Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min kæreste bestilte d. 8. februar en lampeskærm, hvor der på hjemmesiden stod levering 1–3 hverdage. Efter 2 uger uden levering kontaktede hun selv virksomheden og fik at vide, at levering før... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig nemt at bruge Lampeagentens hjemmeside. Gode lamper til gode priser. Jeg er vild med min Diablo gulvlampe Ø50, rød, hvid, sort. Og tak for den hurtige levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg besøgte spontant min 92 årige mormor og mens vi spiste påskeæg sagde hun, at hun forfærdelig gerne ville have en VP9. Hun havde allerede været forbi den lokale lampeforretning, men de forhandlede... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Søgte på nogle reservedele til en af vores PH5 lamper, og Lampeagenten dukkede op blandt annoncerne med en pris på 380 kr. Klart den billigste side, da de andre tager 505 kr for samme reservedele. I... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Lampeagenten.dk, ligger fysisk i Ringe på Midtfyn Vi har uddannet personale, der ved en masse om belysning, så har du brug for rådgivning om belysning så giv os et kald på 69171720. Vi har leveret service til tiden siden 1972, og har professionelt tilgang til belysning. Vi har et et særlig kendskab til belysning, pærer og designerlamper. Herunder specielt Louis Poulsen og alle deres designer, som f.eks. Poul Henningsen (PH), Arne Jacobsen og Verner Panton. Og derudover også mærker som Le Klint, &Tradition, Fritz Hasen, GUBI og alle de andre kendte mærker indenfor belysning. Vi har et stort udvalg af Designerlamper, både væglamper, gulvlamper pendler og udendørslamper m.m. Husk hos Lampeagenten, har vi prismatch, så ser du lampen på en tilsvarende dansk webshop så matcher vi som udgangspunkt prisen. Giv os et kald på 69171720 hvis du hat brug for hjælp til køb af din næste Designerlampe PH lampe, AJ lampe eller anden smuk belysning.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Annullere ordre, fordi de ikke har vare på lager.

Jeg købte nogle Philips Hue pære på Black Friday som stod til at skulle være på lager. Jeg tænker fedt og bestille dem. Jeg modtager så senere på aftenen en ordre bekræftelse. Jeg kan læse mig frem til på deres handelsbetingelser at der går 1-3 hverdage.
Så da jeg ikke har modtaget dem onsdag, vælger jeg at skrive en mail og spørge om der er sket en fejl. Jeg får et svare tilbage på at de er blevet udsolgt og de har bestilt nye hjem som skulle komme den 1-12 eller 2-12. Jeg modtager så en ny mail den 2-12 med at min ordre er blevet annulleret. Så nu har jeg valgt at ligge min tillid til dette firma og købe mine pære som var på tilbud, men nu kan jeg så gå ud og bruge 500 kr mere på samme antal, fordi de ikke er på tilbud længere.
Kan ikke anbefale at handle fra deres hjemmeside/webshop.

24 november 2022

Hej Kasper.
Tak for din anmeldelse her på trustpilot.
Vi er meget kede af den anmeldelse du har givet os, vi acceptere selvfølgelig du har givet os 1 stjerne, selvom vi mener 1 stjerne skal gives i tilfælde hvor man nærmest er blevet snydt og bedraget.
Da du bruger tid på at skrive anmeldelsen, så føler jeg samtidig, at vi har behov for at forsvare, hvorfor vi ikke helt syntes det er rimeligt.
Vi bekræfter det er korrekt, at vi desværre nåede at løbe tør for den Philips hue lyskilde og derfor ikke kunne nå at levere lyskilderne fra vores centrallager indenfor 1-3 hverdage, det skal vi være de første til at beklage.
Du sendte en mail 3 hverdage efter og vi beklagede, at lyskilderne var gået i rest og at vi ville få dem dagen efter. samme dag skrev du kort, at du ønskede at annullere din ordre, da du havde købt lyskilderne et andet sted.
Det er den korrespondance vi har at forholde os til, så snart du ønskede at annullere din ordre, tog vi selvfølgelig aktion på det og annullerede ordren og frigav det beløb der var reserveret på dit kort.
Jeg vil runde af med at sige, at vi ikke levede op til 1-3 hverdages levering, det skal ikke være en undskyldning, men i forbindelse med Black Friday er der bare ekstremt meget tryk på og ja derved skulle vi måske have skrevet vi kunne levere indenfor fx. 1-7 dage.
Når det er sagt, så er det, det eneste punkt vi føler, vi har fejlet på her, vi beklager endnu en gang, men håber og ønsker at du fremover når du anmelder en anden webshop husker at bruge hele skalaen fra 1 til 5 stjerner.
Dette var vores version.
Med ønsket om en god dag :-)
Vh Morten fra Lampeagenten

