Bedrijfsgegevens

1. Garenwinkel

Geschreven door het bedrijf

webshop med garn,hobby,køkken og mange andre produkter.Vi sender inden for 24 timer med gls.Vi svarer på både mail og tlf.Du kan også finde vores fysiske butik i Odense.

4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Hurtig og god service

Jeg stod og manglede garn fra et bestemt parti, og de svarede mega-hurtigt på min mail. Håndtering og forsendelse var hurtig og uden problemer.
Vil klart anbefale denne webshop.

10 april 2026

Antwoord van Lagersalgdanmark

Hej Helle. 1000 tak for bedømmelsen.
Vi gør alt for at hjælpe vores kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte vare der desværre kom frem med…

Købte vare der desværre kom frem med skade.
Reklamerede og fik svar 2 min. at der ville blive fremsendt ny.
Og har fået ny uden skade :)
Super service.

8 april 2026

Antwoord van Lagersalgdanmark

1000 tak for din bedømmelse :)

Super kundeservice/support

Super kundeservice/support. Leveringstid fuldt ud som lovet, endda lidt hurtigere, og da jeg modtog en vare der var defekt, var Lagersalgdanmark lynhurtige til at fremsende ny vare uden hverken bøvl, besvær eller yderligere udgift.

Dét er suveræn kundeservice, og en sådan weboplevelse ligger derfor naturligvis helt i toppen af, hvad man kan forlange, og klart et sted, jeg kan anbefale.

Katrine er iøvrigt også hurtig til at svare på mail, eller tlf. Og det er en mangelvare mange andre steder, hvor man tit venter dage, før der er hul igennem. Så tak til hende/jer! Har allerede lagt en ordre mere efter denne gode oplevelse.

11 juli 2025

Antwoord van Lagersalgdanmark

Tak for de fine ord om vores service.

Ok oplevelse

Ok oplevelse. Jeg bestilte garn og da der var rabat når man bestiller 10 nøgler, bestilte jeg 40 nøgler. Jeg ville ønske at nøglerne var pakket i poser af 10 stk, fordi forsendelses posen altid går i stykker. Der skete dog ingen skade på selve garnet, men en ekstra pose ville være en ekstra sikkerhed. Bortset fra det er jeg fuldt tilfreds.

25 januari 2023

Altid super fin service

Altid super fin service, og de er lyn hurtige til at svare hvis man henvender sig til dem

Køber 95% af alt mit garn og og jeg bruger meget garn

19 januari 2022

Hej Bente
Tak for din respons, vi håber du er glad for dit garn.
Lagersalgdanmark.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.