in oude ervaringen altijd een goed casino geweest, hebben nu een nieuwe betalingsmanier en sinds dien is er een deposit missing bij mij, nu heb ik een leuk bedrag gewonnen wil ik deze uitcashen ma... Toon meer
Vandaag een leuk bedrag gewonnen. Dit was alweer even geleden. Lalabet verwerkt deze uitbetalingen normaal gesproken binnen 72 uur. Ik zal hier weer netjes een update over geven , en bij uitbetaling... Toon meer
Ik zou een refund ontvangen, maanden later nog altijd niks binnen. Met mij vele anderen. Casino Guru heeft mij proberen te helpen en zij geven aan niks te kunnen doen gezien Lalabet momenteel o... Toon meer
Refund. Sinds 15 januari wacht ik op een refund. Na meerdere e-mails, vertificaties en beloftes krijg ik geen enkele reactie meer. Ik hoop dat dit alsnog spoedig opgelost kan worden, anders zal ook... Toon meer
Lala.bet Casino is an online casino that offers a wide selection of games and bonuses for new and regular players. The platform is spectacularly designed and has a straightforward interface that makes it easy to access information and navigate the site. The casino is operated by Casbit Group N.V. and was founded in 2023, offering hundreds of games for a highly entertaining gaming experience. Players can choose from various banking options, including Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, e-wallets, and cryptocurrency, making deposits and withdrawals easy. Lala.bet casino features over 4,000 games from leading software providers such as Play'n GO, Yggdrasil, NetEnt, Elk Studios, Quickspin, Evolution Gaming, and Pragmatic Play, ensuring a high-quality gaming experience. The casino offers slots, card games, table games, and live dealer games. Slots fans can choose from classic, video, branded, and progressive jackpot games, special features, and bonus games. Table games include roulette, blackjack, baccarat, and poker, with different variations and betting limits, and live dealer games are also available. Lala.bet casino provides an exciting and diverse gaming experience, responsive support, and endless growth opportunities - more games, tournaments, and attractive offers. This is what makes it suitable for players from all over the world.
Curaçao
Tony He did wel and he helped me really good with everything

Antwoord van Lala.bet
Hallo, ik heb ongeveer een week geleden geld van mijn rekening afgeschreven en ik wacht nog steeds, ze blijven een aantal nutteloze dingen verzinnen om je af te leiden, ze geven je je geld niet, ze zeggen altijd dat je moet wachten, geloof niet ze, gebruik het verstand van je leugenaar, raak niet betrokken bij hen, ze blijven zeggen dat we op je geld wachten van de betalingsprovider, ze blijven zeggen dat we het geld niet hebben ontvangen, ik zeg: laat me het bankbewijs sturen van de geld dat ik heb gestort, dat is niet nodig. Ze zeggen leugens Kortom, als alles zich ontwikkelt, kom ik weer schrijven, blijf weg.

Antwoord van Lala.bet
Een mooi bedrag gewonnen en vervolgens word je account geblokkeerd zonder geldige reden. Dit casino is dus een en al fraude storten kan wel maar zodra je wint keren ze niks ui.

Antwoord van Lala.bet
Ik vind dit dus echt geen slecht casino. Ze betalen gewoon uit, maar duurt lang. Paar dagen. Ze zijn dus ook niet failliet zoals ik hier lees. Klantenservice kan beter. Voor de rest prima. Ik ben geen bot zie mijn andere recensies.

Antwoord van Lala.bet
Roulette en blackjack zijn hier top! Live dealers creëren de sfeer van een echt casino. Maar poker is minder indrukwekkend: er is niet veel keuze in limieten en tegenstanders spelen vaak te passief. De klantenservice is snel, maar kan niet altijd een probleem in één keer oplossen. Over het algemeen is het casino goed, maar voor pokerspelers zijn er betere opties.

