KwadrO Ramen en Deuren - Leuven Reviews 58

4,4

Mechelsesteenweg 1091, 3020 Herent, BE

Wij zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met Kwadroo Ramen. Van A tot Z zijn we heel goed begeleid door Philippe. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht mee met onze... Toon meer

We hebben voor Kwadro (in Leuven) gekozen voor het plaatsen van een nieuwe buitendeur en 2 vliegendeuren. Ondanks dat er meerdere interventies nodig waren, door onvoorziene problemen, heeft Kwadro... Toon meer

1. Ramenleverancier
  2. Deurenwinkel
  3. Deurenleverancier
  4. PVC-ramen leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Mechelsesteenweg 1091, 3020, Herent, België

4,4

Uitstekend

Plaatsing buitendeur en vliegdeuren

Ondanks dat er meerdere interventies nodig waren, door onvoorziene problemen, heeft Kwadro er toch voor gezorgd dat ons project correct afgehandeld werd.
Ook de telefoongesprekken hierover (met Geert Vande Ryse) verliepen steeds correct waarbij ook telkens begripvol geluisterd en gereageerd werd.

27 februari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

We zijn blij te horen dat het project, ondanks de onvoorziene problemen, correct is afgehandeld. Dank voor uw geduld en de positieve feedback over de communicatie. Fijn dat u tevreden bent met de nieuwe buitendeur en vliegendeuren. Mvg, KwadrO Leuven

Wij zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking!

Wij zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met Kwadroo Ramen.
Van A tot Z zijn we heel goed begeleid door Philippe. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht mee met onze wensen en volgde alles correct op. Dat gaf ons veel vertrouwen in het hele traject.

Ook de werkmannen die bij ons thuis zijn geweest, verdienen een speciale vermelding. Stuk voor stuk waren ze zeer professioneel, vriendelijk en respectvol. De afwerking is tot in de puntjes verzorgd en alles werd netjes achtergelaten.

Wij raden Kwadroo Ramen dan ook met volle overtuiging aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een correcte service.

2 februari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze samenwerking en begeleiding! We zijn blij dat onze aanpak en de professionaliteit van onze medewerkers zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Mvg, KwadrO Leuven

Heel tevreden over de samenwerking met KWadrO Leuven

Heel tevreden over de samenwerking met KwadrO Herent (Leuven). Duidelijke offerte, zonder problemen een aantal keer aangepast aan onze wensen.
Professionele plaatsing. Tijdens de afwerking doken wat onverwachte hindernisjes op, maar die werden in overleg opgevolgd en allemaal snel opgelost.

12 april 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze samenwerking. We zijn blij dat de offerte duidelijk was en dat de plaatsing professioneel is verlopen. We waarderen het dat we de obstakels snel en in overleg hebben kunnen oplossen. Dank voor uw feedback! Mvg, KwadrO Leuven

Uitstekende adviesverlening

Philippe heeft ons zeer goed geadviseerd over ramen en deuren voor onze woning in Tervuren. Hij legt alles duidelijk en begrijpelijk uit, luistert naar onze wensen en denkt actief mee om tot de beste oplossing te komen. We voelden ons goed begeleid gedurende het hele adviesproces. Een zeer positieve ervaring – absoluut een aanrader. Christophe

6 februari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat de advisering over de ramen en deuren in Tervuren zo goed is bevallen. We zijn blij dat de uitleg duidelijk was en dat er goed is geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, KwadrO Leuven

Een zeer positieve ervaring

Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Kwadro. Vanaf het eerste contact voelden we ons meteen welkom. Philippe heeft ons uitstekend geholpen en nam ruim de tijd voor meerdere bezoeken om tot een correcte en duidelijke offerte te komen. We hadden veel twijfels over de kleur, maar dankzij zijn uitvoerige en geduldige begeleiding hebben we uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken.

De prijs is correct in verhouding tot de kwaliteit die geleverd wordt. Ook de installatie verliep heel vlot: zelfs vroeger dan verwacht. De werkmannen waren erg vriendelijk en werkten correct en zorgvuldig, wat we enorm apprecieerden.

Het enige kleine minpuntje is dat de hendels niet exact dezelfde kleur hebben als het raam. Het gaat om een klein kleurverschil dat niet echt opvalt als je het niet weet, maar wij hadden wel verwacht dat dit volledig zou overeenkomen, dus dat was een lichte teleurstelling.

Al bij al hadden wij een mega positieve ervaring. We zouden Kwadro zeker aanraden, met als tip voor toekomstige klanten om vooraf goed na te vragen welke kleur de hendels exact zullen hebben, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

26 januari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met ons. We zijn blij dat u de hulp en begeleiding bij de kleurkeuze waardeerde en dat de installatie vlot is verlopen.

We betreuren het kleine kleurverschil bij de hendels. Uw feedback is belangrijk en we nemen dit mee om onze producten te verbeteren. Bedankt voor de tip voor toekomstige klanten! Hartelijke groet, KwadrO Leuven

Philip heet heel goede raad gegeven met…

Philip heet heel goede raad gegeven met de keuze. Het installatieteam heeft alles netjes afgewerkt en rekening gehouden met de dieren.
Top team.

