L-mobi: stille wijziging van voorwaarden
Ik had een abonnement bij L-mobi gekocht met de intentie om mijn nummer langdurig te kunnen gebruiken met minimaal verbruik, zoals ik eerder heb aangegeven. Helaas kwam ik er al snel achter dat L-mobi stilletjes de voorwaarden had gewijzigd, waarbij ze van gebruik en opwaarderen waren overgestapt naar alleen opwaarderen. Het bleek dat meerdere mensen hier last van hadden gehad.
Toen ik contact opnam via e-mail om opheldering te krijgen over deze wijziging, werd ik simpelweg verwezen naar de voorwaarden. Echter, ik had nooit een update ontvangen over deze verandering, waardoor ik verrast en teleurgesteld was. Het voelt oneerlijk dat de voorwaarden zijn gewijzigd zonder dat ik hiervan op de hoogte ben gebracht.
Als gevolg van deze onverwachte wijziging ben ik overgestapt naar een nieuwe provider. Ik moet echter wel vermelden dat ik tijdens mijn tijd bij L-mobi geen serviceproblemen heb ondervonden. De daadwerkelijke dienstverlening was acceptabel, maar het stilletjes wijzigen van de voorwaarden hebben mijn vertrouwen in L-mobi geschaad.
Samenvattend kan ik zeggen dat ik teleurgesteld ben in de wijziging van de voorwaarden zonder adequate communicatie vanuit L-mobi. Het gebrek aan transparantie heeft ervoor gezorgd dat ik mijn abonnement heb beëindigd en naar een andere provider ben overgestapt.
L-mobi abonnement: Teleurstellend/ stille wijziging van voorwaarden zonder communicatie.
Klantenservice van L-mobi: Onbevredigend/ verwees naar de voorwaarden.
Servicekwaliteit: Acceptabel/ geen serviceproblemen ondervonden tijdens mijn verblijf bij L-mobi.