Bestellen en niks ontvangen …
Ik wacht al lange tijd op mijn bestelling maar nog niks ontvangen. 2x gemaild maar hoor niks meer. €95,- overgemaakt. Als ik deze reviews eerder had gelezen had ik hier niks besteld. Wees dus gewaarschuwd!!
Lacoste is a French company, founded in 1933 by tennis player René Lacoste and André Gillier.
Madison Avenue 551, 10022, New York, Verenigde Staten
Bestellen en betalen gaat heel makkelijk op een overzichtelijke webshop, maar daarna wordt het stil. Na een ruime week nog geen bestelling en geen informatie, daar moet je zelf achteraan. Vervolgens snel antwoord vanuit de klantenservice dat mijn pakket binnen een week komt vanwege het slechte weer in Frankrijk. Echter 2 weken later blijkt mijn pakket gewoon weg. Klantenservice gied bereikbaar en behulpzaam, echter wordt er nu een onderzoek ingesteld dat 30 werkdagen zal kunnen duren, 6 weken 😳.
Ondertussen ben ik mijn geld kwijt en heb ik geen Lacoste truien. Bij Zalando opnieuw besteld, binnen 3 dagen in huis 👌.
Ik kreeg online een trui binnen, met een gat in de mouw. Al meer dan een mand ben ik met Lacoste aan het communiceren, telkens komen ze met dezelfde soort vragen. Ik was een groot Lacoste fan, maar die liefde is aardig bekoeld. Erg slecht als je zo met klanten omgaat!!
Had 18 december 4 pakjes met ondergoed besteld en met de levering kreeg ik er maar 2
23 december heb 24 december gelijk gebeld en er werd gezegd er staat nog een levering doe op 29 december opgestuurd wordt daar was ik ik blij mee
29 december gebeld en toen heb ik een flinke afknapper gehad er werdt gewoon voor dief uitgemaakt en moest een erewoord geven anders zouden er juridische stappen genomen worden
En dat voor 2 pakjes
Heb inmiddels heel veel van lacoste gekocht maar met deze reactie is mijn plezier nu best over
Dus wat mij betreft geen lacoste meer
Retour gedaan zou geld terug krijgen. 4,5 keer op de mail te horen gekregen dat het is betaald. Elke keer zou er wat mis zijn gegaan en nu heb ik 2 maanden later nog niks. Ben er moe van. Ga nooit meer op de webwinkel bestellsn. Alleen nog in spanje in de winkel. Dan kan ik het tenminste fysiek regelen. Dit is geen service abnormaal. Ben er moe van en heb nu geen trui en geen geld. Ze spelen gewoon met de klanten
Een gloednieuwe trui wat extreem gekrompen is met normaal wassen op 30 graden. Klantenservice komt met helemaal niks tegemoet. En dat terwijl ik garantie heb volgens klantenrecht. Ik had een brutale vlerk aan de telefoon. Daarbij is de klantenservice steeds gesloten op de werktijden die op de website staan vermeld. Je betaald voor een designer merk en je krijgt er Wibra kwaliteit voor terug! En een grote mond kun je krijgen terwijl je duizenden euro’s hebt achtergelaten bij deze oplichters!
Al meerdere keren gemaild en gebeld met wrs Frankrijk ( jongen sprak gebrekkig Engels)
zou terug gebeld worden, mijn bestelling is buiten mij om niet geleverd maar gelijk retour gegaan waardoor ik nota bene geen verjaardag cadeau had. Nu moet ik wel de verzendkosten betalen
dat dacht ik dus niet!!
Zeer slecht service, niet te bereiken en geen reacties van hét krokodillen team
Er kan altijd iets fout gaan, maar de opvolging is gewoon top, kan niet anders zeggen.
Situatie ; er liet tot 2 maal toe een stiksel los van mijn zwarte polo, tot 2 maal toe direct een nieuwe met excuses. Nu alles in orde, gewoon een compliment Lactose
Ik kocht een sport broek twv van 150+ euro, ik glee er eenkeer uit in een gymzaal en gelijk een gaatje................
Duurt meer dan een maand om je refund te ontvangen. Shippen dure producten met goedkope franse postbedrijven. Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar, zoals op de website wel vermeld staat. Slechste service ooit voor een duur merk.
De slechts service en bezorg systeem ooit gezien. Ik heb betaald voor verschillende producten. Na een week wachten. Helaas wij zijn jouw pakket kwijt geraakt en nu zijn wachten wij Lacoste dan kan nog 5 extra dagen lang duren. Wat een oplichterei
Tot 2 keer toe slippers gekocht van €45,- die naar 20 keer dragen doorscheuren.
Als je hier pas na de 2e keer om klaagt en een paar nieuwe slippers verwacht word je eerst 2 weken lang van het kastje naar de muur gestuurd.
Om uiteindelijk te horen te krijgen dat ze er helemaal niks mee doen en dat je het maar uit moet zoeken met de winkel waar je ze gehaald hebt.
Die winkel produceert ze niet die winkel is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit.
Al met al een hele knullige en kinderachtige reactie en service van een groot merk als La Coste.
Ze zijn door hun omgang en reactie een grote klant kwijt.
Ik heb op 11 mei een bestelling gedaan van 190 euro en die kwam maar niet. Steeds kreeg ik een sms van een pakketdienst uit frankrijk in het frans en wat bleek hij werd weer teruggestuurd.
Er stond een verkeerde letter achter postcode ipv NN stond er NB maar adres etc alles klopte en een paar weken ervoor is er ook een pakket afgeleverd en andere keren ervoor ook! Met het zelfde verkeerde postcode op het pakket.
Nu ineens ging het niet goed en werd het pakket zonder te vragen weer opgestuurd naar NL en inmiddels weer teruggestuurd naar Frankrijk.
Ondertussen wordt je van het kastje naar de muur gestuurd voor DPD en Lacoste klantenservice. Ze zeggen bij dpd pakket is nooit voor de 2e keer ingeleverd alleen label was geprint en lacoste zegt het is wel afgeleverd bij dpd en het is weer onderweg terug en u krijgt u geld terug !!
Het is 9 juni inmiddels dus bijna een maand zit je op je pakket te wachten! Niemand van dpd die eens gaat bellen hoe zit het of even googled op het adres of even lacoste belt of lacoste belt on of mailt ons!!
Echt waardeloze service ! Heb 3 dgn geleden nav telefoongesprek met klanten service klacht ingediend en zou binnen 48 uur antwoord hebben nou tot nog toe helemaal niets ! Ik was een goede klant van ze kreeg een mail dat ik bij de exclusive members hoorde vanaf nu ! Nou als dit zo blijft dan bekijken ze het maar met hun lacoste beter bij goede bedrijven bestellen !!
in een maand voor 500 eur besteld en dan zo'n behandeling krijgen !! schaam je lacoste !!
Wat een gare bezorging hebben hun je besteld een trainingspak eindstand komt er een week later dat er een vertraging is niet hier bestellen maar zalando!
Echt een kenkerr bedrijf je besteld een trainingspak en dan is hij in een keer out of stock en houden ze je geld in