Treeplank en een carburateur besteld
Treeplank en een carburateur besteld, de levering was snel en zoals verwacht.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Treeplank en een carburateur besteld, de levering was snel en zoals verwacht.
Communicatie is NUL. Die is er domweg niet.
De telefoon wordt nooit opgenomen en e-mail of via facebook wordt ook niet beantwoord.De klantenservice zou volgens de website zeven dagen per week tot 23:00 uur open zijn. Ja, maar alleen is daar blijkbaar niemand.
De geleverde producten voldoen aan alle verwachtingen en werden snel geleverd. Er werd een link naar tracktrace gemaild, alleen ontbrak het nummer in de link en kon je niet traceren waar je pakket uithangt. De code proberen op te vragen heeft dus ook geen zin.
Het zal een prima bedrijf zijn, maar communiceren moeten ze nog leren.
onderdeel besteld, en precies aangegeven voor type scooter.
Levering duurde lang. Verkeerde onderdeel binnen gehad.
Na het weekend (4 dagen later) aangegeven dat dit niet juiste onderdeel was. Zou terug gebeld worden (tot 3 keer toe gebeld en nog steeds niet terug gebeld) Boze mail gestuurd, en ik mocht het onderdeel terug sturen, geld zou terug overgemaakt worden. Terug gestuurd nog in de originele verpakking ongeopend. Geen geld terug gehad weer boze mail. en weer een mail. Besteld eind Juli, nu halve wegen september nog steeds geen geld terug, ben allen extra verzend kosten kwijt met deze actie, en zit zonder product. Volgens hun heeft de Kymco dealer die mij deze scooter verkocht heeft een niet origineel onderdeel geleverd. Hoewel op elke website die ik van kymco dealers kan vinden dit onderdeel (hitteschild bij uitlaat) hetzelfde is. Dus ook hun advies kan ik niet serieus nemen.
Voor 15.00 besteld betekende volgende werkdag in huis!