Oplichting
A.u.b. dit zijn dropshippers, ik heb precies dezelfde pet GRATIS gekregen bij een andere site, enige verschil is de naam die erop staat. Trap niet in deze domme “merken” 80 euro?!?! Ze leveren niet, reageren niet.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mooie en goeie kwaliteit pet en komt in een hele mooie verpakking.
Vreselijk!
Pet zou binnen 3 werkdagen binnen zijn, ik heb 3 weken gewacht! Het was een verjaardagscadeau maar die verjaardag is ondertussen al geweest. De pet wil ik daarom retourneren maar het is onmogelijk om contact op te nemen. Inmiddels heb ik al 4x geprobeerd te mailen maar nergens wordt op gereageerd.
KOOP HIER NIET!
Ik heb eerst besteld daarna de reviews gelezen, grootste fout ooit. Heb mijn product nog steeds niet ontvangen na 1week en ik betaal voor zogenaamd “express shipping”. contact via mail gezocht meerdere keren geen reactie erop gekregen dan start ik maar een chargeback.
Na bijna een maand nog steeds niet mijn bestelling ontvangen.
Producten retour gestuurd omdat deze van zeer lage kwaliteit waren. Het retourneren ging al op een ouderwetse ingewikkeld manier. Nadat de producten bezorgd waren moest ik zelf meerdere malen contact opnemen met. En nog steeds heb ik mijn geld niet binnen.
Bedrijf claimt op de site levering in Nederland binnen 5 dagen maar bij DHL krijg ik nog steeds de melding dat ze na 12 dagen het pakket nog niet ontvangen hebben. Ik heb al meermaals gemaild en kreeg hierbij ook de belofte dat ze het snel gingen oppakken, nu 5 dagen verder en nog steeds heeft DHL nog niks ontvangen.
Doordat de pet waterdicht is hoef ik me geen zorgen meer de te maken dat mijn haar nat wordt als het regent. Vooral als je niet altijd een paraplu bij je hebt.
Spijt dat ik hier heb besteld. Er is geen communicatie. Vorige week besteld. Ik krijg alleen automatische mailtjes dat het pakket bijna dhl is maar voor de rest niks. Expres ruim van te voren besteld ivm vakantie. Nou die petten mogen ze houden. Nooit meer! Koop ergens anders waar je niet voor verassingen staat.
Bestelling nog niet eens ontvangen en het duurt nu al meer dan 6 dagen!
Betreft een Nederlands gevestigd bedrijf.
Bestel de petten bij Concept R en ik gok dat je ze wel op tijd binnen krijgt.
Update: In ieder geval de petten gekregen na 10 dagen.
Bestelling duurde veel te lang voordat arriveerde telkens aan de praat gehouden met automatische mailtjes waar je niks aan hebt, op mails die ik stuurde kwam geen reactie. Beter ergens anders bestellen waar je binnen 1/2 werkdagen je spullen hebt