Bussestraat 44, 2840 Rumst, BE
Ik zou graag via mijn verhaal de titel van review even willen toelichten. Ik had een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Twee dagen na de ondertekening kreeg één van de kinderen een serieuze tege... Toon meer
Vanaf de offerte tot en met de goede afwerking zijn we heel tevreden. Goede organisatie, planning en dikke pluim voor de plaatsers. Niets was hun teveel en heel harde werkers. In december 2023 he... Toon meer
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Bussestraat 44, 2840, Rumst, België
Geen communicatie tussen de diensten, werfleider is tijdens de werken onbereikbaar. Contacteerde me pas 3 weken later nadat ik zelf meermaals heb gebeld. Afwerking beneden alle peil maar geen oplossing. Buitenklink op deur vergeten en daar moest ik dan nog 4 maanden op wachten.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Pieterjan is zeer fijn in omgang, duidelijke informatie.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Heb al een heel aangenaam ervaring.
Bedankt Joran
Top kwaliteit en zeer professioneel

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Mijn ervaring was allesbehalve positief. Door een fout heb ik eerst een maand zonder raam gezeten, wat bijzonder ongemakkelijk was.
Na de uiteindelijke plaatsing merkte ik bovendien nog verschillende beschadigingen en tekortkomingen op. In plaats van een vlotte oplossing te krijgen, moest ik telkens zelf achter de communicatie aan.
Wanneer je een mail stuurt, krijg je geen antwoord. Pas als je een week later zelf belt, komt er reactie. Deze manier van werken zorgde voor veel frustratie en onnodige stress.
Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd voordat alles volledig in orde was. Het eindresultaat is uiteindelijk oké, maar het hele traject en de gebrekkige communicatie maken dat ik geen positieve ervaring overhoud.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Ik zou graag via mijn verhaal de titel van review even willen toelichten.
Ik had een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Twee dagen na de ondertekening kreeg één van de kinderen een serieuze tegenslag te verwerken. Ik kon alleen financieel helpen en moest de overeenkomst met Kwadr’O stopzetten. Er werd op een heel begripvolle manier gereageerd en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen.
Dank hiervoor!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Pieterjan heeft alles heel gedetailleerd uitgelegd en onze vragen zorgvuldig beantwoord. Hij gaf ons de tijd om de offertes te bespreken.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Onlangs een bestelling geplaatst bij Kwadro Rumst voor een nieuw raam in onze badkamer. Pieterjan is zeer ervaren en denkt actief mee. Wij zijn zeer tevreden!

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Vriendelijke ontvangst en goede uitleg van de aangekochte deuren.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Wij zijn al klant bij kwadro en zijn zeer tevreden van de plaatsing.
Joran heeft alles goed voorbereid en zijn tijd genomen om alles goed te bekijken.
Ook de binnenafwerking is tiptop in orde
Dankjewel KwadrO & Joran

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Na vorig jaar een nieuwe voordeur te laten plaatsen door kwadro terug gekozen voor zekerheid en mij laten bijstaan door Pieterjan. Dank u voor de de goede raad.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Bedankt Joran voor de goede service, we zijn heel blij met uw hulp en advies.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Al van het begin werden wij prima begeleid door Pieterjan met de offerte .Al onze vragen werden goed beantwoord.
Goed op tijd werden we op de hoogte gebracht van de levering en plaatsen van onze 2 ramen ( zelfs vroeger dan ze hadden gezegd ) . Toen alles af was werden werd ons vriendelijk gevraagd om mee gaan te kijken of alles in orde was . En ja hoor alles was prima afgewerkt en netjes opgeruimd en geborsteld . Dus ja wij zijn super blij met alles.
Vrg
Rudy en Lutgard

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Veel dank aan PieterJan die heel veel moeite heeft gedaan om onze afspraken soepel te laten overlopen en met een goede oor voor wat ik nodig had. Echt top.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Supergoed ontvangen bij Kwadro door Pieterjan Vangrunderbeeck. Hij doet dat zeer professioneel voor de aankoop voor onze ramen en voordeur.
Grtjs Carla en Eddy

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
We zijn zeer hartelijk ontvangen door Pieterjan in KwadrO Rumst,heel duidelijke info en tips die we bij de concurrenten niet gekregen hebben . Gisteren is ook de technisch opmeter langs geweest , heel profesdioneel en heel vriendelijk . Top KwadrO !!! Fam Serneels uit Boom

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Ik heb een volledige en uitstekende uitleg gekregen van Pieter-Jan Van Grunderbeek. Tijdens het voorstellen van de offerte is er ruim tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Joran van Kwadro is een gedreven ondernemer die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Zijn vermogen om klantbehoeften te vertalen naar maatwerkoplossingen maakt hem bijzonder. Met zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en focus op duurzame waarde levert hij altijd uitstekende resultaten. Joran is een betrouwbare en inspirerende partner voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
wij zijn zeer warm en goed onthaald door joran snel geholpen en zeer tevreden van de service

Antwoord van KwadrO Ramen en Deuren - Rumst
Pieter Jan is een toffe verkoper, zeer goede informatie gekregen Mooie toonzaal en lekkere koffie gekregen. DIKKE PROFICIAT.