Godt sted at handle

Godt sted at handle. Købte en lampe fra Louis Poulsen som der var en reklamation på. Blev løst omgånede og ny sendt.
Kan anbefalde at købe lamper hos Torben

11 november 2022

Hej Henri
Tak for den fine anmeldelse og alle Stjernerne, det sætter vi meget stor pris på, jeg skal lade roserne gå videre til Torben :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte to PH 2/1 pendler tilbage i…

Jeg købte to PH 2/1 pendler tilbage i januar. De var ikke helt ens og efter lang tid, tog jeg mig endelig sammen til at kontakte Lampeagenten.
Jeg sendte billeder og fik besked på at sende glassene retur.
Jeg har nu modtaget nye glas til lamperne og de er virkelig flotte. Meget tilfreds og en super oplevelse med god service:-)

14 november 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Grethe, mange tak for den fine anmeldelse og alle stjernerne, det sætter vi meget pris på, vi håber vi kan betjene dig en anden gang :-)

Det spiller MAX

Det spiller MAX, nok den hurtigste levering nogensinde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 oktober 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Lone mange tak for alle stjernerne, dejlig anmeldelse at læse når man møder ind mandag morgen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt en lampe hvor der var den defekt fra fabrikanten. Ringede til dem og aftale jeg skulle sende nogen billeder. Under en time senere modtager jeg svar at en ny lampe er på vej og at jeg kan benytte den kasse den nye kommer til at sende den defekte retur med medfølgende returlabel.

5 september 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Peter, mange tak for din fine anmeldelse og beskrivelse, vi er glade for alle stjernerne :-)

fantastisk og effektiv service

Pakken ankom virkelig hurtigt. Derudover får man fantastisk og effektiv service ved henvendelse.

18 augustus 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Maria, mange tak for din fine anmeldelse og alle stjernerne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en fantastisk lampe

Jeg købte en fantastisk lampe , den var billig , godt indpakket , samt leveret efter 2 dage , det syntes jeg er fantastisk , så mange tak 👍😁 der handler jeg gerne igen

15 augustus 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Laila, mange tak for alle stjernerne og ikke mindst din beskrivelse, den sætter vi stor pris på.

Super hurtige professionel service

Super hurtige professionel service! Klart anbefale og ikke sidste gang jeg handler her.

15 augustus 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Phillip, mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner, det sætter vi meget pris på, vi glæder os til at servicere dig en anden gang :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode prise ør og fin service

Har nu købt 4 lamper hos Lampeagenten, alle til dn særdeles god pris og med hurtig og sikker levering. Kan kun være meget tilfreds.

12 augustus 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Mogens, tak for din fine anmeldelse vi samler på glade og tilfredse kunder som dig :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Giver Lampeagenten mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van Lampeagenten

Tak for alle roserne og de 5 stjerner, dejligt med varme anbefalinger fra vores kunder :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Pakket meget sikkert ind.

Antwoord van Lampeagenten

Hej Palle, tak for din anmeldelse alle stjernerne og din beskrivelse, den er vi meget glade for.

Gode produkter og priser

Gode produkter og priser - hurtig levering.

Antwoord van Lampeagenten

Hej Lene, tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på alle stjernerne og din beskrivelse af hvad du sætter pris på :-)

Hurtig service

15 juli 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Nancy, vi takker mange gange for din anmeldelse og alle Stjernerne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bredt udvalg af gode produkter og…

Bredt udvalg af gode produkter og hurtig levering.

14 juli 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Martin, mange tak for din fine anmeldelse, dejligt du kan lide vores udvalg og hurtige levering, vi er meget taknemmelig for anmeldelsen og de 5 stjerner :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte i går og modtog mine lamper i…

Bestilte i går og modtog mine lamper i dag. Det er godt nok i orden Tak for det. Virkelig god service. Alt er ok og pakket forsvarligt. Jeg er glad og vender helt sikkert tilbage

2 juli 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Susanne, mange tak for din fine anmeldelse, de 5 stjerne og ikke mindst din beskrivelse af oplevelsen ved at handle hos os.
Den sætter vi meget pris på :-)

Super betjening

Super betjening - service og hjælpsomhed.

20 juni 2022

Antwoord van Lampeagenten

Hej Susanne, mange tak for de 5 stjerner og din beskrivelse, vi er glade for at du sætter pris på vores service og hjælpsomhed :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og hurtig ekspedition.

Fin og hurtig ekspedition.
Blot synes jeg, det er forvirrende, at der både opereres med leveringsadresse (som ikke er der, hvor pakken skal leveres) og leveringsmetode (som er der, hvor pakken leveres).
Men hurtigt svar på mit spørgsmål.

20 juni 2022

Antwoord van Lampeagenten

Tak for stjernerne og tak for kritikken vedr. leveringsfelterne, det får vi kigget på :-)

Lees meer over geverifieerde reviews.