Bedrijfsgegevens

3. E-commerceservice
  4. Veevoerfabrikant
  5. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Laikapet är en svensk nätbutik med ett tydligt fokus på hundar och deras välmående. Vi grundades med en enkel idé, att erbjuda ett bättre, mer genomtänkt alternativ för hundägare som söker kvalitet, tydlighet och trygghet när de handlar till sina fyrbenta vänner. I ett hav av lågkvalitativa återförsäljare vill vi sticka ut genom att vara specialiserade, kunniga och personliga. Hos oss hittar du hundmat, snacks och tillbehör från noggrant utvalda varumärken som uppfyller höga krav på näringsinnehåll, funktion och transparens. Vi tror inte på att bara sälja så mycket som möjligt Vi tror på att sälja rätt produkter till rätt hund. Därför erbjuder vi tydlig information om innehåll, användningsområde och vilka behov varje produkt lämpar sig för. Vi uppdaterar regelbundet vårt sortiment för att möta nya krav och trender inom hundhälsa och vi prioriterar alltid produkter som är fria från onödiga tillsatser. För oss är kundservice lika viktigt som produkterna vi säljer. Vårt team finns tillgängligt för att guida dig till rätt val, svara på frågor och ge stöd oavsett om du är ny hundägare eller har lång erfarenhet. Vi vet att många uppskattar en smidig och pålitlig upplevelse, därför har vi utvecklat en hemsida som är snabb, enkel att använda och fungerar lika bra på mobil som dator. Vi erbjuder även snabba leveranser och smidiga returer. Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att vara ärliga, konsekventa och alltid sätta hundens bästa i första rummet. När du handlar från Laikapet kan du känna dig trygg i att vi gjort förarbetet åt dig. Vi är här för att göra det enklare att vara en bra hundägare.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

2,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utebliven leverans och får ingen…

Utebliven leverans. Har försökt få kontakt men får ingen återkoppling.

2 juni 2025
Logo Laikapet

Antwoord van Laikapet

Hej Sarah!

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse med utebliven leverans och bristande återkoppling – det är absolut inte den service vi strävar efter att ge.

Vi vill gärna lösa detta så snabbt som möjligt för dig. Vi har även varit tidigare i kontakt ser jag här och vi ser att vi skickade en ny vara till dig eftersom fraktbolaget hade slarvat bort ditt paket. Vi ber verkligen om ursäkt för detta och hoppas kunna gottgöra dig. Kontakta gärna oss så ska vi ordna ihop någonting!

Vi hoppas få en chans att rätta till detta.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

29 april 2025
Review zonder uitnodiging
Logo Laikapet

Antwoord van Laikapet

Tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter snabb leverans, så det gläder oss att du är nöjd.

Dit is Trustpilot