Heel goede uitleg gekregen bij eerste opmeting/informatiemoment door Olivier Ansiaux. Gaf zelf verschillende voorstellen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Bij offerte bespreking ook alles goe... Toon meer
Wolvertemsesteenweg 317, 1850 Grimbergen, BE
Onze eerste contacten waren met Olivier Ansiaux. Nog echt iemand die weet waarover hij spreekt en dat geeft zeker vertrouwen. Het resultaat is dat we samen tot de ideale offerte zijn gekomen en dat w... Toon meer
Olivier Ansiaux de vertegenwoordiger was super professioneel en heeft ons zeer goed geholpen .veel tips gegeven over hoe en wat . Toffe meneer.
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Wolvertemsesteenweg 317, 1850, Grimbergen, België
Offerte volledig overeen met de afspraken. Zeer duidelijke uitleg van de mogelijkheden, incl voor en tegen van de mogelijkheden die er allemaal zijn. Zeer uitgebreide bespreking en offerte. Zeer aangename verkoper: Olivier Ansiaux.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Bij offerte bespreking ook alles goed overlopen. Zeer professioneel en vriendelijk. Zeker aan te raden!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
We zijn heel aangenaam verrast geweest door het professionele advies van Olivier Ansiaux. Heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en alle tijd genomen om op onze vragen een duidelijk antwoord te geven. We hebben er alle vertrouwen in dat de samenwerking met Kwadro vlot gaat verlopen.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Het resultaat is dat we samen tot de ideale offerte zijn gekomen en dat we nu uitkijken naar de plaatsing

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Zeer aangename ervaring bij Kwadro Grimbergen. Tijl heeft ons zeer vriendelijk en bijzonder deskundig begeleid bij de keuze van de ramen.
Ook was Tijl altijd bereikbaar voor aanpassingen aan de offerte en extra vragen die doorheen het proces naar boven kwamen.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
We hebben een heel gedetailleerde uitleg gekregen over de verschillende soorten deuren, dit door de vlotte verkoper Olivier Ansiaux, eveneens een correcte offerte ontvangen. Bedankt !!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
We hebben eerst onze deuren en ramen aan de achterkant vervangen en nu die aan de voorkant. Het resultaat is super en de mensen zijn heel vriendelijk. We zijn steeds opgevolgd door Olivier Ansiaux, hij heeft ons goed geadviseerd. Bedankt!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Aangenaam gesprek gehad met Tijl uit Kwadro Grimbergen. Zonder druk op de klant te leggen. Eerlijk advies en duidelijk antwoord op de vragen gekregen.
De samenwerking is getekend, de werken moeten nog worden gestart, dus volgt nadien nog een, hopelijk een goed, review.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Nieuwe ramen, samen met geïsoleerde gevel = Nieuw huis! Top gedaan!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Super tevreden over Kwadro Grimbergen. Ik had een wensenlijstje voor de ramen en een dubbele terrasdeur en Tyl Baeyens heeft dat tot in de puntjes uitgewerkt.
Plaatsing en afwerking binnen de beloofde termijn. Topwerk.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Enorm tevreden! Ik heb afspraak gehad met Olivier Ansiaux, en van start tot finish werd ik fantastisch begeleid in het kiezen van mijn ramen, het bestellen en plaatsen hiervan, en het vragen naar een premie. Ik moet nog een paar ramen vervangen en ga hiervoor zeker en vast naar KwadrO en Olivier terugkeren!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Super goed ontvangen bij Kwadro Grimbergen door Tijl. Alles was tiptop in orde en op tijd : offerte, prijs, plaatsing ramen en deuren, afwerking.
Een aanrader!!!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
In de Zomer van 2025 besloten om onze ramen te vervangen een offerte gevraagd aan 3 bedrijven waaronder Kwadro.Kwadro was de eerste die met me contact nam. 1 bedrijf reageerde gewoon niet. Ik kreeg dus 2 offertes. Kwadro nodige ons uit in hun kantoren in Grimbergen waar we een eerste gesprek hadden met Mr Tijl Baeyens. Moet zeggen dat het zeer aangenaam doch professioneel contact was. Met de nodige details en uitleg. Mijn vrouw en ik waren overtuigd na dit gesprek. De dag nadien kreeg ik de detail van het andere bedrijf die toch duurder was. Dus hebben we bij Kwadro getekend en nu de werken af zijn is het absoluut zonder twijfel. Alles was op tijd en keurig geplant. KWADRO is een aanrader.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Goede service, vlotte communicatie en zeer proper afgewerkt.

Aangename winkel.
Ons zoontje liep er hele tijd rond en was helemaal ok en chill. Terwijl hielp OLivier ons goe verder.
Nadien verliep de opmeting en plaatsing ook vlot alsook na-communicatie.
Tevreden dus!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Uit andere spelers op de markt kozen wij voor Kwadro Grimbergen omdat:
- het gevoelsmatig goed zat
- Olivier Ansiaux onmiddellijk inzicht had naar wat we zochten en verwachten
- hij ons zeer gedetailleerde info bezorgde
- we van Olivier hulp kregen om de nodige documenten en aanvragen in orde te krijgen
- we steeds door hem op de hoogte werden gehouden
Wij zijn blij met de samenwerking.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
We zijn goed geholpen door de Olivier Ansiaux. Zeer tevreden over de offerte, alles zeer duidelijk en correct. We kijken uit naar onze nieuwe ramen.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Om te beginnen ben ik met zeer open armen ontvangen geweest telkens door Olivier Ansiaux. Hij liet me direct welkom voelen en was vriendelijk en beleefd met een verwarmende lach. Dankzij hem voelde ik me gehoord en geholpen.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen
Ik werd door De heer Ansiaux Olivier geholpen.
Zeer goede ontvangst gehad, luisterde naar mijn vragen en hield rekening met alles.
Bedankt voor de goede hulp en het warme ontvangst. Ik ben enorm tevreden met mijn nieuwe ramen.