Update: Het is opgelost en doordat ik wel heel tevreden ben met het product wel 5 sterren. :) Ik ben erg blij met de wimper serum zelf, maar er is een kapot wimper borsteltje bezorgd. En ik krij... Toon meer
Na 12 weken gebruik zijn mijn wimpers al wel wat gegroeid, hopelijk snel nog meer resultaat!
Alles om jou natuurlijke zelf mooier te maken!
Nederland
Vraagt klanten om een review
Het heeft lang geduurd voordat ik resultaat zag maar nu zie ik wat verschil dus ik ga gewoon door!
Duidelijke website en snelle levering. In 8 weken tijd heb ik de wimpers die ik wilde!
Ik gebruik de serum nu een maand en ben heel tevreden met het resultaat! Mijn wimpers zijn een stuk langer en voller geworden. Echt een aanrader.
Update:
Ik ben erg blij met de wimper serum zelf, maar er is een kapot wimper borsteltje bezorgd. En ik krijg met geen mogelijkheid contact met de klantenservice. Diverse keren contactformulier ingevuld en zelfs een bericht op Instagram gestuurd. Maar geen reactie.

Antwoord van Lady Legacy
Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke communicatie.
Serum irriteert niet. Ik gebruik het nog te kort om het resultaat te beoordelen, maar tot zover
alleen maar positief.
deze gekocht maar weet echt nog niet of echt werkt

Antwoord van Lady Legacy
Dit was mijn eerste bestelling bij lady legacy. Alvast een dikkkkkke pluim betreft de snelheid van de levering. Die was top en correct. Aangaande het bestelde wimperserum kan ik helaas nog geen oordeel vellen na amper één week in gebruik, maar gezien de vele positieve reacties heb ik er reeds goede hoop op.

Antwoord van Lady Legacy
het product was makkelijk te bestellen, en meteen de volgende dag binnen. de wimperserum is makkelijk aan te brengen, maar het irriteert de huid rond de ogen wel als je het overtollige product niet weghaalt. dit wist ik overigens pas na een mailtje, misschien ook handig om op de verpakking te vermelden. verder kan ik na een week gebruiken over het resultaat (nog) niet veel zeggen, maar ik heb wel het idee dat mijn wimpers minder snel uitvallen.

Antwoord van Lady Legacy
Komt erg snel binnen. Kreeg helaas een allergische reactie, m’n ogen werden helemaal rood helaas. Dit is wel weer goed gemaakt, doordat ik een mailtje heb gestuurd en m’n geld geld terug heb gekregen. De service is top.

Antwoord van Lady Legacy
Nog even afwachten of het serum gaat werken. (ik had wel wat irritatie aan de oogleden de eerste dagen)
De levering was snel .

Antwoord van Lady Legacy
Producten die ook echt werken!
Ik ben ontzettend tevreden over Lady Legacy. Wat mij het meest opvalt, is dat de producten niet alleen doen wat ze beloven, maar ook echt veilig en huidvriendelijk zijn. De ingrediëntenlijsten zijn transparant en vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen en sulfaten, wat een geruststellend gevoel geeft. Na een paar weken gebruik merkte ik al verschil.
Het is duidelijk dat dit bedrijf kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien zijn de producten dermatologisch getest, wat extra vertrouwen geeft. Dit is absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar effectieve cosmetica zonder zorgen over de impact op je huid! 💖

Antwoord van Lady Legacy
Ik heb een wimperserum gehaald voor mijn nicht! Dit was een cadeau voor kerst en dit stond op haar verlanglijstje. Ze was er heel erg blij mee en ze is heel erg benieuwd naar het resultaat

Antwoord van Lady Legacy
Ik gebruik het product nu een aantal maanden en mijn wimpers zijn echt een stuk voller en langer. Daarnaast krijg ik veel vragen over de lengte van mijn wimpers en dan geef ik aan dat het door het gebruik komt van dit wimperserum. Zeker een aanrader!

Antwoord van Lady Legacy
Wow vaker een serum gebruikt maar deze werkt echt heeel snel! Had het idee zelfs dat ik al na een paar dagen verschil zag!

Antwoord van Lady Legacy
Mijn wimpers zijn nog nooit zo mooi lang geweest! Het werkt echt!

Antwoord van Lady Legacy
Lady Legacy staat voor professionaliteit en kwaliteit. De oprichters zijn echt gepassioneerd over wat ze doen, en dat zie je terug in het product. Heel tevreden!