3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

bedonderd

ik heb hier een lader besteld een paar maanden geleden, maar deze nooit ontvangen
ik heb meerdere klachten ingediend, gemaild en geklaagd
maar ik hoor niks van ze

29 september 2014

Opgelicht!

Bestelling geplaatst, maar niet ontvangen.

Is inmiddels twee weken geleden.. Zal wel nietmeer komen

17 september 2014

opgelicht!

ook ik heb een samsung s5 oplader besteld 3 dagen geleden. € 12,94 betaald, maar nooit meer iets gezien/gehoord!!

21 augustus 2014

Oplichters!!!!

Ik heb 09-07-2014 bijwebshop Nutville onder order17396 een i-phone oplader besteld!Ik lig al een paar weken in het ziekenhuis en mij oplader is kapot geteden met mijn bed..,Mijn oplader gereden heb ik in het ziekenhuis hard nodig!!!Baal enorm want de oplader is wel betaald 12,94 ,maar heb ik nooit ontvangen!!!Ik hoop dat deze oplichters gepakt worden,ik kan op dit moment geen aangifte doen helaas maar ga dit wel doen!!! Schandalig en beneden peil om geld af te troggelen en niks af leveren!!!Ik raak zo langzamerhand het vertrouwen in de mensheid kwijt en ga niet bellen om vervolgens een torenhoge rekening te krijgen van de telefoon.Hoop dat deze mensen flink aangepakt worden en dat er veel negatief dingen op internet komen via dit en via Facebook!!!weg met dat nep bedrijf!!!mensen Nutville zal wel aan een keukentafeltje geregeld worden!!!

23 juli 2014

Laderwebshop c.q. Nutville = oplichting

Op 8 mei 2014 een bestelling geplaatst bij Laderwebshop te Pijnacker/Nootdorp. Deze order met nummer 16538 is nooit geleverd. Diverse emails gestuurd; geen reactie. Contact kan ook via een peperduur betaalnummer; dat -zo blijkt- meestal niet wordt opgenomen. Inmiddels loopt een politieonderzoek. Diverse benadeelden, waaronder ik, deden aangifte. Is een zaak van lange adem, maar oplichters moeten aangepakt. Een rondje op het internet levert al gauw honderden slechte ervaringen op. Zie ook de Facebookpagina In Actie tegen Laderwebshop.

21 juli 2014

Oplichters

Ook ik heb besteld , betaald , en wacht nu ook inmiddels ruim 3 weken op een lader die op voorraad zou zijn !!!

18 juli 2014

waardeloos!!!

lader besteld, betaald, niks ontvangen, gebeld, mail gestuurd, geen gehoor, ik snap niet dat na zoveel gedupeerde hier niks mee gedaan wordt? ik ga in ieder geval verdere stappen ondernemen ......

23 april 2014

Laderwebshop het Oplichters bedrijf

Laderwebshop het Oplichters bedrijf waar je wel goederen voor je telefoon kan bestelen en betalen maar waarvan je niets ontvangt en waar mee contact legen bijna onmogelijk is.

Door dat mensen zich aan sluiten bij de facebook Pagina In Actie Tegen Laderwebshop door deze leuk te vinden kunnen we als netwerk mensen behoeden tegen het leed van Laderwebshop.

Wist je dat op klacht.nl zijn vanaf 9 februari 2012 tot 12 april 2014 maar liefst 501 klachten gemeld.
klachtenkompas.nl heeft 3 pagina’s met klachten.
gsmwebshops.nl 120 negatieven recensies en 1 positieven recensie.
thuisvergelijken.nl 216 beoordelingen bijna alles negatieven.
Trosradar 329 berichten Negatief en vele E-mails over Oplichting.
Opgelicht 8 klachten op internet en vele E-mails over Oplichting.
Maar er zijn vast nog VEEL meer klachten omdat vele mensen hun klacht niet melden !

Daarom vraag ik de Rechte Voor Laderwebshop of u alstublieft uw klacht wil melden en ga alstublieft aangifte doen bij de politie!
Vind de Facebook Pagina, Actie Tegen Laderwebshop leuk want samen staan we sterk om lader Webshop te stoppen en mensen leed te besparen.

Heeft u informatie over lader webshop maar durft u het niet naar de politie door te spelenlaat het dan aan mij weten dan ga ik er mee naar de politie.

Hoogachtend
de Rechter voor Laderwebshop

13 april 2014

Wel betaald geen spullen

Vorige week 3 opladers besteld en nu nog niet binnen wel al betaald. Net een mail gestuurd ben benieuwd naar de reactie. Als ik de berichten hier lees vrees ik dat er geen opladers mijn kant op komen.

6 februari 2014

Oplichters

Bestel niet bij laderwebshop wel betaald niks ontvangen, niet eens een orderbevestiging.
Zijn telefonisch alleen bereikbaar voor €0,80 pm en er verandert niks...

26 november 2013

WEL BETAALD, GEEN LADER!

Betaald via iDEAL, lader nooit ontvangen!
IK zie hierboven dat het vaker gebeurd!
BESTEL NIET BIJ DEZE OPLICHTERS.
Je krijgt er spijt van.

29 oktober 2013

LEVERT SPULLEN MET TWIJFELACHTIGE HERKOMST EN IS NADIEN ONBEREIKBAAR!

Ik kocht een Samsung batterij, die na 1 week werd geleverd i.p.v. de aangegeven termijn van 1-3 dagen. Bij openmaken bleek de verpakking om de batterij verdacht kreukelig en ingescheurd. Over de merknaam Samsung was een zwart tapje geplakt. De contactpunten waren twijfelachtig en de batterij was halfvol. Na eerste keer laden was hij sneller leeg dan de oude batterij die er al 2 jaar in zit.
Klantenservice 5 maal gebeld, wordt niet opgenomen, 3 x gemaild geen bericht.
Reclameren heeft dus totaal geen zin ze zijn onbereikbaar en reageren niet.
Ze hebben vast wat te verbergen anders zouden ze wel open kaart spelen.
Mijn advies: KOOP NIET BIJ Laderwebshop.nl

25 oktober 2013
Toon reviews in alle talen. (20 reviews)