KwadrO Ramen en Deuren - Rumst Reviews 78

4,4

Bussestraat 44, 2840 Rumst, BE

Ik zou graag via mijn verhaal de titel van review even willen toelichten. Ik had een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Twee dagen na de ondertekening kreeg één van de kinderen een serieuze tege... Toon meer

Vanaf de offerte tot en met de goede afwerking zijn we heel tevreden. Goede organisatie, planning en dikke pluim voor de plaatsers. Niets was hun teveel en heel harde werkers. In december 2023 he... Toon meer

1. Ramenleverancier
  2. Deurenwinkel
  3. Deurenleverancier
  4. PVC-ramen leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Bussestraat 44, 2840, Rumst, België

4,4

Uitstekend

Slechte communicatie en afwerking

Geen communicatie tussen de diensten, werfleider is tijdens de werken onbereikbaar. Contacteerde me pas 3 weken later nadat ik zelf meermaals heb gebeld. Afwerking beneden alle peil maar geen oplossing. Buitenklink op deur vergeten en daar moest ik dan nog 4 maanden op wachten.

22 april 2026

Beste,

Wij betreuren ten zeerste dat wij deze review mogen ontvangen. Daar wij naar onze mening alles correct hebben opgeleverd. Op de buitenklink was het inderdaad langer wachten, hier waren wij helaas ook afhankelijk van de levertermijn van onze leverancier.

Is een werf waar de eindklant niet tevreden was over onze binnen afwerking, en omdat we dit niet veranderd hebben, is ze ontevreden.

Ook naar binnenafwerking toe, hebben wij al het mogelijke gedaan. Zelfs enkele gratis interventies hebben wij voorzien.

Voor alle bijkomende inlichtingen blijven wij ter beschikking.

Mvg
KwadrO Rumst

Dankje Joran ,heel duidelijk.

Dankje Joran ,heel duidelijk.

25 maart 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Fijn dat we zo duidelijk konden zijn. Hartelijk dank voor de mooie woorden en de positieve feedback. Mvg, KwadrO Rumst

Pieterjan is zeer fijn in omgang

Pieterjan is zeer fijn in omgang, duidelijke informatie.

21 februari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn dat de informatie helder was en de omgang prettig is bevallen. Dank voor uw feedback! Mvg, KwadrO Rumst

Heb al een heel aangenaam ervaring

Heb al een heel aangenaam ervaring.
Bedankt Joran
Top kwaliteit en zeer professioneel

21 februari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn dat uw ervaring zo aangenaam was! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over onze kwaliteit en professionaliteit. Mvg, KwadrO Rumst

Teleurstellende service en gebrekkige opvolging

Mijn ervaring was allesbehalve positief. Door een fout heb ik eerst een maand zonder raam gezeten, wat bijzonder ongemakkelijk was.

Na de uiteindelijke plaatsing merkte ik bovendien nog verschillende beschadigingen en tekortkomingen op. In plaats van een vlotte oplossing te krijgen, moest ik telkens zelf achter de communicatie aan.

Wanneer je een mail stuurt, krijg je geen antwoord. Pas als je een week later zelf belt, komt er reactie. Deze manier van werken zorgde voor veel frustratie en onnodige stress.

Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd voordat alles volledig in orde was. Het eindresultaat is uiteindelijk oké, maar het hele traject en de gebrekkige communicatie maken dat ik geen positieve ervaring overhoud.

6 februari 2026

Stijn Gielis,

Het spijt ons te horen over uw negatieve ervaring. We betreuren de fout waardoor u een maand zonder raam zat en de daaropvolgende beschadigingen. We vinden het jammer dat de communicatie niet vlot verliep en dat het vier maanden duurde voordat alles in orde was. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen evalueren om dit in de toekomst te voorkomen. Dank u voor uw tijd en moeite om dit met ons te delen. Mvg, KwadrO Rumst

Een bedrijf met een hart voor mensen

Ik zou graag via mijn verhaal de titel van review even willen toelichten.
Ik had een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Twee dagen na de ondertekening kreeg één van de kinderen een serieuze tegenslag te verwerken. Ik kon alleen financieel helpen en moest de overeenkomst met Kwadr’O stopzetten. Er werd op een heel begripvolle manier gereageerd en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen.
Dank hiervoor!

5 februari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn om te horen dat we in deze moeilijke situatie tot een passende oplossing konden komen. We zijn blij met uw positieve woorden en danken u hartelijk voor de feedback. Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Pieterjan kwadro

Pieterjan heeft alles heel gedetailleerd uitgelegd en onze vragen zorgvuldig beantwoord. Hij gaf ons de tijd om de offertes te bespreken.

17 januari 2026

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat we de tijd namen om uw vragen te beantwoorden. Dank u wel voor uw feedback! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Nieuw badkamerraam

Onlangs een bestelling geplaatst bij Kwadro Rumst voor een nieuw raam in onze badkamer. Pieterjan is zeer ervaren en denkt actief mee. Wij zijn zeer tevreden!

17 december 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met het nieuwe raam en de service! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel! hartelijke groet, KwadrO Rumst

Kennis van zaken

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg van de aangekochte deuren.

