KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem Reviews 13

4,4

Ouwegemsesteenweg 7, 9750 Kruisem, BE

Wij zijn heel tevreden met onse ramen en deur, goede kwaliteit en altijd klaar om te helpen. Wij danken jullie voor de goede service.

De samenwerking met Lars is zeer goed verlopen. Waar ik mee bedoel zeer vriendelijk duidelijke uitleg en zeer goed geholpen met het invullen van de premie aanvraag. Steeds duidelijke uitleg gekreg... Toon meer

1. Ramenleverancier
  2. Deurenwinkel
  3. Deurenleverancier
  4. PVC-ramen leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Ouwegemsesteenweg 7, 9750, Kruisem, België

4,4

Uitstekend

Wij zijn heel tevreden met onse ramen…

Wij danken jullie voor de goede service.

22 augustus 2025

Dank je wel voor deze uitstekende aanbeveling! Mvg, Kwadro Kruisem

Vlotte service van Lars

Vlotte service van Lars
Alles proper afgewerkt

5 augustus 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen uw vriendelijke woorden over de service en afwerking. Mvg, KwadrO Kruisem

Het was een correcte en vlotte…

Het was een correcte en vlotte samenwerking met Lars , wij zijn bijzonder tevreden!

30 juni 2025

Dank je wel voor deze leuke beoordeling, Mvg KwadrO Kruisem

Wij zijn erg tevreden om het onthaal…

Wij zijn erg tevreden om het onthaal dat ons te beurt viel door Lars . Een bekwaam persoon die weet waarover hij sprak. Een erg vriendelijke persoon waarvoor dank.

14 juni 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem

Dank je wel Martine, fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Mvg, KwadrO Kruisem

Super tevreden van Lars ,van de eerste…

Super tevreden van Lars ,van de eerste kennis making en het ganse verloop van de werken.Twee werken perfect geregeld en in samen spraak ook super uitgevoerd Ook dank aan de plaatsers ook tweemaal perfect gedaan.Zeker een aanrader voor iedereen en nogmaals bedankt Lars voor alles Eerste project november2024 en het tweede maart 2025 !

14 maart 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem

Dag Denise, dank u wel voor het vertrouwen in onze diensten en deze super aanbeveling. Hartelijke groet, KwadrO Kruisem

De samenwerking met Lars is zeer goed…

Steeds duidelijke uitleg gekregen bij de gestelde vragen.
Groetjes
Rudy en kathy

5 juni 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem

Dank je wel Rudy en Kathy. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. groetjes, KwadrO Kruisem

review ramen en deur

Na een duidelijke verkoop van Lars De Lepeleire, kon ik snel de goede keuzes maken voor mijn benodigde ramen en voordeur. De werkmannen waren vriendelijk, vlot en leverden mooi werk. Ik kreeg ook de correcte informatie voor het aanvragen van de premie, waarvoor dank. Een echte aanrader.
Gilles Decabooter

6 september 2024

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem

Fijn te horen dat u dankzij de duidelijke uitleg snel de juiste keuzes kon maken. We zijn blij dat de installatie vlot en goed is verlopen en dat u de correcte premie-informatie ontving. Bedankt voor uw aanbeveling! Hartelijke groet, KwadrO Kruisem

Vanaf het begin een goed gevoel gehad…

Vanaf het begin een goed gevoel gehad met Lars van kwadro kruisem en nu de werken voltooid zijn en deze volledig afgewerkt kan ik alleen maar zeggen dat alles prima en zoals afgesproken verlopen is dankjewel Lars voor de fijne samenwerking en ondertussen terug een bestelling geplaatst voor nieuwe werken

28 november 2024

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem

Dank je wel Denise, fijn om te horen dat alles volgens plan is verlopen. We kijken alvast uit naar de nieuwe werken ;-) Hartelijke groet, KwadrO Kruisem

Plaatsen ramen en keukendeur…

Ik ben even bezig geweest met de ramen en deuren, naar afwerking.
Maar ik kon steeds Lars bereiken en vragen om langs te komen. Hij was een goede hulp in de opvolging, waardoor ik ook zeer goed geholpen ben. Dit terwijl ik zwanger was en nadien bevallen (alleenstaande)
Zo kon ik met een gerust geweten rekenen op Lars dat alles ten goede einde kwam. Waarvoor dank

31 augustus 2024

Graag gedaan Sofie. Nogmaals dank voor het vertrouwen in KwadrO Kruisem ;-) Mvg

KwadrO Kruisem

Als je bij Kwadro Kruisem gaat, vraag achter Lars. Hij is van zijn woord bij het huisbezoek en bij het toonzaalbezoek. Bij het opmaken van de offerte is hij volledig. Niks is hem teveel om te tonen, hij neemt zijn tijd en is niet opdringerig. Kortom een verkoper zoals wij het willen!

30 augustus 2023

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Kruisem

Dag Vicky, wat leuk om te lezen dat Lars jullie zo goed heeft kunnen verder helpen. Dank je wel voor het vertrouwen. Hartelijke KwadrO groet