Bonus świecił jako aktywny, a Rise of Olympus pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Lees wat reviewers zeggen
Had an issue with an expired bonus code, but support manually credited the promotion within three minutes flat.
Ustawiłem pauza konta, a kasa kasyna i tak przyjęła kolejną wpłatę. Limit był widoczny w profilu, więc nie wiem czemu ekran wypłaty go zignorował. Na innym ekranie o 7:24.
Czekałem w live chat, miałem już niską pozycję, a strona wróciła do loginu. Payout dalej wisiał, więc cały czas poszedł w nic. Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Ustawiłem pauza konta
Ustawiłem pauza konta, a kasa kasyna i tak przyjęła kolejną wpłatę.
Limit był widoczny w profilu, więc nie wiem czemu ekran wypłaty go zignorował.
Na innym ekranie o 7:24.
Free spiny widziałem w lobby
Free spiny widziałem w lobby, po loginie licznik pokazał zero. Timer promocji działał dalej, a czat wkleił ogólny regulamin lol Kolejny refresh o 11:00 nic nie dał.
KYC znów zażądało pliku
KYC znów zażądało pliku: PDF z adresem
Ticket #42244 dostał tylko automatyczny update
Konto nagle stanęło w złej walucie po…
Konto nagle stanęło w złej walucie po aktualizacji, a saldo wyglądało zupełnie inaczej, zanim zrozumiałem, co się stało. Średnia zabawa w środku sesji.
Ulubione się nie zapisują
Free spiny widziałem w lobby
Free spiny widziałem w lobby, po loginie licznik pokazał zero. Timer promocji działał dalej, a czat wkleił ogólny regulamin:(W kasie był czas 15:55, w mailu coś innego.
Zmiana limitu depozytu nie miała…
Zmiana limitu depozytu nie miała godziny, tylko mętny komunikat w profilu. Przy kasynie to za mało, bo timing ma znaczenie. ponownie po 15 minutach
Na telefonie w kasie dostępne inne…
Na telefonie w kasie dostępne inne metody płatności niż na kompie.
Historia transakcji była pusta na LTE w…
Historia transakcji była pusta na LTE w pociągu, a laptop pokazywał wypłatę. Jedno konto kasyna, dwa różne widoki. Case #70230 ma status open i zero treści.
Grałem w Crazy Time
Grałem w Crazy Time, a licznik wagering prawie nic nie doliczył. Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry. Ticket #33973 dostał tylko automatyczny update.
Warunki bonusu w zakładce promocji i w…
Warunki bonusu w zakładce promocji i w regulaminie to dwie różne wersje
W jednej obrót x40, w drugiej x30. Której mam wierzyć
wypłata zablokowana po weryfikacji
Starburst jest w wyszukiwarce
Starburst jest w wyszukiwarce, klikam i nic się nie otwiera.
kasa na telefonie pokazuje inne metody…
kasa na telefonie pokazuje inne metody niż na laptopie. Na kompie był Skrill, na mobilnym już nie, a ja akurat byłem poza domem.
KYC znów zażądało pliku
KYC znów zażądało pliku: screen wpłaty.
Ten sam dokument miał już status approved, a wypłata nadal stoi bez listy braków.
Drugi ekran pokazał ten sam błąd o 14:29.
rachunek za prąd wrócił jako nowa…
rachunek za prąd wrócił jako nowa prośba KYC, chociaż sprawa miała approved. W kasie wypłata dalej nie drgnęła. Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu. super.
Grałem w Big Bamboo
Grałem w Big Bamboo, a licznik wagering prawie nic nie doliczył. Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry. Zobaczyłem to ponownie po 17 minutach
Mail od supportu przyszedł po nocy
Mail od supportu przyszedł po nocy, ale ignorował ID rundy slotu. Pytałem o brak w historii gry, dostałem akapit o depozytach i link do FAQ 15 bez zmian.
Zapytałem o brakujące free spiny
Zapytałem o brakujące free spiny, dostałem odpowiedź o obrocie bonusu. Kamil z supportu chyba w ogóle nie przeczytał, o co pytam
Time-out był aktywny w profilu
Time-out był aktywny w profilu, ale login do kasyna nadal działał. Panel pokazał saved, a potem zachował się jakby ustawienia nie było. starszej przeglądarce.
Dit is Trustpilot