Kvickly Nordborg Reviews 10

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Vareudlevering

Første gang jeg skulle bruge pakkeudlevering i Kvickly i dag.
1) skal helt ind i butikken
2) scan selv for hurtig udlevering = har aldrig oplevet at skulle venter så lang tid på levering. Ringede flere gange på klokken og måtte fysisk ud og bede om et personale.
3) personalet tog ikke eget ansvar for fejl. Han sagde, at jeg havde skrevet forkert nummer, til trods for at jeg brugte QR scanner, dette gentager sig 2 gange. Derefter søger han på nummeret, og siger så at der jo stod GLS på pakken, hvor min App sagde PostNord. Der står overhovedet ikke GLS nogen steder på min pakke.
4) Det var ikke til at komme ud af butikken, da alle udgange var lukkede. Så måtte spørge kunder, der stod i kø, om jeg måtte gå bagom dem, så jeg ikke skulle stå i en 5 personers kø med godt fulde kundevogne ved alle personer.

Det er ikke okay, at det skal tage næsten 30 minutter at hente en pakke, hvor man er den eneste der skal hente en pakke.
Glæder mig bestemt ikke til julehandlen går i gang.

2 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De reklamer med Harboe men de findes…

De reklamer med Harboe men de findes ikke i butikken der er mange ting der bliver reklameret med som ikke er i butikken jeg syntes at det er falsk reklame og en meget dårlig butik der er mange tomme hylder og det er ikke til at finde rundt. Kan vi så få det gamle kvickly tilbage der var orden i tingene og venligt personale bager afdelingen er heller ikke noget at prale af kagerne er meget tørre eller også er de dybfrosne se nu at få orden i tingene det er uacceptabelt jeg vil til kun at handle i Netto de har orden i tingene.
Hilsen Sanne

9 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bageriet

Bageriet
Jeg har købt mange kager og rundstykker i bageriet. Efter det nu er blevet udefra kommende “industri” bagervarer er jeg skuffet gang på gang. Det virkelig dårligere kvalitet til højere priser. Rundstykker er bløde og seje, flødekager er mindre og ringere kvalitet. Desværre skal man helt til Sønderborg for at købe gode bagervarer.

21 maart 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bager brød

Hej Kvickly Nordborg. Vi er mange der køber rundstykker ved jer om fredagen. Men de seneste mange fredage har rundstykkerne været meget ringe. De er meget bløde og seje og ikke særlig tiltalende at spise. Hvordan kan i gøre det bedre så vi fremover får friske sprøde rundstykker fra jer. Mvh Michael Danfoss medarbejder

20 september 2024

Direkte ubehøvlet og ubehagelig…r

Direkte ubehøvlet og ubehagelig medarbejder, det enten ikke er for klog eller også snyder han med vilje.
Jeg får skæld ud over, at jeg kommer til kassen med en vare uden prismærke på. Han er meget ubehøvlet og tager varen og smider den bag båndet og siger, at jeg kan gå igennem butikken igen senere, tjekke prisen og så betale. En anden kunde siger, at han skal tale ordentligt, da det jo ikke er min skyld, der ikke er pris på, hvortil han svarer, at det jo heller ikke er hans skyld.
En dame bag mig i køen spørger pænt, om ikke han kan spørge en af de andre medarbejdere, der står tæt på, om han kan få dem til at tjekke prisen, hvortil han svarer, at det er for sent, nu har han smidt den.
Jeg køber nogle varer, der skulle være 25% på. De går ind unden rabat, hvilket jeg siger til medarbejderen. Han vrisser af mig tydeligt irriteret. Han siger, varerne skal slåes ind igen, og så skal jeg betale igen, hvorefter han så vil sætte beløbet ind på mit kort. Jeg betaler varerne igen, denne gang med rabat. Han slår varerne ind til rabatpris og returnere pengene til rabat pris, så jeg stadig har betalt fuld pris. Han gider ikke at høre mere på mig, så jeg tager fat i en af hans kollegaer, der siger, at de ikke kan hjælpe mig, jeg kan komme igen dagen efter. Så jeg endte med at blive snydt og rigtig dårligt behandlet.
Aldrig kommer jeg til at sætte mine ben der igen!!

8 juli 2024

Brændstofpriser

Har modtaget besked fra gls kl.10:32 at min pakke er klar til afhentning hos Kvickly Nordborg. Da jeg ønsker at få den udleveret kl.12:06 er der slet ikke styr på det og jeg får at vide, at jeg skal komme igen om en halv time👎🏻

8 oktober 2022

Købte blåbær muffin. Kvickly

Købte blåbær muffin - 4stk - 10.09.21. Så umiddelbart pæne ud, men ved servering: meget tørre, smagte ikke af noget. Ved hosteanfald, nys ville kagen forsvinde op i luften. Sådan noget burde højst væredyrefoder

15 september 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.