Retro game console besteld bij Senna & Donny van Laccido.nl. Bleek niet te werken. Betaalde retour gedaan en vervolgens niks meer gehoord en afgelopen 2 maanden een reactie proberen te krijgen. Niks.... Toon meer
Op 31/1 bestelde ik 2 gamepads. Deze kwamen na melding hier (!!!) na 1 maand uiteindelijk aan. Datzelfe weekend cadeau gedaan met vertraging omdat ze op verjaardag er nog niet waren en toes... Toon meer
Makkelijk,snel,veilige betaling mogelijkheden en een goed product gekocht via Laccido. Ben zeer tevreden met mijn aanschafte game console (gameboy) Ook de terug koppeling op een door mij... Toon meer
Ik was sceptisch over het product omdat je veel reclame krijgt met producten van Gameconsole. en heb hem binnen gekregen binnen 5 tot 10 werkdagen en het bevalt me uitstekend. net pokemon blue geprobe... Toon meer
Laccido.nl is jouw online bestemming voor innovatieve, stijlvolle en praktische producten die het dagelijks leven een stuk eenvoudiger én leuker maken. Onze missie is om kwaliteitsproducten te bieden tegen de beste prijzen, met een focus op klanttevredenheid en duurzaamheid. Wat ooit begon aan de keukentafel is uitgegroeid tot een webshop waar passie voor kwaliteit en zorgvuldige selectie centraal staan. Bij Laccido.nl vind je een breed assortiment, van handige gadgets en woonaccessoires tot producten die inspelen op technologie en duurzaamheid. Wij staan voor betrouwbaarheid, snelle levering en een uitstekende service.
meander 251, 6925MC, Arnhem, Nederland
- info@laccido.com
- laccido.nl
Nostalgiepad!
Nostalgiepad!! is een geweldige gameconsole ik kan er zelf Nintendo ds games op spelen

Antwoord van Laccido
Heel blij met de nostalgiapad
Heel blij met de nostalgiapad! Gigantisch veel spellen, super blij mee! Jammer dat ik deze niet eerder had, had mijn relatie kunnen redden!

Zeer mooi product!
Een tijdje geleden een mooi beeldje gekocht, en ben zeer tevreden of de kwaliteit van het product!

Antwoord van Laccido
Mega blij met mijn aankopen!!
Mega blij met mijn aankopen!!! 2 producten besteld, snelle service en duidelijke communicatie!

Antwoord van Laccido
Laccido.nl heeft mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen
De website is prachtig vormgegeven en ontzettend gebruiksvriendelijk. Het assortiment is divers en biedt voor ieder wat wils, met producten van hoogwaardige kwaliteit die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.
Wat Laccido.nl echt onderscheidt, is de persoonlijke service. De klantenservice is snel, behulpzaam en duidelijk gericht op klanttevredenheid. Ik had een vraag over een product en werd vriendelijk en deskundig geholpen. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik bij de juiste webshop aan het winkelen was.
De levering was razendsnel en de producten waren zorgvuldig verpakt. Het is duidelijk dat er veel aandacht wordt besteed aan elk detail, van bestelling tot bezorging.
Ik kan Laccido.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare webshop met uitstekende service en een prachtig aanbod. Hier winkelen is een genot! 🌟

Laccido een echte aanrader
Laccido.nl is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van kwaliteit, betrouwbaarheid en een fijne winkelervaring. Vanaf het moment dat je de website bezoekt, straalt alles professionaliteit en klantgerichtheid uit. De overzichtelijke lay-out en gebruiksvriendelijke navigatie maken het eenvoudig om te vinden wat je zoekt.
De productbeschrijvingen zijn gedetailleerd en eerlijk, wat vertrouwen wekt bij het doen van een aankoop. Bovendien is het assortiment zorgvuldig samengesteld, met een focus op zowel stijl als functionaliteit. Het is duidelijk dat Laccido.nl aandacht besteedt aan de wensen van haar klanten.
Een ander groot pluspunt is de snelle en efficiënte klantenservice. Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord, en je voelt je echt gehoord als klant. Ook de levering verloopt vlekkeloos: de bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd.
Al met al biedt Laccido.nl een uitstekende winkelervaring, en ik zou het zonder twijfel aanraden aan vrienden en familie. Een dikke 10 voor deze webshop! 🌟

Makkelijk,snel,veilige betaling…
Ben zeer tevreden met mijn aanschafte
game console (gameboy)
Ook de terug koppeling op een door mij gestelde vraag mbt het product was erg snel en klantvriendelijk beantwoord.
Jullie hebben er een nieuwe consument bij!
R.c

Antwoord van Laccido
Ik wacht nog steeds 18 januari duurt…
Ik heb dit gekocht voor 56 euro maar bij shein is het te voor 26 euro kijk alles na nooit meer