Geen communicatie tussen de diensten, werfleider is tijdens de werken onbereikbaar. Contacteerde me pas 3 weken later nadat ik zelf meermaals heb gebeld. Afwerking beneden alle peil maar geen oploss... Toon meer
Bussestraat 44, 2840 Rumst, BE
Ik zou graag via mijn verhaal de titel van review even willen toelichten. Ik had een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Twee dagen na de ondertekening kreeg één van de kinderen een serieuze tege... Toon meer
Vanaf de offerte tot en met de goede afwerking zijn we heel tevreden. Goede organisatie, planning en dikke pluim voor de plaatsers. Niets was hun teveel en heel harde werkers. In december 2023 he... Toon meer
We zijn zeer hartelijk ontvangen door Pieterjan in KwadrO Rumst,heel duidelijke info en tips die we bij de concurrenten niet gekregen hebben . Gisteren is ook de technisch opmeter langs geweest , heel... Toon meer
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Bussestraat 44, 2840, Rumst, België
10 Januari om 15h.00 werd alles opgemeten voor een offerte nieuwe deur & ramen + gevelisolatie & crepi (Kwadro werkt hiervoor samen met de Gevelgroep).
Mijn offerte kreeg ik echter niet opgestuurd via email, ik moest deze in de showroom afhalen om op die manier ook kennis te maken met hun producten was de uitleg.
31 Januari werd me voorgesteld en dus was ik op die dag in de showroom.
Na een korte rondleiding werden me de offertes overhandigd met wat extra informatie en de vraag of ik hiermee instemde.
Toen ik echter vroeg om bedenktijd kon dat echter plots niet meer.
Als ik niet onmiddelijk tekende werd de offerte vanaf 1 februari liefst 10% duurder!
Vermits dit om een gezamenlijke prijs van + € 27000 ging heb ik dan ook geweigerd.
Ik vraag me af wat Kwadro bezielt om iemand 21 dagen na de opmetingen uit te nodigen in de showroom voor de offerte om hem vervolgens het mes op de keel te zetten, tekenen of 10% duurder.
Kwestie van gebrek aan respect naar de klant toe kan dit tellen!!!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
De communicatie met Pieterjan Vangrunderbeek verliep heel vlot. Ze hielden hun aan hun afspraken en tot hiertoe zijn we supercontent!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Professionele communicatie, vriendelijk, beleefd. Ramen beantwoorden aan de verwachtingen, zeer klassevolle uitstraling.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Offerte heel uitgebreid en alles inclusief. Oplevering binnen de afgesproken termijn. Alles zoals gevraagd.

prima levering
beantwoord aan al mijn wensen
vriendelijk
correcte
snelle levering
duidelijke uitleg op gestelde vragen
netjes afgewerkt

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Een tijdje geleden heb ik beslist om mijn huis meer energiezuinig te maken. Pieterjan Vangrunderbeek gaf mij een zeer goede deskundige uitleg in het kantoor te Rumst. Dit zowel voor mijn ramen als voor mijn voorgevel. Dankjewel Pieterjan Vangunderbeek

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Zeer goede ervaring met kwadro Rumst. De gerant pieterjan vangrunderbeek gaf me direct een goed gevoel. Een zeer communicatieve, aangename en vriendelijke persoon die voldoende informatie gaf en zorgde voor een snelle service.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Pieterjan is bij ons langs geweest voor het opmeten en bespreken van de offerte. Het waren elke keer aangename afspraken. De offerte die we mochten ontvangen waren we ook heel tevreden over.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Super tevreden van de snelle levering en plaatsing van de ramen. Goede service van bij verkoop tot oplevering van de werken.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Professionele begeleiding van bij de offerte tot en met de montage. Plaatsing door een snel en accuraat werkend team. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. De gebruikte materialen zijn degelijk en kwaliteitsvol. Een absolute aanrader !

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Zeer goede service en heel behulpzaam ,werken alles correct en mooi af
Top team

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Snelle service alles mooi afgewerkt en elke dag opgekuist door de mannen

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Zeer goede en snelle service, goede opvolging van begin af aan en komen wanneer afgesproken.
Zeer tevreden over onze nieuwe ramen en voordeur.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Kwaliteit van de geplaatste ramen en deuren was zeer goed. Afspraken werden stipt nagekomen. Het plaatsingteam werkte proper en vlug. Er was zeer weinig beschadiging aan de bestaande binnenbepleistering. Na de plaatsing werd alles mooi opgekuist. Kan Kwadro aan iedereen aanbevelen.