16 december 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn dat u tevreden bent met de vriendelijke ontvangst en uitleg over de deuren! Bedankt voor uw positieve feedback. Mvg, KwadrO Rumst

2e maal klant en even tevreden! Dankjewel Joran

Wij zijn al klant bij kwadro en zijn zeer tevreden van de plaatsing.
Joran heeft alles goed voorbereid en zijn tijd genomen om alles goed te bekijken.

Ook de binnenafwerking is tiptop in orde

Dankjewel KwadrO & Joran

16 december 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de plaatsing en afwerking. We waarderen uw positieve feedback enorm en danken u voor uw vertrouwen in ons. Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Na vorig jaar een nieuwe voordeur te…

Na vorig jaar een nieuwe voordeur te laten plaatsen door kwadro terug gekozen voor zekerheid en mij laten bijstaan door Pieterjan. Dank u voor de de goede raad.

9 december 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Fijn te horen dat u opnieuw voor ons gekozen heeft en dat u tevreden bent met de begeleiding. We waarderen uw vertrouwen en de positieve feedback enorm! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Bedankt Joran

Bedankt Joran voor de goede service, we zijn heel blij met uw hulp en advies.

2 december 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn dat we u goed van dienst konden zijn met ons advies. Dank voor uw vriendelijke woorden! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

prima in orde

Al van het begin werden wij prima begeleid door Pieterjan met de offerte .Al onze vragen werden goed beantwoord.
Goed op tijd werden we op de hoogte gebracht van de levering en plaatsen van onze 2 ramen ( zelfs vroeger dan ze hadden gezegd ) . Toen alles af was werden werd ons vriendelijk gevraagd om mee gaan te kijken of alles in orde was . En ja hoor alles was prima afgewerkt en netjes opgeruimd en geborsteld . Dus ja wij zijn super blij met alles.
Vrg
Rudy en Lutgard

21 november 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de begeleiding, de tijdige levering en de plaatsing van uw ramen. We zijn blij dat alles prima afgewerkt en netjes opgeruimd was. Bedankt voor uw feedback! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Ze zijn heel vriendelijk en professioneel

Veel dank aan PieterJan die heel veel moeite heeft gedaan om onze afspraken soepel te laten overlopen en met een goede oor voor wat ik nodig had. Echt top.

22 november 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn om te horen dat onze inspanningen om aan uw wensen te voldoen zo gewaardeerd worden. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Dank voor de mooie woorden! Mvg, KwadrO Rumst

Supergoed ontvangen bij Kwadro door…

Supergoed ontvangen bij Kwadro door Pieterjan Vangrunderbeeck. Hij doet dat zeer professioneel voor de aankoop voor onze ramen en voordeur.
Grtjs Carla en Eddy

13 november 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn dat jullie zo'n goede ervaring hadden bij de aankoop van jullie ramen en voordeur. We zijn blij met jullie positieve feedback en danken jullie hartelijk! Mvg, KwadrO Rumst

We zijn zeer hartelijk ontvangen door…

We zijn zeer hartelijk ontvangen door Pieterjan in KwadrO Rumst,heel duidelijke info en tips die we bij de concurrenten niet gekregen hebben . Gisteren is ook de technisch opmeter langs geweest , heel profesdioneel en heel vriendelijk . Top KwadrO !!! Fam Serneels uit Boom

22 oktober 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Wat fijn te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hadden met de duidelijke uitleg en professionele opmeting. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en danken jullie voor de mooie woorden! Mvg, KwadrO Rumst

Ik heb een volledige en uitstekende…

Ik heb een volledige en uitstekende uitleg gekregen van Pieter-Jan Van Grunderbeek. Tijdens het voorstellen van de offerte is er ruim tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.

31 mei 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Fijn te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met een duidelijke uitleg en uitgebreide beantwoording van uw vragen. Bedankt voor uw feedback! Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Joran top hulp toffe jongen

Joran van Kwadro is een gedreven ondernemer die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Zijn vermogen om klantbehoeften te vertalen naar maatwerkoplossingen maakt hem bijzonder. Met zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en focus op duurzame waarde levert hij altijd uitstekende resultaten. Joran is een betrouwbare en inspirerende partner voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit

5 april 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en innovatie die we bieden. Uw complimenten over Joran's vermogen om klantbehoeften te vertalen naar maatwerkoplossingen zijn zeer waardevol voor ons. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service en resultaten te bieden. Mvg, KwadrO Rumst

wij zijn zeer warm en goed onthaald…

wij zijn zeer warm en goed onthaald door joran snel geholpen en zeer tevreden van de service

5 april 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Het is fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad. We zijn blij dat u zo goed geholpen bent en dat u tevreden bent met de service. Hartelijke groet, KwadrO Rumst

Pieter Jan is een toffe verkoper

Pieter Jan is een toffe verkoper, zeer goede informatie gekregen Mooie toonzaal en lekkere koffie gekregen. DIKKE PROFICIAT.

18 februari 2025

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad in onze showroom. Hartelijke groet, KwadrO Rumst