Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve. Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hænder med Lakner. Jespe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Godt og seriøst tilbudsgivning, og ikke mindst hurtig og vigtigt... pligtopfyldende arbejde. tilbuddet lå i mail kort tid efter inspektionen af arbejdet, og Peter som udførte arbejdet gjorde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Så findes det altså: Et håndværkerfirma, der overholder alle aftaler! Jeg skulle have ordnet min stue efter nedrivning af en skillevæg og ringede til Lakner ApS efter min søns anbefaling. Tak til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har for en uge siden fået blændet en væg og skulle efterfølgende have udført noget male/spartlearbejde. Vi har brugt malerfirmaet Lakner. Vi har været meget tilfredse med arbejdet. Maleren - Steven... Toon meer
Røde Mellemvej 46, 2300, København, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mester maler Mette.
Udført mirakel på træt gammel fyrtræstrappe, står som ny.
I vores indgang BRYDE & SØNNER A/S
Så tak for det.

Antwoord van Malermester Lakner ApS
Vi fik på en formiddag ordnet vores loft til kip i vores ottekantede køkken. Ikke nok var der en del samlinger i fugerne, der trængte til en kærlig hånd, men Mette ordnede såvel fuger som loft til vores store tilfredshed. Så vores bedste anbefalinger herfra...

Antwoord van Malermester Lakner ApS
Maleren udviste overskud under arbejdet. Hun tog kontakt for at stille et spørgsmål. Alternativerne blev stillet klart op på en behagelig og venlig måde. Forløbet var professionelt og service-orienteret. En helt igennem positiv oplevelse.

Antwoord van Malermester Lakner ApS
for længe siden lagde jeg næsten 10000 kr. for maling af køkken på trods af fejl og en masse undskyldninger udbedrerede Lakner ikke fejlen han har højst sandsynlig fået en masse til at skrive positive kommentarer men hvis nogle er interesseret i af se hans arbejde er de velkomne til at skrive til mig så kan de selv se hvilken arbejde der udfører, Lakner egen kommentar var at jeg jo kunne gå i retten med mit søgsmål, det er dårligt arbejde til en høj pris så tænk dig om inden du beder Lakner male hos dig

Antwoord van Malermester Lakner ApS
Selv om der var mange bogreoler, det kunne virke uoverkommeligt at flytte, blev arbejdet med total afskrabning og maling af loft udført perfekt. Oprydningen bagefter var upåklagelig, og man kunne ikke se, der havde været håndværkere, hvis det ikke var fordi loftet strålede i al sin glans. Firmaet kan varmt anbefales til alle (og vi er ikke i familie med dem).

Antwoord van Malermester Lakner ApS
Absolut en anbefalelsesværdig maler, god service fra start til slut.
Allerede da vi skulle have et tilbud fik vi gode råd og idéer, som vi ikke selv havde tænkt på. Arbejdet blev udført med stort tilfredsstillelse, intet at klage over.

Antwoord van Malermester Lakner ApS
Jeg kan klart anbefale denne maler til andre. Har efterhånden fået Malermester Lakner til at stå for flere af projekterne i huset. Noget jeg synes der virkelig skiller dette malerfirma ud er deres pålidelighed. Den skinner igennem i alt. Fra at vende hurtigt tilbage på en henvendelse, overholde aftaler, give et ordentligt og fair tilbud, høj kvalitet i arbejdet og opfølgning på tilfredsheden for det udførte arbejde - det hele.
Har derfor ingen problemer med at give dette malerfirma 5 stjerner!

Antwoord van Malermester Lakner ApS
Vi har været rigtig glade for det malerarbejde som Peter Lakner har udført for os. Vi har fået malet hele lejligheden fra A til Z. Alt træværk er blevet sprøjtemalet, og det har givet et virkelig flot struktur, da træværket i forvejen var malet med pensel.
Endelig har vi også fået spartlet og filtet en skillevæg og en rørkasse i køkkenet. Fladerne er meget ensartede, og der er ingen synlige overgange.
Malerarbejdet er foretaget samtidig med en gennemgribende renovering af lejligheden, og vi har haft en god dialog om at indrette malerarbejdet efter de øvrige håndværkere.
De ekstra reparationer og spartelarbejde som de øvrige håndværkeres arbejde gav anledning til, har vi ikke betalt ekstra for. Vi har også fået malingrester til evt. småreparationer.
Alt i alt kan vi kun give Malermester Lakner de bedste anbefalinger.

Antwoord van Malermester Lakner ApS
2013.02.09 Skrevet af Steen NissenJeg kan på det varmeste anbefale Peter.
Han malede vores sommerhus udvendig til ug. Vi flyttede en tur hjem til privaten og tre dage efter vente vi tilbage til et nymalet hus, bortset fra at huset var flot, var det umuligt at se at han havde været der, ikke en eneste lille klat maling eller tegn på håndværker besøg.
Jeg ved godt hvem jeg ringer til næste gang jeg skal bruge en maler.
Vi har igen i Juni måned benyttet os af Peters super service. Mens vi var i vores sommerhus fik Peter nøglerne til privaten og da vi kom hjem var stue og gang malet. Igen perfekt arbejde og super oprydning.
Igen de bedste anbefalinger herfra.