Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kynologica – Ekspertise, innovation og kompromisløs kvalitet til din hund Hvem er Kynologica? Hos Kynologica lever vi efter mottoet "We Know Dogs". Vi er ikke blot en forhandler af hundeprodukter; vi er et videnscenter baseret på dyb faglighed og en passion for at forbedre hundes livskvalitet. Vi henvender os til både den kvalitetsbevidste private hundeejer og professionelle aktører i branchen, herunder hundeklubber, opdrættere og specialforretninger. Vi mener, at alle hunde fortjener det bedste, uanset om de er familiehunde eller arbejdshunde. Fundamentet bag vores succes: 25 års erfaring Kynologica er grundlagt af Rie Ravn, hvis ekspertise danner rygraden i alt, hvad vi foretager os. Med over 25 års praktisk erfaring med hunde og et imponerende CV med mere end 400 gennemførte kurser inden for blandt andet hundens ernæring, osteopati og holistisk pleje, sikrer Rie, at Kynologica altid er på forkant med den nyeste viden. Denne omfattende indsigt betyder, at alle produkter i vores sortiment er nøje udvalgt, testet og godkendt ud fra de højeste standarder for sikkerhed og effektivitet. Vores specialiserede produktserier: Vi har udviklet og udvalgt specifikke serier, der hver især adresserer vigtige aspekter af hundens sundhed og trivsel: NaturalRaw – Ærlig ernæring: Vores serie af råfoder er baseret på 100% rent kød uden unødvendige fyldstoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Det er naturlig kost, som understøtter hundens fordøjelse, energiniveau og generelle sundhed på den mest naturlige måde. NaturalMind – Mental stimulering: Under vores legetøjsserie NaturalMind finder du innovative løsninger som Grantræet™ og Majstangen™. Disse er designet til at aktivere hunden mentalt, fremme sund tyggeadfærd og sikre mange timers sikker og stimulerende leg. Mental aktivering er essentielt for en harmonisk hund, og NaturalMind gør det nemt for ejeren at tilbyde netop dette. NaturalBalance – Holistisk velvære: Dette er vores serie af kosttilskud, hvor vi fokuserer på at skabe balance i hundens krop. En vigtig nyhed i denne serie er vores 7% CBD olie til hunde, som er fremstillet med fokus på renhed og korrekt dosering. CBD olie kan støtte hunde i mange forskellige livssituationer og bidrage til øget velvære og ro. Vores mission og vision Vores mission er at tilbyde innovative produkter, der gør en mærkbar forskel. Vi ønsker at være den foretrukne partner for hundeejere, der søger tryghed og dokumenteret kvalitet. Når du handler hos Kynologica, køber du ikke bare et produkt – du køber ind i et univers af viden, hvor vi ser på hunden som en helhed. Vi vælger kun produkter, som vi personligt kan stå inde for, og som bidrager positivt til dyrets sundhed. For os er det personlige engagement og den faglige integritet det vigtigste, fordi vi ved, at glade og sunde hunde skaber glade familier. Kontakt os Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for vejledning baseret på vores mangeårige erfaring? Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan give din hund de bedste forudsætninger for et sundt og stimulerende liv.
Contactgegevens
Avnøvej 69, 6100, Haderslev, Denemarken
- info@kynologica.dk
- kynologica.dog
Mensen keken ook naar
Geen reviews
Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.
Lees meer over geverifieerde reviews.