2,4

Slecht

Goed te doen

Dit bedrijf heeft een website (samelight.nl) waar je lampen kunt bestellen. Ik las veel negatieve recensies, maar ze hadden de lamp die ik nodig had, dus toch maar de gok gewaagd. De lamp (Osram 32w/840c lumilux cool white) was de dag erna al binnen. Goede (automatische) e-mail communicatie, track & trace link, allemaal prima. Lamp doet het goed en was goed verpakt.

24 oktober 2024

Slecht product ontvangen..

Slecht product ontvangen... botte afhandeling geen oplossing aangeboden en niets meer van zich laten horen.
Wegblijven hier !

18 januari 2024

Slechte communicatie

Slechte communicatie, aangegeven dat de lamp defect is (knippert), wordt aangegeven dat ik het maar moet uitzoeken en dat ze niets vergoeden. Pas op voor dit bedrijf.

13 oktober 2023

Een uv lamp gekocht voor in de vijver…

Een uv lamp gekocht voor in de vijver en werkt niet.De vijver is nog niet helder na 2 weken waar ik normaal geen problemen met heb. Of het is een gebruikte die iemand geroutineerd heeft! Gekocht via bol.com
Dat was dus weggegooid geld voor een lamp van €25, dus maar 1 ster

Besteld 25 augustus
Bestelnummer 1625441054
Gr John D

7 september 2023

Top service!

Nieuwe ledlampjes voor onze keukenverlichting inclusief de daar bijbehorende transformator besteld. De transformator ging na een maand kapot. Kon op de site niet direct vinden hoe ik een retourzending moest regelen. Dan maar even bellen, werd ondanks ziek personeel en een verhuizing direct opgelost, de volgende dag een nieuwe trafo in huis.

3 maart 2023

Zeer goede ervaring

De door mij bestelde artikelen zijn op een zeer snelle en correcte manier geleverd; Het was zéér degelijk verpakt zodat beschadiging quasi onbestaande was; aangeschaft hebben;
Ook qua communicatie ivm leveringsstatus is er niets aan te merken;
De artikelen beantwoorden volledig aan mijn verwachtingen.
Dit bedrijf heeft zeker mijn vertrouwen naar de toekomst toe;

6 december 2022

Goede garantie

Na iets meer dan een jaar mijn hier gekochte Calex led-lamp kapot :-(
Maar geen gezeur, zo snel mogelijk een nieuwe gekregen! Hier werd ik helemaal blij van :-)

22 maart 2022

Prima service!

Prima service!! Vandaag telefonisch besteld. Een uurtje later heb ik de lampjes opgehaald. Snelle afhandeling.

6 mei 2021

Pas op met deze online winkel !! oplichters

Ik heb 6 led tl lampen besteld en er 4 gekregen.
Dit gemeld en gevraagd de overige ook te zenden.
Ene Erwin ten Broeke daar komt met het Indianen verhaal dat ik NIET begripvol zou hebben gereageerd en zou de overige missende lampen retour betalen.
Dat wil ik niet want dan kan ik elders WEER 6.95 verzendkosten betalen.
Ik heb niet de fout gemaakt maar degene bij lampvision die klaarblijkelijk niet kan tellen.
Retour sturen kan ook niet want dan krijg ik de verzendkosten NIET vergoed.
Dus bestel je wat daar, krijg je niet hetgeen wat je besteld hebt en je geld terug van het geen wat je mist.
dus betaal je te veel voor wat je besteld.
Het betse is deze oplichters over te slaan en je dingen elders te bestellen waar je wel krijgt waar je voor betaald.

10 maart 2021

Soepele ervaring

De website biedt goede filtermogelijkheden en complete informatie over het product. Zeker als je op zoek bent naar een specifiek product dan helpt dat enorm.

Makkelijke bestelling, heldere communicatie en vlotte verzending. Ook zijn de producten goed verpakt zodat onderweg niets kapot gaat.

De producten zijn volgens verwachting en ik heb nog geen beroep hoeven doen op verdere service.

17 januari 2021

Super service

Had een transformator voor mijn halogeenlamp besteld, deze kwam gelijk de volgende dag. Aangezien de lamp nog steeds niet brandde, gemaild.
Een mailtje en telefoongesprek volgde de dag erna kreeg ik een nieuwe transformator ... resultaat, prima

Lampvision kan ik echt iedereen aanbevelen!

21 augustus 2020

mijn geld kwijt!!

volgende dag geleverd, is te zien op de website.
Online besteld, direct betaalt, dag daarna een factuur op mail ontvangen met een trackandtrace nr van postNL,
tot daar ging het vlot,
op de website te zien dat de bezorger aan mijn deur was en geen antwoord. ik was thuis en daarna de camera beelden nagekeken en geen koerier voor mijn deur geweest. hetzelfde de dag daarna...
na een week bel ik aan postnl en daar was het ook niet duidelijk maar die zit in de afhaalpunt (30 min rijafstand!) en bij de afhaalpunt weten ze niets van mijn pakje...
een mailtje aan de verkoper en zij zeggen dat het teruggekeerd werd aan de zender, zodra dat die pakje bij hun aankomt krijg ik mijn geld terug.
ondertussen zijn wij al 3 weken verder en ik heb mijn bestelling niet en mijn geld kwijt!!

14 juli 2020

Ik zou hier vaker bestellen.

Site is duidelijk. Ik kwam bij Lamvision (Samelight) omdat ik speciale gloeilampjes op 12 V zocht voor in de caravan.
Via andere sites waren deze lampjes idioot duur, maar bij Samelight voor 4,95 per stuk. Besteld op een zondag, maandag verzonden en dinsdag in huis. Prima gegaan allemaal!

10 mei 2020

Slechte levertijd

Bestelling geplaatst, levering inmiddels twee keer uitgesteld. Dus geen vandaag besteld en morgen geleverd. Inmiddels zitten we al twee dagen in het donker. Volgende keer gewoon naar de winkel dan heb je tenminste meteen weer licht, spijt van mijn luie internet actie.

21 augustus 2019
Toon reviews in alle talen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken