mit budget. Det gjorde, at jeg følte mig tryg i mine valg hele vejen igennem.

Selve leveringen og monteringen levede også fuldt op til mine forventninger. Køkkenet blev leveret af en meget flink svensk chauffør, der sørgede for, at alt kom frem i perfekt stand. Derefter stod en dygtig snedker og maler for monteringen – og det var tydeligt, at de begge havde stor erfaring og øje for detaljerne.

Selvom et Kvänum køkken er en stor investering, føler jeg absolut, at det er alle pengene værd. Hver dag glæder jeg mig over, at jeg valgte et køkken, der både er smukt og i en kvalitet, der holder.

Jeg kan varmt anbefale Kvänum til alle, der drømmer om et køkken i særklasse!

27 januari 2025

Kære Jacob,
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det har stor betydning for os at vide, at du er tilfreds med din oplevelse hos Kvänum.
Den store tillid du har udvist ved at lade os installere dit drømmekøkken har været en sand fornøjelse.
Vi ønsker dig al mulig lykke med dit nye køkken.
De bedste hilsner
Joelina Løkke og teamet hos Kvänum

Kvanum…I gjorde det godt

Har nu afsluttet vores Kvanum køkkenprojekt.
Var designprocessen og rådgivningen i top? Ja - Per Uth gjorde det virkelig godt.
Var det kostbart? Ja - regn med dobbelt op i sammenlign. med mellemkl. (HTH, TVIS ...)
Var det pengene værd? Ja - absolut.
Som ved de fleste af den slags projekter har der været et par bump undervejs.
Men de blev løst UDEN diskussioner bl.a. fordi Kvanum stiller høje krav til sig selv.
Dette faktum, samt naturligvis slutresultatet, gør at det bliver til 5 stjerner.

4 november 2024

Kære Jens Allan,
Tak for din anmeldelse. Vi er meget glad for, at I havde en god oplevelse med både Per Uth og Kvänum. Det har være en fornøjelse at lave jeres Ekeby køkken til jeres smukke hjem.
Vi håber I får mange gode stunder i jeres nye køkken.

Teamet i Kvänum Køkkener

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indretningsarkitekt Heidi Aalberg fra Kvänum Hellerup.

Indretningsarkitekt Heidi Aalberg fra butikken i Hellerup gjorde hele forskellen for hvilket køkkenfirma, som vi valgte.
Fra det første møde i butikken, hvor vi blot var på rundtur i forskellige køkkenforretninger, blev vi mødt af en meget imødekommende og venlig Heidi Aalberg, som meget engageret lyttede til vore ønsker og som viste forskellige muligheder med hensyn til valg af stil, farve, materialer og indretning.
Denne meget positive og engageret tilgang førte til at vi traf aftale om besigtigelse af vores køkken.
Ved dette møde i vores lejlighed blev den positive tilgang til vore ønsker gentaget og suppleret med forslag til indretningsmuligheder, som vi ikke selv havde haft for øje.
Vi havde specifikke ønsker til bl.a. antallet af hårde hvidevarer og til hvorledes køkkenet skulle indrettes, så der f.eks. ikke var overskabe på begge sider.
Dette var Heidi Aaberg helt med på og foreslog følgelig skabe og placering af hvidevarer, så alle vore ønsker blev imødekommet.
Vi fik oplyst at visse mål for de hårde hvidevarer muligvis ville hindre os i at få installeret disse, som vi ønskede, men vi blev anbefalet at forhøre os hos den tømrer, der sætter køkkener op for Kvänum.
Dette viste sig at løse ethvert problem med hensyn til at nå de nødvendige mål, da tømreren anviste løsningsmuligheder, som fjernede ethvert problem for at installere det nødvendige.
Rådgivningen fra Heidi Aalberg har indebåret en sikker sans for valg af farver og materialer, så det endelige resultat blev afstemt med et flot samlet helhedsindtryk.
Heidi Aalberg har under hele forløbet - som overholdt både tidsplan og økonomisk tilbud - været tilgængelig for justering af de spørgmål, som uvægerlig opstår herunder ved fremmøde for at komme med supplerende anbefalinger vedrørende placering af lamper i køkkenet.
Vi har fået en i enhver henseende meget professionel rådgivning samt en meget hjælpsom og venlig betjening af indretningsarkitekt Heidi Aalberg.
Vores køkken er ikke et stort landkøkken eller køkken i en villa med rigelig plads.
Køkkenet er blevet meget vellykket og smukt - hvilket for os viser Heidi Aalbergs professionalisme at kunne skabe et så smukt resultat i en ældre ejendom med et lejlighedskøkken med relativt beskedne mål.
Philip

