Op zoek naar een draadloze bel met meerdere knoppen deze bel tegen gekomen. Omdat hij bij mij dienst gaat doen als alarmbel voor deze gekozen. Voldoet volledig aan de verwachtingen, Super prijs k... Toon meer

Hallo, Heb je interesse in bv verzorgingsproducten, freesapparatuur of loeplampen? Kijk dan eens rond bij Landtek. Zij hebben een breed scala aan producten. De levering is zoals beloofd; vanda... Toon meer

Vorige week heb ik een geldkist besteld bij Landtek. Deze werd de volgende ochtend vroeg (ongeveer 8:30) afgeleverd en was keurig verpakt. De kist zelf kreeg ik in eerste instantie niet open. Later we... Toon meer

Een kleine digitale weegschaal bij Landtek aangeschaft voor het afwegen/mengen van autolak. De weegschaal werkt perfekt, werd supersnel geleverd en ook nog eens zeer uitgebreid en goed verpakt, zod... Toon meer

1. Gereedschapwinkel

Over Landtek

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Voor 16.00 besteld morgen in huis

Alle bestellingen die voor 16.00 zijn besteld via de website worden de volgende werkdag afgeleverd.

Standaard 2 jaar garantie

Op al onze producten geven wij 2 jaar garantie.

14 dagen "niet goed geld terug garantie"

Is het product niet naar wens, bij ons heeft u geen 7 maar 14 dagen zichttermijn.

Groot assortiment met scherpe prijzen

Omdat wij bijna al onze producten zelf importeren bent u bij ons zeker van een scherpe prijs.

4,6

Uitstekend

Duidelijke website en doen wat ze beloven

Rond de middag een draadloze telefoon met besteld en deze werd de volgende dag al afgeleverd.
Er zaten zoals op de website stond vermeld 32 melodieen op alleen jammer dat ik zelf uit moest zoeken hoe ik de juiste melodie kon vinden omdat er geen gebruiksaanwijzing bij zat, verder werkt het product perfect

1 mei 2014

Punctueel en goede kwaliteit

Ik heb twee accu druppelladers gekocht bij Landtek. Ze werden de volgende dag al bezorgd. Ze werken uitstekend en zelfs ik kon ze moeiteloos op de accu aansluiten.
Echt een aanrader.

26 april 2014

Snelle service, maar pakket in bedenkelijke staat

Een correcte afhandeling van de bestelling, meerdere keuzes van betaling, verzendingskosten zijn redelijk, maar...
De transportfirma die het pakket kwam leveren kon niet snel genoeg terug weg zijn en dat had een reden. Ik kreeg het pakket overhandigd langs de goeie kant, de achterkant van de doos was volledig ingedeukt. Ik had een loeplamp besteld, toch een vrij delicaat object. De doos van de loeplamp zat los in het pakket (grotere doos), zonder luchtzakjes of opvulpapier. De doos van de loeplamp zelf was volledig stuk, zelfs het piepschuim in de doos was stuk. Een groot geluk, de loeplamp was intact.
Een item op deze manier verzenden is onaanvaardbaar!!

24 april 2014

snelle levering

s`avonds laat besteld. De volgende dag is het pakketje verstuurd, en een dag later had ik het in huis.
Afwijkend afleveradres was geen probleem.
De bestelling eas netjes verpakt en onbeschadigd afgeleverd.

22 april 2014

Ben zeer tevrede over het geleverde product, snel en goedkoop.
Ik werd zelfs nog gebeld door de koerier omdat ik niet thuis was.
Daarom kon ik het savonds bij de buren ophalen.

21 april 2014

Goede producten en snelle levertijd!

De prijs die je betaald voor het product is het prima waard. Verwacht niet als je iets koopt van 90 euro dat het zo goed is als een product wat normaal 200 euro is.
Het product werkt prima, de levering is zoals beloofd en het product komt netjes binnen. ( Doos heel, keurig strak ingepakt, geen schade )

16 april 2014

snel

Makkelijk via Internet te bestellen. Sbel geleverd en goef veroakt.

1 april 2014