28 januari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen adviseren en dat de installatie naar wens is verlopen, met aandacht voor uw dieren. Bedankt voor de top beoordeling! Hartelijke groet, KwadrO Leuven

Philippe heeft ons goed geholpen

Philippe heeft ons goed geholpen, zijn tevreden van de begeleiding bij verkoop en het resultaat van plaatsing.

10 januari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met de verkoop en plaatsing. We zijn blij met uw positieve feedback! Mvg, Belisol Leuven

0 service na verkoop

De service na verkoop van Kwadro Herent trekt op niks. Onze rolluik stopt met werken na 3 jaar. Ja meneer we gaan dit intern even bekijken, maar de garantie is door dus gelieve met Windowcare contact op te nemen. als wij moeten komen duurt het zeker 3 weken. Dan hoor ik van andere kwadro westiging, dat Herent idd mensen afwimpelt na 2 jaar. Dit is zeer triest, ze laten de mensen gewoon in de kou staan. Dus als jullie al overwegen kwadro ramen te bestellen, doe het zeker niet in Herent. Mooie verkoop praatjes, maar de service na verkoop, zegt letterlijk, ik ben niet verantwoordelijk voor wat de verkoper tegen jou heeft gezegd. Top
Danku Kwadro Herent

21 oktober 2025

Beste Lukas Garcia,

Zeer jammer dit te mogen lezen helaas, daar wij u wel een correcte na-service hebben aangeboden. Op rolluiken is inderdaad 2 jaar garantie, niet enkel bij ons maar de ganse sector hanteert deze termijn.

Wij hebben u twee oplossingen aangeboden. Via onze eigen nadienstservice, met een wachttijd van 2 weken daar onze planning vol zit. Daarnaast via Windocare, onze partner in onderhoud en herstellingen, die sneller een interventie kan aanbieden.

Geen van beide oplossingen stond u aan helaas, u moest meteen een oplossing hebben voor uw defect rolluik en dan nog wel gratis. Daarenboven heeft u onze collega zitten verwijten en bedreigen aan telefoon, hetgeen wij absoluut niet tolereren.

Wij bieden graag een extra service aan onze klanten, maar dan wel met wederzijds respect en in constructief overleg.

Voor alle bijkomende inlichtingen kan u altijd terecht in onze showroom.

Mvg
KwadrO klantendienst

Zeer deskundige uitleg en goede…

Zeer deskundige uitleg en goede begeleiding bij de aankoop van onze deuren.

7 oktober 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij de aankoop van uw deuren. Dank voor uw positieve feedback! hartelijke groet, KwadrO Leuven

Helaas bestaat er geen mogelijkheid om…

Helaas bestaat er geen mogelijkheid om geen ster te geven. Op 30 juni werden de werken gestart in onze woning, een niet onaardig project van om en bij de 15ramen en een voordeur. Ondanks herhaaldelijk aandringen is de werf nog steeds niet afgewerkt.

Dat laatste is misschien niet eens het ergste van de zaak, op geen enkel moment heeft de projectleider ook maar eens op eigen initiatief contact opgenomen om de achteruitgang/vertraging uit te leggen.

Het team van Kwadro en haar ondernemers zijn reeds veelvuldig ter plaatse geweest, maar slagen er niet om ook maar essentiële zaken op te lossen.

Een raam met kapot slot, gemeld door plaatser is nog steeds niet hersteld na drie maanden. Nochtans weet ik van de medewerkers dat het slot aanwezig is de atelier.

Verspil je energie en geld niet aan deze incomptente bende.

30 juni 2025

Beste Tom,

Onze klantentevredenheid en dossier opvolging gebeurt nauwgezet. Helaas is in uw dossier niet alles gelopen zoals gepland, dit werd reeds eerder uitvoerig besproken. Hiervoor nogmaals onze excuses. Daarnaast hebben wij u ook in detail geholpen met de parkeervergunning, uw verzekeringskwestie en het opsplitsen van de facturen. Uw dossier telt meer dan 50 mails, dus om hier te moeten lezen dat wij niet correct communiceren lijkt ons net wat overdreven. Betreft de sluiting die we volgens u reeds in ons bezit hadden, deze was niet compleet. Het manco onderdeel werd nageleverd. U heeft trouwens enkele dagen geleden een datum gekregen voor deze afwerking, nog voor u dus deze review had neergeschreven.

Wij betreuren dus deze review en de éénzijdigheid van de inhoud daar wij u telkens correct hebben geïnformeerd.

Voor alle verdere inlichtingen blijven wij ter beschikking.

Mvg
KwadrO klantendienst

Van bij het eerste contact met Philippe…

Van bij het eerste contact met Philippe voelde ik meteen vertrouwen: duidelijke uitleg, correcte afspraken en een aanpak die echt gericht was op mijn noden. De opvolging verliep professioneel en transparant, met regelmatige updates waardoor ik altijd goed op de hoogte was.