Antwoord van Lala.bet
Dit casino is failliet verklaard op 04-12 door mijn advocaat Roelofs Bijlkerk te curacoa

Antwoord van Lala.bet
Vreselijke site nooit spelen hier
Ze laten je winnen betalen je uit , maar dan win je een groter bedrag en blokkeren je account.
Ze zeggen dan dat je 2 accounts hebt .
Wat helemaal niet is want de eerste keer hebben ze op dat account gewoon uit betaald.
Dan ga je naar de klantenservice die vertellen je dan waarom je geblokkeerd bent .
En dan stoppen ze gewoon de chat wat je ook zegt .
Het zijn dieven eersteklas ga er niet mee in zee!!!

Beste slachtoffers van Lalabet
Morgen 4 December is het zo ver Lalabet moet voorkomen in Curaçao hier word ook de moeder bedrijf Casbit erbij betrokken en Chacha.bet Voor ons Als slachtoffers is dit alleen maar positief om onze terug betaling terug te krijgen via de rechtbank in Curaçao
Ik stortte €300 op mijn account en besloot de slots uit te proberen. Binnen een uur had ik €900 op mijn balans. Het opnameproces verliep soepel, en het geld stond snel op mijn rekening. Het spelen is spannend en er zijn volop bonussen.
Het enige kleine minpuntje is dat de site soms iets sneller zou kunnen laden, maar over het algemeen is het een geweldige ervaring!!))

Antwoord van Lala.bet
Jenna helped me really good in the support i recommend this casino!

Antwoord van Lala.bet
Na een mail ontvangen te hebben dat lalabet 65 procent terug gaan betalen, zou ik een "settlement agreement" ontvangen binnen 1-2 weken. Na 2 weken heb ik meerdere keren een status update gevraagd en iedere keer werd er geantwoord dat ik geduld moet hebben. Inmiddels zijn we 4 weken verder en wordt er niet meer gereageerd op mijn mails en ook niet via de chat. Ik zie dat ze inmiddels zijn verhuisd naar Costa Rica. Ik hoop nog wel op een reactie en Ik ga tegelijkertijd nu uitzoeken welke stappen er genomen kunnen worden om een terugbetaling te kunnen krijgen...

Hoi allemaal,
Vandaag heb ik een email ontvangen met daarin een update vanuit Lalabet. Hierin wordt aangegeven dat binnenkort de licenties worden omgezet naar een andere licentie. Ook wordt hierin aangegeven dat mijn refund request hierdoor in gevaar komt, omdat de informatie op de agreement niet meer actueel zou zijn.
Degene die het bericht heeft gestuurd, beweert Robert van de Finance Department te zijn. Hij geeft aan dat hij kan helpen om mijn settlement agreement om te zetten naar een actuele agreement met de juiste informatie. Hiervoor vraagt hij een kleine “service fee”.
Het lijkt me belachelijk, nadat ze mij maanden hebben genegeerd, ze nu om een bijdrage vragen voor het actualiseren van mijn contract? Hebben anderen dit ook ontvangen? Graag een review plaatsen hier!
Misschien kunnen we een Telegram groep aanmaken hierover?

Antwoord van Lala.bet
Perfect, geen problemen mee en goeie odds en in ieder geval een goeie kans om daadwerkelijk te winnen. Uitbetaling netjes binnen 72 uur! Thanks lalabet, ure amazing!!

Antwoord van Lala.bet
Na alle recensies was ik toch best zenuwachtig of ik überhaupt mijn geld zou ontvangen maar ze hebben dit netjes uitbetaald. Het duurt inderdaad 72 uur en ik heb zojuist weer een leuk bedrag gewonnen dus ik hoop dat dit ook weer goed gaat met uitbetalen. :-) Voor nu 5 sterren.

Antwoord van Lala.bet
Zelfde verhaal, ook geen beloofde refund. Opgespeeld tot casino guru aan toe, ook daar reageert het bedrijf eenmalig met het verhaal van problemen met de betalingsprovider, om vervolgens alles te negeren. Casino guru heeft hun status verlaagd (deze stond eerst op uitstekend maar is gedaald tot het minimum) Geld gaan we niet zien, oplichters eerste klas. Waarschijnlijk straks uit de lucht en door onder chachabet

Antwoord van Lala.bet
Deze website betaald niet terug je winst!