3 juni 2024

Hej Philip

Mange tak for den flotte anmeldelse, det er meget værdsat.

Vi håber i kommer til at nyde jeres flotte indretning i mange år fremover.

Vi er glade for at kunne levere en professionel og god rådgivning til jer, samt en lækker indretning.

Teamet i Kvänum Køkkener

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennemført helhedsoplevelse, med fokus på kvalitet og æstetik

Kvänum har indrettet en etage for os bestående af entre, 2 teenageværelser, toilet og bryggers. Fra start til slut har det været en super god oplevelse at arbejde med Joan Høeg. Hun var dygtig til at forstå vores behov, komme med ideer og løsninger med kvalitet og æstetikken i fokus. Vi blev holdt orienteret hele vejen igennem processen. Vores varmeste anbefalinger til Joan, Kvänum Kolding samt Mølballe.

27 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennemført helhedsløsning i høj kvalitet

I dag har der været afleveringsforretning på vores nye flotte køkken. Vi har haft en super sparring med fokus på netop vores hus og stil. Et køkken i høj kvalitet, og i en fantastisk helhed med hjælp til alt fra farver på vægge, dialog med håndværkere, god tidsplan m.v. Slutproduktet er meget tilfredsstillende. Tak til Kvänum, Kolding og ikke mindst Joan Høeg.

10 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mand og jeg købte et gammelt hus…

Min mand og jeg købte et gammelt hus fra 1905 ved Vejle Fjord, der i sin tid bl.a havde været et gammelt bade-pensionat. Huset ville vi total renovere i oprindelig stil og vi så en reklame fra Kvanum Køkken og vidste bare, at vi havde fundet køkken og bad til vores gamle hus. Search no more... I samarbejde med Joan Høgh i Kolding, har vi nu det smukkeste vitrine-køkken med dertilhørende gas komfur og det smukkeste badeværelse i samme stil. Joan har været med hele vejen og har været ude og se huset mange gange under vejs. Helt fra vi kunne stå i kælderen og kigge op på himlen. Det har betyder meget for os, at Joan har taget sig den tid og den sparring og ærlige mening vi har fået, har været fantastisk. Vi har fået hele pakken hos Kvanumm og Joan. Stor tak/Mette

23 februari 2023

Kvalitet, support og service i top

Kvalitet, support og service i top
Vi valgte et Kvänum køkken og to badeværelser i forbindelse med renoveringen af vores sommerhus fra 1930. Joan Høeg fra Kvänum i Kolding var en god sparringspartner gennem udformning, valg af materialer, valg af udstyr og indretning. Koordinering i forbindelse med montage var i top ligesom Kvänums montører var meget dygtige og behagelige. Kvänum ER et dyrt køkken, men også et produkt i en utrolig høj kvalitet, så der er balance mellem pris og kvalitet. Vi har fået et fantastisk køkken og et par lækre badeværelser med respekt for sjælen i det gamle hus.

30 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et smukt udført Kvänum køkken som kan holde i generationer.

Vi har købt et køkken hos Kvänum i Kolding. Med erfaren rådgivning fra Joan Høeg har vi fået lavet et køkken der passer i stilen til vort hus. Der er taget hånd om alle detaljer fra indretning, design, snedkerarbejde og malerarbejde, som alt sammen er blevet udført til UG. Vi er enormt glade for den sparring vi har fået igennem hele processen og vi mere end tilfredse. Vi har nu et køkken som er rigtig dejlig at være i - og som kan holde i generationer.

30 september 2022

Vi anbefaler varmt Kvanum

Vi anbefaler varmt Kvanum.
Vi har fået den bedste service og sparring hos Kvanum i Hellerup. Joelina har guidet, med farver, mål, ideer som har givet os det smukkeste køkken & garderobeskab.
Dejligt hun var nede hos os, måle og give ideer.
Vi takker for en utrolig god & nærværende service igennem hele processen.

7 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvänum-Küchen: Wir sind ganz begeistert von unserer…

Wir sind ganz begeistert von unserer neuen Kvänum Küche!
Sie ist elegant und gemütlich, die Qualität und Ausführung überzeugen auf der ganzen Linie.
Die Auswahl an Varianten und Farben, sowohl der Holzanteile, als auch der Steine für die Arbeitsplatten waren sehr inspirierend.
Wir wurden in Kolding von Joan ganz wunderbar begleitet, ihre Erfahrung und Ideen haben maßgeblich zu unserm schönen Ergebnis beigetragen!

31 augustus 2022

Kitchen dreams coming true

After visiting all the kitchen stores in Lyngby and being disappointed with the designs and the service, we by coincidence dropped into the Kvänum store. We immediately fell in love with the design and the architect and ended up ordering a new kitchen and bathroom. When Per, their designer, presented the first drawings we didn’t want to change a thing - both kitchen and bathroom are now installed and look exactly like on the 3D pictures - and today Per from Kvänum drove all the way to our house for a formal handover bringing beautiful gifts and advice on how to maintain the appliances.
Thanks for making our dreams come true. On time and on budget and without any worries from our side.

15 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert kvalitetskøkken og god service

Vi har været yderst tilfredse med den samlede købsoplevelse, rådgivningen og det arbejde som er udført ifm. vores nye Kvänum køkken. Dorthe Due Theilade, Kvänum i Hellerup har fra første møde til sidste endelige kontrol af det nye køkken, været inde over enhver detalje, været meget serviceorienteret, holdt alle aftaler og forstået at tilpasse køkkenet iht. husets sjæl og vores ønsker. Vi er meget glade for vores nye køkken og kan varmt anbefale Kvänum og Dorthe Theilade.

25 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har gjort en gennemgribende…

Vi har gjort en gennemgribende renovering af gammelt stråtækt hus. Jeg har haft en fantastisk samarbejde med Dorthe Theilade om køkken, bad og garderober mm. Hun har virkelig forstået vores ønsker og behov og hele tiden været parat til ændringer eftersom husets mål ændrede sig. Vi har nu det mest smukke resultat, som passer ind i det gamle hus. Tømrene arbejdede meget seriøst med stor respekt for de forskellige moduler. Selvom det har været en dyr løsning, har det været det hele værd. Vi har nu et køkken, to badeværelser og garderober, der holder i mange år.
Jeg har kun stor ros til Dorthe Theilade og Kvänum køkkener.

31 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet og pris følges ad.

Vi valgte Kvänum efter flere besøg i andre køkkenbutikker på trods af, at det var det dyreste, og det har vi ikke fortrudt.
Lige fra start har vi følt os velkommen og har fået top personlig service gennem hele forløbet, og uanset hvilke småproblemer, der har været, er de blevet løst med et smil. Vi har ligeledes været godt tilfreds med det af Kvänum anbefalede tømrerfirma, som har stået for montagen.
Nu er projektet færdigt, og vi er meget glade for, at vi valgte Kvänums høje kvalitet.
Vi kan give Kvänum Køkkener vores bedste anbefaling.

27 mei 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.