Het plaatsingsteam heeft uitstekend werk geleverd: stipt, vakkundig en met oog voor detail. Alles werd netjes afgewerkt en de werf werd proper achtergelaten. Ik waardeer vooral hun vriendelijke houding en de zorg waarmee ze te werk gingen.

29 augustus 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had. Fijn dat de duidelijke uitleg, correcte afspraken en professionele aanpak u bevielen. We waarderen uw feedback over het plaatsingsteam en hun oog voor detail. Dank voor uw vriendelijke woorden! Hartelijke groet, KwadrO Leuven

Totaalrenovatie

Voor onze totaalrenovatie van ramen en deuren kozen we voor Kwadro Leuven, en we zijn tot nu toe heel tevreden met onze keuze. De werken zijn volop in uitvoering en alles verloopt vlot en professioneel. We zijn bijzonder blij met de gekozen kleuren en materialen, die volledig aansluiten bij onze verwachtingen en de stijl van de woning. De begeleiding door klantadviseur Philippe geeft veel vertrouwen in een mooi eindresultaat. Tot nu toe alleen maar lof!

23 augustus 2025

Wouter,
Wat fijn te horen dat jullie tot nu toe zo tevreden zijn met de renovatie van jullie ramen en deuren door Kwadro Leuven! We zijn blij dat de werken vlot verlopen en de gekozen kleuren en materialen aan jullie verwachtingen voldoen. We waarderen de positieve feedback over de begeleiding en kijken uit naar een mooi eindresultaat. Bedankt voor het vertrouwen! Hartelijke groet, KwadrO Leuven

Onlangs een nieuwe voordeur gekocht bij…

Onlangs een nieuwe voordeur gekocht bij Kwadro Leuven en we zijn heel tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contact werden we uitstekend begeleid door Philippe, die met veel kennis en geduld meedacht over de juiste keuze. De plaatsing verliep vlot en netjes, met veel oog voor detail. De deur past perfect bij onze woning en is mooi afgewerkt. Ook de opvolging na de plaatsing gebeurde correct en professioneel.

22 augustus 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe voordeur! We zijn blij dat de begeleiding, plaatsing en opvolging naar wens waren. Bedankt voor uw positieve feedback over onze service en aandacht voor detail. Mvg, KwadrO Leuven

Philippe heeft heel veel tijd genomen…

Philippe heeft heel veel tijd genomen om ons alles goed uit te leggen. Wij zijn tevreden over de dienstverlening en de deskundige uitleg. Wij zijn tevreden over Kwadro Leuven.

20 augustus 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Fijn te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met deskundige uitleg. We zijn blij dat u tevreden bent over onze diensten in Leuven. Bedankt voor de positieve feedback! Hartelijke groet, KwadrO Leuven

Heel tevreden

Heel tevreden over zowel de kwaliteit van de ramen, het verkoopstraject met Nico, de plaatsing alsook de service naverkoop. De moeilijke plaatsing van de screens hebben ze perfect opgelost. Ze dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel.

5 augustus 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Wat fijn te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, het traject, de plaatsing en de service. We zijn blij dat de moeilijke plaatsing van de screens perfect is opgelost. Bedankt voor de positieve feedback! Hartelijke groet, KwadrO Leuven

Kwadro Herent kent zijn vak

Philippe van Kwadro Herent kent duidelijk zijn job. Duidelijke antwoorden en vertaalt de wensen naar het geadviseerd product. Kortom zeer professioneel! Een aanrader.

31 mei 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over de professionele aanpak en duidelijke communicatie. Bedankt voor uw aanbeveling! Mvg, KwadrO Leuven

Heel vriendelijk

Zeer duidelijk, snel en vriendelijk. Philippe heeft ons heel goed geholpen.

31 mei 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw vriendelijke woorden! Mvg, KwadrO Leuven

Super goed geholpen door de verkoper…

Super goed geholpen door de verkoper van Herent Nico Bracké.
Levertermijn liep iets uit maar er werd alles op alles gezet om nog te leveren voor het bouwverlof.
Top en aanrader dus!

7 mei 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de service die je hebt ontvangen van onze verkoper in Herent. We waarderen het dat je de extra inspanningen die geleverd zijn om de levering voor het bouwverlof te realiseren, hebt opgemerkt. Hartelijke groet, KwadrO Leuven

dank aan de medewerkers van Kwadro

dank aan de medewerkers van Kwadro !
van het opstellen van de offerte tem de plaatsing is alles tip top verlopen
ongezien goede service
een aanrader!

7 april 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Graag gedaan Ilse, dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Mvg, KwadrO Leuven

Uitstekende service en vakmanschap!

Wij zijn zeer tevreden over de service van KwadrO bij het vervangen van onze voordeur. De deur werd veel eerder geplaatst dan de oorspronkelijk gecommuniceerde levertermijn, wat een aangename verrassing was. De afwerking is van hoge kwaliteit en de communicatie verliep zeer vlot gedurende het hele proces. Wij raden KwadrO ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele service!

6 maart 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Leuven

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen bij het vervangen van uw voordeur. Mvg, KwadrO Leuven