2,7

Slecht

Gekreukt lampenkapfolie ontvangen en ondanks beloften na half jaar nog geen geld retour!

In april 2019 lampenkapfolie besteld en ook binnen enkele dagen ontvangen. Het folie was echter helemaal gedeukt en dat kwam niet door de verzending, maar na een mailbericht met lampenmaken.nl bleek dat ik gewoon een aantal reststukken had toegestuurd gekregen, omdat een nieuw stuk niet op voorraad was. Ik zou het geld van het folie inclusief de verzendkosten terug ontvangen, maar dat kon even duren door familieomstandigheden.
Daar heb ik uiteraard begrip voor, maar inmiddels is het december 2019 en ondanks mailberichten, appjes, telefoontjes en zelfs het sturen van een tikkie geen reacties ontvangen en ook nog geen geld retour. Ik zal iedereen absoluut afraden om bij dit bedrijf te kopen en daarmee hoop ik als lampenkapmaker veel mensen te bereiken die ik dagelijks over de vloer krijg. Ontzettend slechte service, bijna ongelofelijk!

8 december 2019

Product niet ontvangen

Product niet ontvangen. 5 Weken geleden besteld en betaald, vervolgens niets meer gehoord. Heb meerdere e-mails gestuurd hierover, maar er komt geen reactie. Telefonisch is dit bedrijf ook niet bereikbaar. Je krijgt een voicemail met de mededeling dat er niet gereageerd wordt op ingesproken berichten en dat je een e-mail kunt sturen als je vragen hebt, maar daar wordt niet op gereageerd.
WAARDELOOS. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld.

9 augustus 2019

Prima

Top webshop. Bestelling geplaatst netjes geleverd binnen de opgegeven levertijd op de site.

15 april 2019

Een eenvoudige bestelling....

Het bestellen van een simpele fitting heeft niet geleid tot het ontvangen van het product binnen de opgegeven termijn. Een reactie kwam pas nadat ik de bestelling wilde annuleren, toen "was het net verzonden". Volgens Lampenmaken zijn er in ieder geval 10000 tevreden klanten. Maar mij zullen ze er niet terug zien.

12 april 2019

Antwoord van lampenmaken

Zoals op de productpagina te lezen is, is de levertijd 2-10 werkdagen op het bestelde product.. Deze order is gewoon daar binnen geleverd. Normaal gesproken gaat dat veel sneller, maar helaas lukte dat deze keer niet en hadden we de hele levertijd nodig. We hebben de verzendbevestiging verstuurd en als reply hierop kregen we een bericht van de klant dat hij deze wilde annuleren. Maar dat was na vijven en toen was de post helaas al weg.

onbetrouwbaar

waardeloze service.
houdt zich niet aan de afspraken.
levert niet, totdat er gereclameerd wordt.
na de levering van een verkeerd artikel ontwijkende respons.
na 1,5mnd nog geen oplossing, en geen geld geretourneerd.

onbetrouwbaar

23 januari 2019

Antwoord van lampenmaken

Wij hebben geen retour van u ontvangen. Als u het product retour stuurt, dan zullen wij het bedrag terugstorten.

Aangifte wegens oplichting

3 weken na de bestelling nog geen producten binnen. Ondanks dat ik herhaaldelijk telefonisch en mailcontact heb geprobeerd te krijgen heb ik geen respons gekregen. Het is voor mij nu tijd om aangifte te doen wegens oplichting.

31 mei 2018

Antwoord van lampenmaken

De levertijd op deze fittingen is 2-10 werkdagen. Dat staat ook op onze website. Door familie-omstandigheden is dit een week verschoven. We hebben de fittingen daarna direct verstuurd, maar het pakketje is aan de deur geweigerd. Na retour hebben we het bedrag terugbetaald. We zijn blij dat we onze 10.000e weborder hebben verwerkt deze maand en hopen dat onze klanten begrip kunnen hebben dat soms iets niet helemaal gaat zoals de bedoeling is.

Prima geholpen

Prima geholpen! Doordat DHL verkeerde informatie op hun track and trace hadden geplaatst en uiteindelijk het pakket hebben laten verdwijnen was ik behoorlijk geïrriteerd over deze slechte service van DHL. Na een prettig telefoongesprek met iemand van lampen maken hebben ze een nieuw pakket verzonden, pakket had ik toen met 2 dagen in huis. Fijn dat het zo opgelost is.

10 februari 2018

Antwoord van lampenmaken

Dankjewel! Af en toe gaat er wat mis met de verzending van pakjes en dat duurde in jouw geval zo lang dat het ons beter leek alvast een nieuw pakket op te sturen.

Lampenmaken.nl heeft mooie oplossingen.

Lampenmaken.nl heeft mooie oplossingen.
Ik kon voor mijn slaapkamer armaturen niet de goede maat kap vinden.
Bij Lampenmaken.nl de ideale oplossing gevonden: fitting verkleiners,
daardoor kon ik de kapjes die ik mooi vond toch kopen.
Perfect.
Snelle reactie en verzending.
Aanrader.

7 februari 2018

Goede kwaliteit, maar levertijd is wat langer dan ik gewend ben

Misschien de langere levertijd van het lampfolie bij de factuur meesturen. Heb er bij de pagina bij de bestelling overheen gelezen en dan duurt het wel lang. Was wel blij met de spullen, vooral de lampenkap ringen. Zijn mooi gelast en stevig.

7 februari 2018

Antwoord van lampenmaken

Dankjewel voor de feedback en het compliment.

Met vriendelijke groeten,
Team Lampenmaken.nl

KOOP HIER NIETS;

2 weken na de bestelling, geen contact, niets geleverd, neemt telefoon niet op 06- 30402223 reageert niet op mail

IS OPLICHTING, KOOP HIER NIETS...

31 januari 2018

Goedemiddag,

Vervelend dat u ontevreden bent. Misschien dat u over de levertijd van 2-10 werkdagen heen gelezen heeft op frames? Zie de productomschrijving. We moeten ze namelijk laten maken en soms duurt dat wat langer. We hebben hierover binnen de levertijd gemaild. U kunt natuurlijk altijd de order annuleren.

Met vriendelijke groet
Team Lampenmaken.nl

Ik heb getwijfeld tussen 2 en 3 …

Ik heb getwijfeld tussen 2 en 3 sterren. Het zijn er drie geworden omdat de levering weliswaar te laat was maar niet dramatisch veel te laat. Wat wel heel vervelend is, is dat de communicatie pas heel laat op gang kwam. Nadat ik een paar dagen 2 keer per dag een e-mail had gestuurd met de vraag wanneer mijn bestelling geleverd zou worden kreeg ik uiteindelijk een reactie. Dit vind ik heel slecht. Ook via Facebook was geen communicatie mogelijk. Een standaard bericht dat ze niet iedere dag online zijn en dat was het. Nooit online geweest in die bijna twee weken :( Ik heb meerdere reviews gelezen over dit bedrijf en ook de reactie van hen op een paar reviews. Jammeren dat er alleen slechte dingen worden gepost helpt niet. Zorg dat je je klanten goed behandelt (en daarbij hoort binnen 24 uur een e-mail of vraag via Facebook beantwoorden) en je krijgt positieve feedback c.q. reviews!

3 oktober 2017

Geen levering en geen communicatie

Twee weken na mijn bestelling van wat snoer en 2 fittingen nog steeds niets ontvangen. Bij navraag van de de bestelstatus via mail en telefoon krijg ik nul op het rekest en word ik afgescheept met excuses over beursbezoek en bedrijfsuitjes.

5 december 2016